Saç Rengi ve Saç Boyama yardımınızı bekliyorummmm

imaginee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2010
10
0
36
Edirne
merhaba arkadaşlar ben saçımı koleston terrakota ya boyamak istiyorum saçlarım koyu kumral ve buğday tenliyim sizce yakışır mı ayrıca ilk defa boyatıcam mesajlarınızı bekliyorum ilginiz için şimdiden teşekkürler.

bende boyayacaktım ama cesaret edemedim boyayan arkadaşlar var çok hoş bir renkbayanssulusmile

ben boyadım bu renge ama bana yakışmadı.eğer yanaklarınız kızarıyorsa yakışmıyor diyebilirim çünkü terrakota da bakırlı bi renk.bakır kahve oluyor renk.

hımm pek kızardığı söylenemez özel haller dışında aslında aradığım ton bu diyebilirim ama ynede arada kaldım ve ilgin için çok teşekkür ederimm

ben boyadıktan sonra resim koymuştum foruma.terrakota boyayanlardan tavsiye diye bir başlık vardı.ordan bakabilirsin.

galiba bnde cesaret edemiyorumm ama nası durcağını da çok merak ediyorum merakıma da saçımı kurban etmek istemiyorum

ilk defa boyayacaksan hiç bozma bence saçının doğallığını zamanı geriye alabilsem saçımı hiç boyatmazdım dip boyası gelir renk yakışmaz bu yaşta bıktım boya işinden :kedi:

koyu kumral tonlarında oluyor.numarası 7li ama aslında 6lı bir renk gibi oluyor.terrakota daha da koyu oluyor ama koyu renk istemiyorsan aklında bulunsun.

yakışır diye düşünüyorum cnm.. ama insanın çocukluk yani 7-8 yaşlarındaki o saç rengi kendine en çok yakışan saç rengiymiş .bi kuaför tv de söylemişti ve ben de katılıyorum

o yüzden ona yakın renkler deneyebilirsin ya da aralara hafif gölge yaptırabilirsin çok hoş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…