- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
cnm işte bnmde aklım ondan karıştı suan ihtimalim olsa kan vercmde bugun mumkun degıl ayy cıldırcam sankı kızlar
Ay keşke en azından idrar testi yapma imkanın olsa :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm işte bnmde aklım ondan karıştı suan ihtimalim olsa kan vercmde bugun mumkun degıl ayy cıldırcam sankı kızlar
amın amın cnm ALLAHIM ısteyen tum anne babalara nasıp etsın ıns
bakmıs cıkmamıs oda mtfaga gtmıs testı orda brkmıs hamıle olmasn hıc bısı cıkmaz orda bıdaha test yapyada dırek kan ver hc bkleme
Ay keşke en azından idrar testi yapma imkanın olsa :)
bakmıs cıkmamıs oda mtfaga gtmıs testı orda brkmıs hamıle olmasn hıc bısı cıkmaz orda bıdaha test yapyada dırek kan ver hc bkleme
o imkanım var ama acaba yarın sabahmı yapsam diorum belki bigün daha daha belirgn çıkar varsa tabi aslında hayal kırıklıgı yasamak istemiyorum sanırım
o imkanım var ama acaba yarın sabahmı yapsam diorum belki bigün daha daha belirgn çıkar varsa tabi aslında hayal kırıklıgı yasamak istemiyorum sanırım
suan bana çok buyuk umıt oldun cnm ya aynen bnmde boyle oldu cunku
cnm ben senn yernde olsam hıc durmam kan testıne gıderım :) bu arada tedavı goruyormuydun canım goruyorsan kacıncı ayındasın?
ttlım umutlandırmak ıstemem de yanı bı kan testı yaptr derm
cnm ya sende bel ağrısı varmıymı
brz vardı cnm ama ole cok agrım yok daha yenıyımya blkı ondandr ttlm hastne vrmı yakınlardaa yda saglık ocagı gt yaptm ck m ettım
yarn yaptrcam cnm ancak ya sende bel ağrsı varmı bnde acayıp var ya kırmızımı gelcek acaba
kasıklarında ıgne batması gıbı oluomu cok ymussundr blkı kndını ya bndede vardıda ck yktu
bktı her ıkısınde rahım duvarm kalınmıs degerm 29 cıktı cok yenısın dedı crsmba tkrr vecm kan yukselırse cok ıysuan yok ama çok oldu oyle sen kan verdnmi ultrasonlamı baktı doktor
bktı her ıkısınde rahım duvarm kalınmıs degerm 29 cıktı cok yenısın dedı crsmba tkrr vecm kan yukselırse cok ıy
inş hersey yolunda gider cnm
ankaradaym cnm senhangi şehrdesn cnm sen
ankaradaym cnm sen