Gelinlik Modelleri yardımınıza ihtiyacım var

neyapsam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
596
238
123
arkadaşlar bu gelinliği kadıköyde ivory gelinlikte gördüm ve bayıldım sizce nasıl daha önce orda gelinlik yaptıran var mı fiyatı 3000 aksesuarlar dahil.

üstü drape tül etekleri çok küçük puantiyeli gibi çok hafif b gelinlik boyum 166 60 kiloyum

model çok güzel ama bunu fatihte daha ucuza yaptırabilirsin.

Sade oldukça zarif bir model buradan bakıldığında kaliteli duruyor denediniz mi üzerinizdeki duruşu çok önemli

Bayildim fiyatida gayet iyi bi tanidigim aldi yeni 5200 gelinlik 2700 duvak. Buna yakin bi modeldi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnan ilk defa kabarık olmayan bi gelinliği çoookk beğendim:109:.Fiyatı için hiç fikrim yok ama model:81::81::81:

Gelinlik gercekten harikaymis, cok begendim...
Kadikoy`un fiyatlari Fatih`e gore biraz daha pahali diye duydum bende.
Istersen bir de Fatih`te arastir gelinlikcileri... Sonucta istenilen modeli dikebiliyorlar.
Elinde fotograf oldugu surece, fiyat arastirmasi yapabilirsin...

bende beğendim gelinliği sade ve kibar duruyor fotoğrafta.. bazı gelinlikler çok basit duruyor ama bu gelinliğin kaliteli olduğu belli oluyorr.. Fiyatı çok geldiyse kiralık al sende 300 400 tl kar edersin en azından.. hem sende kalsa da çok işe yaramıcak

Canım bence kesinlikle bu modeli başka yere gidip aynısını istiyorum diye diktirmeye gitmemelisin. Bu hatayı bir arkadaşım yaptı. Wella da beğendiği gelinliği pahalı diye almadı, aynısını diktirmeye çalıştı tarif ederek moda evine. Ama sanırım kullanılan tül gupür vs. yüzünden kesinlikle aynı havayı yakalayamadı. İçine sinmedi, gitti wella da ki gelinliği aldı düğününe 20 gün kala ama acayip stres yaşadı.

Bende şu süreçte gelinlik bakıyorum. Pierre Cardin den bir model beğenmiştim fiyatı yüksek olduğu için diktireyim dedim, moda evinin sahibi kadın kendi dedi, ben o riski alamam, kalıbı çıkartsam güpuru tülü aynı havayı vermez diye. Dikerim diyen yalan söyler dedi. Bende dikim evinin kendi diktiği o modele yakın bir gelinlik beğendim, onu dikecekler.

İmkanın varsa bunu al ya da kirala yoksa moda evlerinde var olan kalıplardan beğen derim. Gelinliği gösteren kalıbı tülü gupürü zaten. Mutluluklar dilerim.

Son düzenleme:
harika bir gelinlik.ben bayıldım diyebilirim.fıyatıda iyi gibi.
ama ben olsam diktirmezdim.eğer bu gelinliği alacak gücünüz yetiyorsa alın derim.diktirme gelinlikleri beğenmiyorum nedense.tek gelinlik değil genel olarak dikilen elbiseleri bile sevmiyorum.her ne kadar benzetmeye çalışsalarda beceremiyorlar.bu kadar güzel bir gelinliğin tıpkı aynısını yapamazlar bence.orjinali çok daha iyi.
yinede karar sizin.

Son düzenleme:
bu gelinliği kadıköyde bi moda evinde denedim gerçekten çok kaliteli ordaki tüm gelinliklerin de kalitesi çok iyiydi orda da dikim yapılıyor.fotoğrafla bi gelinlik diktirmek deli cesareti gerçekten aynı havayı vermez az çok gelinlik modellerini heryer yapıyor ama kalıp ve kumaş kalitesi herşeyi değiştiriyor

altında tarlatanı yok sanırım fotoda ..
sade ve zarif cok hos .. güle güle giyin .. :123:

İnan ilk defa kabarık olmayan bi gelinliği çoookk beğendim:109:.Fiyatı için hiç fikrim yok ama model:81::81::81:

aslında kabarıklığı var ama çok değil tarlatanı tül kullanmışlardı sadece. kabarıklığı ayarlanabilir zaten bende bayıldım galiba bu olucak

yarın kadıköyde birkaç aklımda kalan yere gidip kesin kararı vermeyi düşünüyorum ama aklımda bi bu kaldı o kadar gelinlik içinde.fiyatı biraz daha uygun olsa hiç düşünmezdim bile ama belki indirim yaparlar bilemiyorum ki:26:

Cok guzel cok begendim, kibar ve narin duruyo ama uzerinde nasil durduguda onemli bencd

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…