• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımınıza o kadar ihtiyacım var ki...Esirgemeyin lütfen:(

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.682
3.212
448
Arkadaşlar selam,

2 Şubatta diete başladım.Ve 101.2 kiloydum.Şuan 93.7 kiloyum.yani bugün 44.gün yani 7.5 kilo vermişim.Ama bu kilo bana çok az geliyor.Yani daha fazla vermeliymişim gibi. Şuanda 1-1.5 haftadır kilo vermem durdu.Ya da her gün tartıldığım için strese girdim.Hergün tartılmasam 2-3 günde bir mutlaka tartılıyorum. Kilo verme süreci ne zaman yavaşlar bilmiyorum ama o süreçteysem eğer erken yavaşlamadım mı sizce? Yani çok üzgünüm bu durumdan dolayı.Nasıl hızlanabilir kilo verme işim? Az yiyordum ztn daha da mı az yiyeceğim?

Sabahları bir activia yiyorum çilekli.
Öğlenleri bir kase çorba.
Akşamları da meyve.Bir-iki avuç leblebi birde.

Bazen akşamları sebze yemeği yiyorum.Mantar,bezelye filan.
Bazı öğlenleri ızgara tavuk,yoğurt.

böyle oluyor genellikle.geçen pazar bir kase keşkül yedim. Ama, 44 günde ilk defa. Sıkılmaya başladım gibi.Karar veremiyorum.Bir kase çorbayla doyuyorum mesela,ekmeksiz.Ama 1-1,5 saat sonra acıkmış oluyorum.Spor yapıyormusun diye sorarsanız,hayır yapmıyorum üşeniyorum:/ akşamları egzersiz yaptım ilk 1-2 hafta o zmnlar hızlı gitti kilolar sanırım.Ama şimdi boşladım açıkçası.

Ne diyorsunuz arkadaşlar,sizce artık veremicek miyim yemesem bile?=(

canım önceklikle 7,5 kilo vermissin buda hiç az değil bukadar kısa bir sürede
yavaş ve kalıcı kilo verirsen senin için daha iyi olur
bende yeni diyete başladım
diyetisyene gidiyorum
o yüzden senin bu yediklerini hayretle okudum
bukadar az yersen tabiki kilo veremesin
çünkü vücut alışmış az yemeye bundan sonra böyle sanıyor
benim yediklerimi görsen şok geçirirsin bukadar yenirmi diyete dersin
ama bukadar yememe ragmen ilk haftada 2kilo verdim (1,5ü yağ)
pek hareket yapamiyorum malesef
kızım var küçük havalar soğuk o yüzden çıkıp yürüeyiyorum bu sıralar
eve koşu bantı almayı düşünüyorum ozaman eminim daha çok kilo veririm
eğer imkanin varsa, bir diyetisyene git deirm
hiç değilse 1-2 ay gitsen en azından beslenme alışganlığın değişir ona göre devam edersin

Arkadaşlar selam,

2 Şubatta diete başladım.Ve 101.2 kiloydum.Şuan 93.7 kiloyum.yani bugün 44.gün yani 7.5 kilo vermişim.Ama bu kilo bana çok az geliyor.Yani daha fazla vermeliymişim gibi. Şuanda 1-1.5 haftadır kilo vermem durdu.Ya da her gün tartıldığım için strese girdim.Hergün tartılmasam 2-3 günde bir mutlaka tartılıyorum. Kilo verme süreci ne zaman yavaşlar bilmiyorum ama o süreçteysem eğer erken yavaşlamadım mı sizce? Yani çok üzgünüm bu durumdan dolayı.Nasıl hızlanabilir kilo verme işim? Az yiyordum ztn daha da mı az yiyeceğim?

Sabahları bir activia yiyorum çilekli.
Öğlenleri bir kase çorba.
Akşamları da meyve.Bir-iki avuç leblebi birde.

