Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar selam,
2 Şubatta diete başladım.Ve 101.2 kiloydum.Şuan 93.7 kiloyum.yani bugün 44.gün yani 7.5 kilo vermişim.Ama bu kilo bana çok az geliyor.Yani daha fazla vermeliymişim gibi. Şuanda 1-1.5 haftadır kilo vermem durdu.Ya da her gün tartıldığım için strese girdim.Hergün tartılmasam 2-3 günde bir mutlaka tartılıyorum. Kilo verme süreci ne zaman yavaşlar bilmiyorum ama o süreçteysem eğer erken yavaşlamadım mı sizce? Yani çok üzgünüm bu durumdan dolayı.Nasıl hızlanabilir kilo verme işim? Az yiyordum ztn daha da mı az yiyeceğim?
Sabahları bir activia yiyorum çilekli.
Öğlenleri bir kase çorba.
Akşamları da meyve.Bir-iki avuç leblebi birde.
Bazen akşamları sebze yemeği yiyorum.Mantar,bezelye filan.
Bazı öğlenleri ızgara tavuk,yoğurt.
böyle oluyor genellikle.geçen pazar bir kase keşkül yedim. Ama, 44 günde ilk defa. Sıkılmaya başladım gibi.Karar veremiyorum.Bir kase çorbayla doyuyorum mesela,ekmeksiz.Ama 1-1,5 saat sonra acıkmış oluyorum.Spor yapıyormusun diye sorarsanız,hayır yapmıyorum üşeniyorum:/ akşamları egzersiz yaptım ilk 1-2 hafta o zmnlar hızlı gitti kilolar sanırım.Ama şimdi boşladım açıkçası.
Ne diyorsunuz arkadaşlar,sizce artık veremicek miyim yemesem bile?=(