Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar adet tarihim 14 nisan acaba bugün test yapsam çıkarmı sabırsızlanıyorum yardım edermsnz
kimse yokmuuuuuuuuuu
bnmde 14 u bnde bklıorm ckrmı blmıorm
off 2 gün bana 2 ay gbi gliyo çok sabrszlanıyrum herayki gibihayal kırıklıgı yasamamak içnde yapmak istmyrum szde varmı belirtiler
aynı duyguları paylasıorz emın ol yıne huzun olck dıe yapamıorm elım vrmıo evde var kndımı zor tututom blrtı bısı yok ya brz bel agrısı gaz sıkısmam var bırz oda nrmal glıo bana adt olcm ya cok mtsuzm aslnda
aynen bende öyleyim acayip belim agrıyo kesin adet olcam diorum test yanımda duruyo bn ona o bana bkıyo :)
aynen bende öyleyim acayip belim agrıyo kesin adet olcam diorum test yanımda duruyo bn ona o bana bkıyo :)
kimse yokmuuuuuuuuuu
cnm bn yaptm dun sılık cıktı doktra gttım gebelık vr dedı ama cok yenıymısm daha yap varsa cıkr
cnm çok sevndm bnde bgn yaptm ama 2 dk snra bıraktm gttm 1 saat snra baktm silik çizgi vardı ama herkes dikkate alma diyo çok mutsuzum senn adına cok sevndm yaa
hyr sakın ole dusunme bı arkadsmda ole yaptı brkıp gtmıs bakmamıs yemek fln yapmıs snra bı bakmıs sılık bı cızgı hamıle suan 7 8 haftalık bıdaha yap kan ver
10 dk sonra çıkanlar yanlış sonuç falan dediler peki arkadasın yapıp gtmişmi yoksa bekleyip bakıp sonra tekrrmı bakmış
10 dk sonra çıkanlar yanlış sonuç falan dediler peki arkadasın yapıp gtmişmi yoksa bekleyip bakıp sonra tekrrmı bakmış
cnm bn yaptm dun sılık cıktı doktra gttım gebelık vr dedı ama cok yenıymısm daha yap varsa cıkr
Canım o silik çizginin ilk 10 dk çıkmadığını nerden biliceksin ki. Koş eczaneden bir test daha al canım. Muhakkak hamilesin gibi...
Tebrikler canım. Darısı başıma :)