Bazen akşamları sebze yemeği yiyorum.Mantar,bezelye filan.
Bazı öğlenleri ızgara tavuk,yoğurt.

böyle oluyor genellikle.geçen pazar bir kase keşkül yedim. Ama, 44 günde ilk defa. Sıkılmaya başladım gibi.Karar veremiyorum.Bir kase çorbayla doyuyorum mesela,ekmeksiz.Ama 1-1,5 saat sonra acıkmış oluyorum.Spor yapıyormusun diye sorarsanız,hayır yapmıyorum üşeniyorum:/ akşamları egzersiz yaptım ilk 1-2 hafta o zmnlar hızlı gitti kilolar sanırım.Ama şimdi boşladım açıkçası.

Ne diyorsunuz arkadaşlar,sizce artık veremicek miyim yemesem bile?=(

tebrik ederim seni süper kilo vermişsin.ama lütfen yılma şöyle düşün ''ben bu kiloları 2-3 ayda almadığıma göre hemen vermem imkansız. üstelik vermek almaktan daha zor. bu yüzden benim diyetim 2-3 ay değil daha uzun sürecek. bu NORMAL'' evet böyle düşünürsen belki daha azimli olabilirsin, ben öyle yapıyorum. bir de kendinde spor yaparken daha rahat verdiğini söylemişsin, bence bir an önce spora tekrar başla..başarılar

diyetisyene gidiyorum
hiç değilse 1-2 ay gitsen en azından beslenme alışganlığın değişir ona göre devam edersin

ne güzel anlatmışsın... acaba rica etsem yeme düzenini yaptıklarını anlatır mısın? ben diyetisyene gitmiyorum ve merak ediyorum açıkçası..

teşekkürler şimdiden ve tabiki başarılar...:lepi:

ne güzel anlatmışsın... acaba rica etsem yeme düzenini yaptıklarını anlatır mısın? ben diyetisyene gitmiyorum ve merak ediyorum açıkçası..

teşekkürler şimdiden ve tabiki başarılar...:lepi:

tabiki yazarım canım fakat şunuda belirteyim diyet listeleri hep birbirine benzemesine rağmen yinede çoğu zaman kişiye özeldir çünkü diyetisyene başlamadan önce kan veriyrosun ve kan değerlerine göre diyet listesi şekileniyor, ve diyet listesi duruma göre 1-2 haftada bir değişiyor.

Örnek liste:

9.00 kahvaltı: 5 zeytin, 2 dilim yarım yağlı peynir, haftada 3 kere 1dilim peynir 1 haşlanmış yumurta, sınırsız yeşilik, 2 ince dilim ekmek

11.30 kuşluk:1 kuru incir, 2 ceviz içi

14.00 öğlen yemeği: 1 kase çorba, 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek, 6 yemek kaşığı sebze yemeği

16.30 ikindi: 1 meyve, 1 bardak süt

19.00 akşam yemeği :(4-5 seçenecek var) mesela 3 köfte, bol salata, 2 dilim ekmek

21.30 gece: 1 meyve, 1 bardak tarçınlı süt veya yoğurt

bunun yanı sıra günlük en az 2 en fazla 5 fincan yeşil çay, en azından 2,5 lt su

veee tabiii beslnemk kadar önemli olan spor daha doğrusu yürüyüş yavaş ama uzuuun yürüşler
ama malesef yürüş onunda biraz yetersiz kaldım ilk haftada anca 2 kere yürüdüm
ama koşu bantı alayım, havalrda ısınsın ozmana telafi edecem kızımın uyku saatlerinde yürücem bol bol

ayda 1 kere mutlaka tıka basa doyur kendini, diyet yapma. o zaman metabolizmanı şaşırtır ve kilo vermeye devam edersin, duraklama olmaz. az yersen de kilo veremezsin ayrıca.

