• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımınıza ihtiyacım var

140215

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2013
237
8
48
34
Zonguldak
arkadaşlar adet tarihim 14 nisan acaba bugün test yapsam çıkarmı sabırsızlanıyorum yardım edermsnz

cnm cikabilir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

off 2 gün bana 2 ay gbi gliyo çok sabrszlanıyrum herayki gibihayal kırıklıgı yasamamak içnde yapmak istmyrum szde varmı belirtiler

aynı duyguları paylasıorz emın ol yıne huzun olck dıe yapamıorm elım vrmıo evde var kndımı zor tututom blrtı bısı yok ya brz bel agrısı gaz sıkısmam var bırz oda nrmal glıo bana adt olcm ya cok mtsuzm aslnda

aynı duyguları paylasıorz emın ol yıne huzun olck dıe yapamıorm elım vrmıo evde var kndımı zor tututom blrtı bısı yok ya brz bel agrısı gaz sıkısmam var bırz oda nrmal glıo bana adt olcm ya cok mtsuzm aslnda

aynen bende öyleyim acayip belim agrıyo kesin adet olcam diorum test yanımda duruyo bn ona o bana bkıyo :)

kimse yokmuuuuuuuuuu

Canım silik de olsa cikar gibi geliyor. Denemek de fayda var bence dene😊 çıkmazsa e adet olmazsan bidaha denersin ne kaybedersin ki ☺️ en de kan testinden korkuyorum yani yine hüsran olayından o yüzden evde çıkana kadar gıtmıyorum 😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm bn yaptm dun sılık cıktı doktra gttım gebelık vr dedı ama cok yenıymısm daha yap varsa cıkr

cnm bn yaptm dun sılık cıktı doktra gttım gebelık vr dedı ama cok yenıymısm daha yap varsa cıkr

cnm çok sevndm bnde bgn yaptm ama 2 dk snra bıraktm gttm 1 saat snra baktm silik çizgi vardı ama herkes dikkate alma diyo çok mutsuzum senn adına cok sevndm yaa

cnm çok sevndm bnde bgn yaptm ama 2 dk snra bıraktm gttm 1 saat snra baktm silik çizgi vardı ama herkes dikkate alma diyo çok mutsuzum senn adına cok sevndm yaa

hyr sakın ole dusunme bı arkadsmda ole yaptı brkıp gtmıs bakmamıs yemek fln yapmıs snra bı bakmıs sılık bı cızgı hamıle suan 7 8 haftalık bıdaha yap kan ver

hyr sakın ole dusunme bı arkadsmda ole yaptı brkıp gtmıs bakmamıs yemek fln yapmıs snra bı bakmıs sılık bı cızgı hamıle suan 7 8 haftalık bıdaha yap kan ver

10 dk sonra çıkanlar yanlış sonuç falan dediler peki arkadasın yapıp gtmişmi yoksa bekleyip bakıp sonra tekrrmı bakmış

10 dk sonra çıkanlar yanlış sonuç falan dediler peki arkadasın yapıp gtmişmi yoksa bekleyip bakıp sonra tekrrmı bakmış

bakmıs cıkmamıs oda mtfaga gtmıs testı orda brkmıs hamıle olmasn hıc bısı cıkmaz orda bıdaha test yapyada dırek kan ver hc bkleme

Canım o silik çizginin ilk 10 dk çıkmadığını nerden biliceksin ki. Koş eczaneden bir test daha al canım. Muhakkak hamilesin gibi...

Back