yardımınıza ihtiyacım var

unfriendedd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2016
5
0
1
herkese merhaba 1 haziranda cinsel ilişki yaşadım son adet tarihimi 18 mayıs olarak hatırlıyorum ama çok emin değilim 15 haziranda normal adetimden az kahverengi akıntım oldu 2 3 gün sürdü ama akıntı çok azdı yerleşme kanamasından şüphelendim 22 haziranda kanda gebelik testi yaptırdım sonuç 0.100 çıktı sonrasında idrar testi yaptım bir sürü negatif çıktı hepsi17 temmuz ve 17 ağustosta adet gördüm ama sorun şu ki karnım şişiyor hamile göbeği gibi 2 3 gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı ham,ile olma ihtimalim var mı sizce?

Yok ..gazdir o

Stres kaynakli adetlerinde sikinti yasiyo olabilirsin ya da bazen olur boyle. Kanda negatif cikmissa gebelik yoktur. Bi de iliskinizin uzerinden uzunca bi zaman gecmis. O iliskiden gebe kalmis olsaydiniz testlerde mutlaka cikardi

Piskolojik.
Bi rahatla bi uye vardi sizin gibi takinti yapmisti bu durumu o geldi aklima simdi.
Kizi hamile olmadigina tum forum uyeleri ikna edemiyordu.
Tam o bitti derken bukezde aids miyim diye takinti yapti.
Relax

Neden bi jinekoloğa gitmeyi denemiyosun bukadar sitresede girmene gerek kalmazdı biz malesef aramızda doktor olsada burdan muayene edemiyoruz

Bidahaki sefere önlem al da burda konu açmak zorunda kalma zira sıkıldık aynı konulardan kulupce...

Piskolojik.
Bi rahatla bi uye vardi sizin gibi takinti yapmisti bu durumu o geldi aklima simdi.
Kizi hamile olmadigina tum forum uyeleri ikna edemiyordu.
Tam o bitti derken bukezde aids miyim diye takinti yapti.
Relax
Ah ben ben o benim

Bidahaki sefere önlem al da burda konu açmak zorunda kalma zira sıkıldık aynı konulardan kulupce...
kafanıza silah dayayip zorla cevap verdirmiyoruz konunun basligindan da anlasildigi gibi bi sorum var ve yardim isteginde bulundum tavsiye değil. Zira görmekten rahatsizlik duyacaginiz seyler konusunda bu kadar hassassaniz internet kullanmamanizi öneriyorum çünkü burasi sizin kurallarinza gore işlemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…