diyetisyene gidiyorum

Haklısın canım ama bir dilim ekmek yesem bile atıyorum,vicdan azabı çekiyorum:S Kahvaltı dışında ekmek yiyemiyorum.
Şey dediler yemeğini kıstığın için miğden "oha noluyor ya ben bari yediklerini yavaş yakayım baksana bu az yiyor aç kalıııcaaaz" diyormuş.:))) Şuan durması normal diyorlar ama tekrar vermeye başlarsın yılmazsan diyorlar emin olamadım.Bakma aslında bu listeye eklememişim ben.Bazen 6 da okuldan gelince, 6-7 tane zeytin bi dilim peynir 3 küçük peksimet filan yiyorum.Sadece 3 sabah,vaktim olmadığı için activia yı yiyip çıkıyorum.20 yaşındayım.Yaşımıda belirteyim.ilk zamanlar ayıptır söylemesi kabızlık çektim 4 gün filan wc ye çıkamıyordum 4 gün sonunda çıkıyordum sonra bir 4 gün daha tık yok filan.Ama şu sıra iyiyim.Ha yine hergün çıkıyor muyum?hayır.2 günde bir.Onun dışında bende 2 fincan yasemin-yeşilcay karışımını içiyorum limonla.Aktardan alıyorum bu arada.Su içemiyorum:/ günde 1 pet şişe su zor içiyorum:/ biliyorum çok kötü ama içemiyorum ki... susamıyorum pek çünkü.Sen kaç kilosun bu arada? Diyetisyenlere gitmek istemiyorum çünkü bir arkadaşım 6 aylık diyetisyen ücretinin 1milyar olduğunu söyledi ve oraya para vermek istemiyorum dolayısıyla.Fakat diyetisyen sadece kan örneği mi istiyor? Yani ultrasonla bakmıyor mu?Böbreklerin nasıl çalıştığını filan nasıl anlıyor? Pek bilmiyorumda kusura bakma:/ yürüyüş bandı eve alabiliyorsan al bencede. Belki biz de alırız=)

ayda 1 kere mutlaka tıka basa doyur kendini, diyet yapma. o zaman metabolizmanı şaşırtır ve kilo vermeye devam edersin, duraklama olmaz. az yersen de kilo veremezsin ayrıca.

Mesela yarın,burger king yesem?=)) özledim de=)) haha. Az yersem neden kilo veremiyorum hiç anlamıyorum:/

tebrik ederim seni süper kilo vermişsin.ama lütfen yılma şöyle düşün ''ben bu kiloları 2-3 ayda almadığıma göre hemen vermem imkansız. üstelik vermek almaktan daha zor. bu yüzden benim diyetim 2-3 ay değil daha uzun sürecek. bu NORMAL'' evet böyle düşünürsen belki daha azimli olabilirsin, ben öyle yapıyorum. bir de kendinde spor yaparken daha rahat verdiğini söylemişsin, bence bir an önce spora tekrar başla..başarılar:

Canım teşekkür ederim cevap için=) Ve motiven için... Evet spora tekrar başlamam lazım.Havalar ısınsın spor salonuna yazılayım diye düşündüm.Ama eve yürüyüş bandı mı alsak diye düşünüyorum.Babamı kandırsam mı acaba=)

