yardımınızı bekliyorum

nurya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2008
11
0
40
arkadaşlar ben burda yeniyim bana tavsiye edebileceğiniz bir dr varmı varsa cevabınızı bekliyorum

NURYA CIM sanırım aşılama deniyosun.aşılama yaptıranlar formundan ulaşabilirsin bilgilere.biz tüp yaptırıyoruz.bu sitede bazen hamiş kalan arkadaşlar saolsun dr.larını açıklıyor biz de görüşmeye gidiyoruz.umarım sende dr.unu bulursun bebişine kavuşursun...........ve olumlu sonuç alıncada dr.unu açıklarsın..........................................

slm bende yeni katıldım tüp bebek tedavisine başladım şuan lucrin diye bir iğne vuruldum sakin ol zamanla öğreniliyor

arkadaşlar ben burda yeniyim bana tavsiye edebileceğiniz bir dr varmı varsa cevabınızı bekliyorum
merhaba aramıza hoşgeldin canım ben umut tüp bebek merkezinde dr enver kurta gidiyorum ve çok memnunum alman hastanesinin ekibi

fatoş tüp bebeğin maliyetini örene bilirmiyim mümkünse
maliyetine gelince 4 bin ytl

rabbim yar ve yardımcın olsun.a.s.

verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim hayatım bende aşılamalarımı ist cerrahi hastanesinde yaptırdım hep en iyi dr gittim ama fiyatları çok uçuk tüp bebek yaptırıcağım parayı nasıl temin edeceğimi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…