- Konu Sahibi yalandunya63
Arkadaşlar öncelikle merhaba.Aranıza yeni katıldım.Adım elif.23 yaşındayım ve 9 aylık evliyim.bundan yaklaşık 8 hafta önce hamile olduğumu öğrendim.Ve şu an son edet dönemime göre 9 haftalık doktorun ölctügü kese büyüklüğüne göre 7 haftalık hamileyim.Urfa da oturmaktayım.Geçen hafta bundan 4 gün önce bir özel hastahaneye gittik eşimle cocugumuzun kalp atışlarını dinlemek için ama doktor kalp atışlarını duyamadı ve alttan bakacagını söyledi ben bunu reddedince son bir hafta sana müddet kürtaja hazırlıklı ol dedi.Benim moralim cok bozuldu eve gidince hüngür hüngür ağladım.Sonra eşim bunların makinesi cok eskiye benziyor bir de yeni acılan özel kadın dogum hastanesine gidelim dedi ve onun cok ısrarı üzerine yine 4 gün önce aynı gün o hastaneye gittik o zaman kese büyüklügüne göre 6.5 haftalık hamileydim.Ve o doktordaki makinede doktor bize yolk kesesini ve cok minnacık bir fasülyeyi andıran bebegi gösterdi ama kalp atıslarını cok hafifi görür gibiyim cuma gel dedi.Bugün gittik bebekte hic büyüme yok dedi salıya kadar kendini hazırla alttan bakacagım dedi eşimin ve benim moralim bozuldu.Ama Allahtan ümit kesilmez diyorum kendi kendime.Tecrübeli olanlardan yorum bekliyorum ne yapmalıyım sizce su an kese büyüklügüne göre 7 hafta son adet dönemime göre 9 haftalık hamileyim kalp atısları hala yok ne yapacagımı bilmiyorum sadece cok üzülüyorum bize dua edin ve yorumlarını bekliyorumTeşekkürler