Haklısın canım ama bir dilim ekmek yesem bile atıyorum,vicdan azabı çekiyorum:S Kahvaltı dışında ekmek yiyemiyorum.
Şey dediler yemeğini kıstığın için miğden "oha noluyor ya ben bari yediklerini yavaş yakayım baksana bu az yiyor aç kalıııcaaaz" diyormuş.:))) Şuan durması normal diyorlar ama tekrar vermeye başlarsın yılmazsan diyorlar emin olamadım.Bakma aslında bu listeye eklememişim ben.Bazen 6 da okuldan gelince, 6-7 tane zeytin bi dilim peynir 3 küçük peksimet filan yiyorum.Sadece 3 sabah,vaktim olmadığı için activia yı yiyip çıkıyorum.20 yaşındayım.Yaşımıda belirteyim.ilk zamanlar ayıptır söylemesi kabızlık çektim 4 gün filan wc ye çıkamıyordum 4 gün sonunda çıkıyordum sonra bir 4 gün daha tık yok filan.Ama şu sıra iyiyim.Ha yine hergün çıkıyor muyum?hayır.2 günde bir.Onun dışında bende 2 fincan yasemin-yeşilcay karışımını içiyorum limonla.Aktardan alıyorum bu arada.Su içemiyorum:/ günde 1 pet şişe su zor içiyorum:/ biliyorum çok kötü ama içemiyorum ki... susamıyorum pek çünkü.Sen kaç kilosun bu arada? Diyetisyenlere gitmek istemiyorum çünkü bir arkadaşım 6 aylık diyetisyen ücretinin 1milyar olduğunu söyledi ve oraya para vermek istemiyorum dolayısıyla.Fakat diyetisyen sadece kan örneği mi istiyor? Yani ultrasonla bakmıyor mu?Böbreklerin nasıl çalıştığını filan nasıl anlıyor? Pek bilmiyorumda kusura bakma:/ yürüyüş bandı eve alabiliyorsan al bencede. Belki biz de alırız=)

ah canım benim
ben şuan tam 83 kiloyum (2 kilo verdim işte 85 le başladım diyetisyene geçen hafta)
bekarken 38 bedendim ozamanlarda işte 3 alıp 5 veriyordum devamlı spor salonuna gidiyordum ama hiç 65 den fazla göstermezdi tartı
evlendim doğum kontrol hapını başlayınca kilo alma serüvenim başladı
sonra hamilelikti, doğumdu, emzirme süresiydi işte bu kilolara ulaştım ama çok çok çok mutsuzum çünkü hiç alışık değilim
artık kendimi rahat hissetmiyorum 44 beden bile bazen dar oluyor :gitme:
ah ah kafamı dağlara taşlara vurmak istiyorum nasıl bukadar kilo aldım diye, nasıl oldu da bukadar kilo alabildim niye bukadar saldım diye
gerçi eşimlen birlikte spor salonuna gidiyorduk yürüş yapiyorduk felan ozamanda kilo veriyordum mesela yaza doğru; yaza formda oluyordum kışın yine alıyordum :a015:
ama hatamı biliyorum her seferinde hızlı kilo veriyordum çok kısa süre içinde mesela 10 kilo verebiliyordum ama sonra 10 yerine 15 alıyordum felan bilmiyorumkismile
neyse uzun oldu kusura bakmayın
şuan hedefim diyetisyen kontorlünde 25 kilo (23 kaldı kaydirigubbakcemile2) vermek
ama bunu öyle 1-2 ay içinde değil bu sefer kendime 7 ay gerekirsede daha uzun zaman verdim
yavaş yavaş ama kalıcı vermek isityorum eski formuma kavuşmak istiyorum
mağzalara girip bunun xl varmı demek istemiyorum eskisi gibi mediumu denemeden almak istiyorum
vee en önemlisi bu kiloları asla birdaha almak istemiyorum o yüzden uzun sürersede sürsün razıyım, zaten halen emziriyorum istesemde daha fazla kısamam.

Diyetisyen ücretleride senin yazdığın kadar yüksek değil burda 100 tl veriyorum aylık. Kan aldı birtek öyle ultrason felan bakmadı.

Son düzenleme:
canım yavaş vermek en sağlıklısı vücudun şuan kilolarını kaybetmek istemiyo senle savaş veriyo diyoki kilo vermezsem ben bu kız usanıcak gene beni tıka basa yemekle dolduracak hayır fırsat verme sakın iradeni kaybetme haftada bi mutlaka kendini şımartıcağın bi öğün olsun geçen gün bi diyetisyen örnek diyet listesi verdi orda haftada 2 gün kaçamak vardı isterseniz o kaçamakda bir tepsi börek ye ama sadece bi öğün ye ondan sonra listene uy diyordu sende öyle yap bigünü kendine özel ayır canın ne cekiyosa ye ama ertesi gün diyetine devam et aslında yaptığınada diyet deme daha sağlıklı olmak için yeni yaşam stilim de bak ozaman hersey daha güzel oluyo ben 2 sene önce sırf erkek arkadaşım istedi diye 15 kilo verdim 10 kilo geri aldım şimdi kendim istiyorum ozamanki elbiselerimi çöpe atamam kilo vericem dedim artık sağlıklı bi yaşam için az yiyorum

