• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımınıza o kadar ihtiyacım var ki...Esirgemeyin lütfen:(

annemede tartıl derdik tartılmazdı ilk zamanlar, demek hep aynı psikoloji:)))sonra ben kanına girdimde diyetisyene götürdüm ilk orada tartılırken görmüştüm kilosunu.sanırım 10 ay gibi bir sürede 40 kiloya yakın verdi.

Wooow çok iyi! Bu süre gercekten süüper..Özellikle yaşı ilerlemiş bir bayan için.Çünkü biz bayanlar yaşlarımız ilerleyince zor veriyoruz.Motive oldum:)

leonela arkadasim
cok güzel vermissin kilonun,ama fazla hizli kilo kaybi serlerde sarkma yapmazmi acaba:yanlis anlama arkadasim saglik acisindan baktigimda organlarin icinde iyi degil daha fazlasi derim.Motive etmek icin ben bizim KK sayfasinda buldum bir iksir arkadasimiz almayadan yazmis belki denensen derim,birde düsünce gücü ile zayiflamam oda bizim sitede ,ve yanliz degilsin arkadasim.Hepimiz birbirimize destegiz opuyorumnanaktan

bencede çok güzel vermişsin ben 2. doğumumu yapalı 10 ay oldu ve ayda 2 kilodan fazla veremiyorum tebrik ederim gerçektende sana akşam 6 dan sonra yememeyi öneriyorum bende gerçekten çok işe yaradı bu ay daha çok kilo verdim bu sayede çok çabuk verirsen çok çabuk geri alırsın tecrübeyle sabit.ve cnm emin ol hepimiz hemen gitsin istiyoruz ama alırken hemen almıyoruz bunu düşün..detoks diyetide işe yarıyor bunuda denedim kolay gelsin sabırla devam et yemek yemek için yaşama yaşamak için ye sloganım da bu

Arkadaşlar selam,

2 Şubatta diete başladım.Ve 101.2 kiloydum.Şuan 93.7 kiloyum.yani bugün 44.gün yani 7.5 kilo vermişim.Ama bu kilo bana çok az geliyor.Yani daha fazla vermeliymişim gibi. Şuanda 1-1.5 haftadır kilo vermem durdu.Ya da her gün tartıldığım için strese girdim.Hergün tartılmasam 2-3 günde bir mutlaka tartılıyorum. Kilo verme süreci ne zaman yavaşlar bilmiyorum ama o süreçteysem eğer erken yavaşlamadım mı sizce? Yani çok üzgünüm bu durumdan dolayı.Nasıl hızlanabilir kilo verme işim? Az yiyordum ztn daha da mı az yiyeceğim?

Sabahları bir activia yiyorum çilekli.
Öğlenleri bir kase çorba.
Akşamları da meyve.Bir-iki avuç leblebi birde.

Bazen akşamları sebze yemeği yiyorum.Mantar,bezelye filan.
Bazı öğlenleri ızgara tavuk,yoğurt.

böyle oluyor genellikle.geçen pazar bir kase keşkül yedim. Ama, 44 günde ilk defa. Sıkılmaya başladım gibi.Karar veremiyorum.Bir kase çorbayla doyuyorum mesela,ekmeksiz.Ama 1-1,5 saat sonra acıkmış oluyorum.Spor yapıyormusun diye sorarsanız,hayır yapmıyorum üşeniyorum:/ akşamları egzersiz yaptım ilk 1-2 hafta o zmnlar hızlı gitti kilolar sanırım.Ama şimdi boşladım açıkçası.

Ne diyorsunuz arkadaşlar,sizce artık veremicek miyim yemesem bile?=(

Merhaba canım
Öncelikle verdiğin kilo için kutluyorum. Ben 95 kiloydum. Hayatımd ahiç 95 kilo olmamıştım. Ve şunu öğrendim. Hem kendim hem televizyonlardan dinlediklerimle öğrendim ki kiloyu yavaş verceksin. Yemek yemeden kilo verilmez.Benim diyet günlüğüm var oradan yardım alabilirsin.Hızlı kilo verirsen yine alırsın. Sağlıklı ve kalıcı kilo vermek en güzeli yoksa her sene kilo vermeye çalışmakla geçicek. Herkes çabuk kilo vermek ister.

3 ana 2 ara öğün
Ana öğünlerde bir öğünde protein yediysen diğer öğünde sebze yemelisin.
Aralarda meyve, fındık,kuru meyveler
Akşam en geç 19.00 dan sonra birşey yememeye çalış yemek istersen meyve
Aburcurları azalt haftanın 2 -3 günü ara öğünde abartmadan kaçamak yapabilirsin.
En azından haftanın 3 günü 1 saat spor.
Aklıma gelen öneriler bunlar.

Ben geçen sene yazın 3 ayda 12 kilo verdim. 95 den 83 kiloya indim. 2 Beden incelmiştim. Kışın 7 kilsunu geri aldım. Şimdi yine diyetteyim.
Yaptığım sporu ve yediklerimi yazdığım, önerilerde bulunduğum konum sana yardımcı olabilir.
SAKIN ÜZÜLME BAŞARACAKSIN VE BAŞARIYORSUN. BEN İNANIYORUM.:nazar:a.s.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/341220-kumdenizin-diyet-gunlugu.html
Benim diyet günlüğüm hergün yediğimi içtiğimi yaptığım sporu yazıyorum. Önerilerde bulunuyorum. Hem kendim motive oluyorum hem elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.
Diyet günlüğüne başladığımda 88 kiloydum şimdi 82 kiloyum. 6 kilo verdim.
Yardımcı olabileceğini düşünüyorum. en sağlıklı şekilde beslenmeye ve örnek olmaya çalışıyorum.

Son düzenleme:
Tüm cevap yazanlara teşekkür ederim...=))) hızlı olduğunu biliyorum ama yapabileceğim birşey yok:/ bir anda kesmeden yapamıyorum diyet ben:///

sporsuz kilo verilmez. spor derken, çıkıp bir zahmet günde 1 saatlik bir hızlı tempolu yürüyüşten bahsediyorum. ayrıca iyi kilo vermişsin ama kilon zaten çok olduğu için 7,5 kilo sana fazla gelmiyordur muhtemelen. diyet yaparken vücut bir süre sonra diyete alışır ve beyin, vücuda yağları depo etme emri verir, çünkü vücudun sürekli aç kalacağı kanısına varır. yani kilo vermenin durması normal, vücuduna bundan sonra ne girerse kalır, istediğin kadar diyet yap. Sana şiddetle tavsiyem, çıkıp hergün bir saat yürümen ve diyeti bırakman. Ama sal demiyorum tabi, un, şeker ve yağdan uzak durarak düzenli beslenirsen ve akşam 6dan sonra hiçbirşey yemezsen öyle güzel kilo verirsin ki, bugüne kadar kendine çektirdiğin eziyetlere yanarsın.Soğuğu bahane etme, al eline şemsiyeni, yine de yürü. Ben Almanya'da yaşıyorum ve kadın erkek yaşlı genç demeden eksi 15 derecelerde bile çıkıp yürüyorlar ya da koşuyorlar. Biz Türkler ancak oturduğumuz yerde kilo veririz sanıyoruz. Haplar, diyetler filan hikaye, önemli olan hareket ve abur cuburdan uzak durmak...

Back
X