canım yavaş vermek en sağlıklısı vücudun şuan kilolarını kaybetmek istemiyo senle savaş veriyo diyoki kilo vermezsem ben bu kız usanıcak gene beni tıka basa yemekle dolduracak hayır fırsat verme sakın iradeni kaybetme haftada bi mutlaka kendini şımartıcağın bi öğün olsun geçen gün bi diyetisyen örnek diyet listesi verdi orda haftada 2 gün kaçamak vardı isterseniz o kaçamakda bir tepsi börek ye ama sadece bi öğün ye ondan sonra listene uy diyordu sende öyle yap bigünü kendine özel ayır canın ne cekiyosa ye ama ertesi gün diyetine devam et aslında yaptığınada diyet deme daha sağlıklı olmak için yeni yaşam stilim de bak ozaman hersey daha güzel oluyo ben 2 sene önce sırf erkek arkadaşım istedi diye 15 kilo verdim 10 kilo geri aldım şimdi kendim istiyorum ozamanki elbiselerimi çöpe atamam kilo vericem dedim artık sağlıklı bi yaşam için az yiyorum

Evet,cuma günü bir yiyeyim ben birşeyler.... Özledim zaten!:D hemde çok. Hehe.Yılmak yok...

vucut kıtlığa girdik tüm fonksiyonları yavaşlatmam lazım diyor. aç kalınca ve kilo verilmiyor az ve sık yemen lazım

Yok acıktıkca yiyorum ztn. 2 saatte bir. Ama çok az.Bi ısırık.Bi lokma filan=)

leonela merhaba,
princes in love sana çok güzel yol göstermiş ona kulak vermelisin eger yapacak başka birşeyin yoksa.

benim tavsiyemse eger bunu illa kendim yapıcam diye takıntı yapmadıysan kendine bir diyetisyene gitmen.bisiklete yada spor salonuna vereceğin parayla rahat rahat 2-3 ay diyetisyene gidebilirsin.hatta diyetisyene gitmen daha hayırlı olur diye düşünüyorum anladığım kadarıyla seninde iraden zayıf :) yok illa kendim vercem diyorsan.sana başarı hikayelerini okumanı tavsiye ederim.nasıl azmetmişler ne yemişler ne yememişler nasıl spor yapmışlar.sana uygun olanları not alıp kendine özel bir programda oluşturabilirsin.ayrıca bahar geliyor spor salonunu yada eve bisiklet almayı boşver.zaten 2.öğretimmişsin sabah kalk önce 1-1,5 saat yürü açık havada mis gibi. sonra gel güzelce kahvaltını yap işlerini hallet sonra öğle yemeğini ye güzelce akşamlarıda okulda olduğun için tercihini kepek ekmeğine yapacağın değişik sandviçlerden kullanmanı öneririm.bu arada hergün 3 ana öğün 3 ara öğün mutlaka ye.yemeden vermen imkansız. cokacimcoook
sana bol şans diliyorum canım yaza 3 ay kaldı umarım hedeflediğin kiloya biran önce inebilirsin :hooray:

Mutlaka su icmen gerekiyor
2 litreyi MECBUR bil...
Sonra sabah kahvaltisini kuvvetli yapmaya bak
gerekiyorsa sabahleyin erken kalk
sirf kahvaltiyi eksik etmemen adina...
Saat 5 den sonra yemek yememeye gayret et
mutlaka
birseyler yemek istiyorsan saat 5 den sonra sadece
meyve yada sebze tabagi yap kendine...

bence çok kafana takma geçen yıl annemde senin kilolarındaydı ilk ay oda 7 kilo vermişti ve çok mutlu olmustu hatta diyetisyende tebrik etmişti çok iyi vermişsin demişti.sonraki aylar 3 yada 4 kilo veriyordu.düzenli yürüyordu ve sağlıklı besleniyordu öyle ölüm orucu gibi değildi yani:)kısacası suan 70 küsürlerde.onun için canını sıkma bence sen annemdende çabuk verirsin çünkü yaşın çok genç.bol sanslar.

Mutlaka su icmen gerekiyor
2 litreyi MECBUR bil...
Sonra sabah kahvaltisini kuvvetli yapmaya bak
gerekiyorsa sabahleyin erken kalk
sirf kahvaltiyi eksik etmemen adina...
Saat 5 den sonra yemek yememeye gayret et
mutlaka
birseyler yemek istiyorsan saat 5 den sonra sadece
meyve yada sebze tabagi yap kendine...

Evet su mutlaka lazım canım...Her şey su.Yanımda şuan 1,5 litre şişe.O bitince yarım yine doldurucam=)

bence çok kafana takma geçen yıl annemde senin kilolarındaydı ilk ay oda 7 kilo vermişti ve çok mutlu olmustu hatta diyetisyende tebrik etmişti çok iyi vermişsin demişti.sonraki aylar 3 yada 4 kilo veriyordu.düzenli yürüyordu ve sağlıklı besleniyordu öyle ölüm orucu gibi değildi yani:)kısacası suan 70 küsürlerde.onun için canını sıkma bence sen annemdende çabuk verirsin çünkü yaşın çok genç.bol sanslar.

Şu senin söylediğin beni inan motive etti canım=)) teşekkür ederim motiven için.Annen kaç ay da indi 70 e?

leonela merhaba,
princes in love sana çok güzel yol göstermiş ona kulak vermelisin eger yapacak başka birşeyin yoksa.

benim tavsiyemse eger bunu illa kendim yapıcam diye takıntı yapmadıysan kendine bir diyetisyene gitmen.bisiklete yada spor salonuna vereceğin parayla rahat rahat 2-3 ay diyetisyene gidebilirsin.hatta diyetisyene gitmen daha hayırlı olur diye düşünüyorum anladığım kadarıyla seninde iraden zayıf :) yok illa kendim vercem diyorsan.sana başarı hikayelerini okumanı tavsiye ederim.nasıl azmetmişler ne yemişler ne yememişler nasıl spor yapmışlar.sana uygun olanları not alıp kendine özel bir programda oluşturabilirsin.ayrıca bahar geliyor spor salonunu yada eve bisiklet almayı boşver.zaten 2.öğretimmişsin sabah kalk önce 1-1,5 saat yürü açık havada mis gibi. sonra gel güzelce kahvaltını yap işlerini hallet sonra öğle yemeğini ye güzelce akşamlarıda okulda olduğun için tercihini kepek ekmeğine yapacağın değişik sandviçlerden kullanmanı öneririm.bu arada hergün 3 ana öğün 3 ara öğün mutlaka ye.yemeden vermen imkansız. cokacimcoook
sana bol şans diliyorum canım yaza 3 ay kaldı umarım hedeflediğin kiloya biran önce inebilirsin :hooray:

=) Yok iradem zayıf değil... 44 gün oldu ve 44 günde sadece bir defa keşkül yedim tatlı.Kola bağımlısı insandım su yerine kola içerdim düşünün.Ama koladan bir yudum bile içmedim hiç.Light ı da dahil.Burger king haftada bir mutlaaaaaaka yerdim hatta 2 kere.Hem de steak house. Ama ağzıma sürmedim.Kardeşim karşımda yiyor tık yok bende. Tek korkum,veremeyeceğimi düşünmem.Tamam 7 kilo verdin gerisi yok diyor içimden bi ses.Canım sıkılıyor=/ İkinci öğretim değilim ben=) hehe yanlış anladın sanırım =) ve malesef senin dediğinin tersi yönde kendim vericem diye tutturmuş durumdayım.Spor salonuna gitmem şart.Çünkü ben kendi kendime çıkıp yürümeyi sevmeyen biriyim.:/

Teşekkür ederim güzel dileğin için.

Verir miyim veremez miyim diye çok didikleme kendini.. Belli başlı noktalara dikkat edersen muhakkak verirsin, veriyorsun zaten..
Kilo verme sürecinde en önemlisi yağ yakımı, ki bunun için de cardio şart. Yürüyüş yapıyorum ben ama bir ara twist shape kullanıyordum, yürüyüş bandım olmazdan önce. Mükemmel toplarlıyor, bel basen bacak için birebir.
Azminin, iradenin karşılığını alıyor olmak motive eder seni zaten. Ayrıca az değil 6 haftada 7/7,5 kilo. Hafta da takriben 1,5 kilo vermişsin. İlk zamanlar için normal ama sonrası için yavaş verirsen kalıcı olura.s
Ben de aceleden yolumun sonuna gelmek istiyorum, heyecanlıyorum yeni kendim için ama kalıcı kilo verme yavaş ilerliyorvereliniortak

Verir miyim veremez miyim diye çok didikleme kendini.. Belli başlı noktalara dikkat edersen muhakkak verirsin, veriyorsun zaten..
Kilo verme sürecinde en önemlisi yağ yakımı, ki bunun için de cardio şart. Yürüyüş yapıyorum ben ama bir ara twist shape kullanıyordum, yürüyüş bandım olmazdan önce. Mükemmel toplarlıyor, bel basen bacak için birebir.
Azminin, iradenin karşılığını alıyor olmak motive eder seni zaten. Ayrıca az değil 6 haftada 7/7,5 kilo. Hafta da takriben 1,5 kilo vermişsin. İlk zamanlar için normal ama sonrası için yavaş verirsen kalıcı olura.s
Ben de aceleden yolumun sonuna gelmek istiyorum, heyecanlıyorum yeni kendim için ama kalıcı kilo verme yavaş ilerliyorvereliniortak

Evet canım yavaş ilerliyor.Ama şöyle bir şey var diyelim istediğim kiloya indim(inşallaaaah!) o zmn atıyorum 2-3 kilo bile alsam 1 ay yediğime dikkat edicem:D yani 5 kilo almayı 10 kilo almayı filan hiiiç düşünmüyorum.Önemsemeye önemsemeye alıyoruz 10 kilo 15 kilo.Tartı ile barışığım artık.Gözümle görmezsem kabullenemiyorum benim yapım bu.Ve yıllardır tartıdan hep kaçtım.1-2 yıl boyunca hiç tartılmadım bile.Bu hata idi.Korkularımızdan kaçmamak lazımmış hakikaten.Yeni ben,yeni sen! ne güzellll!!! Güzel kıyafetler,mini etekler...plajda rahatca sahilde yürüyüş... Dar yerlerden rahatca geçebilme... Of ki ne of:) Ve en güzel yanlardan bitanesi, beğendiğin kişi sırf sen tombişsin diye sana bakmıyor ya,zayıflayınca bende ona bakmayacağım hıh! Tombişler güzeldir!!! zayıflayınca ise mükemmeldir! haha:D ben ilk 5.5 kiloyu 22 günde verdim.Sonrası yavaşlıyor.Yağ yakmaya başlıyorsun. Sirke+bal+sıcak su karışımını yaptım 2 gün sadece sabahları.2. gün midem biraz ağrıdı soğuk terler döktüm,karışımdan mı bilmiyorum...=) bıraktım karışımı.Ama o karışım çok işe yarıyor.Tıkıyor en başta adamı.

Back
X