arkadaşlar merhaba. aranıza yeni katıldım ve nerden yardım isteyeceğimi bilemedim. ben geçen yıl septum yani perde ameliyatı oldum histeroskopi yöntemiyle.yaklaşık bir senedir normal gebelik olmayınca doktora gittiğimizde hsg filmi istendi sipermiogram yapıldı ve sonuç olarak hem eşimde sperm değerleri düşük hemde bendeki septumun hala durduğu saptandı ve aşılama bile önermeden tüp bebek şart denildi. bu ay tekrar histeroskopi ve laparoskopi ameliyatı olucam ve daha sonrasında tüp bebek tedavisine başlanacak. eşim ve ben bu konuda çok kararsız ve deneyimsiziz. devlet hastanelrinde yeterince ilgilenilmediği söyleniyo, tüp bebek merkezleri içinde para için kullanabiliolar sizi deniliyo ne yapacağımızı bilmiyoruz.tüp bebek merkezlerine mi devlet hastanesinemi gitmeliyiz. yardımcı olabilirmisiniz lütfen karar vermemiz lazım artık.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yardımınıza ihtiyacım var !!!
- Konu Sahibi btnmteo
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?arkadaşlar merhaba. aranıza yeni katıldım ve nerden yardım isteyeceğimi bilemedim. ben geçen yıl septum yani perde ameliyatı oldum histeroskopi yöntemiyle.yaklaşık bir senedir normal gebelik olmayınca doktora gittiğimizde hsg filmi istendi sipermiogram yapıldı ve sonuç olarak hem eşimde sperm değerleri düşük hemde bendeki septumun hala durduğu saptandı ve aşılama bile önermeden tüp bebek şart denildi. bu ay tekrar histeroskopi ve laparoskopi ameliyatı olucam ve daha sonrasında tüp bebek tedavisine başlanacak. eşim ve ben bu konuda çok kararsız ve deneyimsiziz. devlet hastanelrinde yeterince ilgilenilmediği söyleniyo, tüp bebek merkezleri içinde para için kullanabiliolar sizi deniliyo ne yapacağımızı bilmiyoruz.tüp bebek merkezlerine mi devlet hastanesinemi gitmeliyiz. yardımcı olabilirmisiniz lütfen karar vermemiz lazım artık.
öncelikle geçmiş olsun canım. hepimiz aynı şeyleri yaşadık ilk tedaviye başlarken nerde yaptıralım diye. sen hangi şehirdesin önce onu yazarsan sana daha çok yardımcı oluruz.tüp bebek günlüğümüz topiğine yazarsan orda daha çok kişi yardımcı olur sana.
ben ankaradayım devlet hastanesini pek düşünmedim dediğin gibi çok ilgilenilmezse diye bir de doktor odaklı oluyo aslında seçim. özel merkezlerin de çoğu para tuzağı. ben başkent ünv. hastanesinde oldum tedavi. özel hastane ama sgk anlaşması var fiyatlar biraz daha uygun. bir de bir çok özel merkezde doğum olmuyo, haliyle doktorunun yapmasını istiyosun. o da sıkıntılı başka yere gitmeye çok para alıyolar vs.vs. en önemlisi de yenidoğan yoğun bakımının olması. ben bu sebeplerle başkenti seçtim. tabi doğumu düşünmek erken oluyo aslında önce tedavi başarılı olsun da diyosun aslında.
Canım benim 3 kaybım vardı sonra hamile kalamadım tüp bebek merkezine gittim histeroskobide septum olduğu anlaşıldı kayıplarımın ve olmayışının nedeni septum dedi doktorum transferim oldu ve 12. Haftamda dikiş atıldı rahime canım ben fertijine gidiyorum memnunum tedavileri çok güzel kaç doktora gittim kimse septum var dememiştiarkadaşlar merhaba. aranıza yeni katıldım ve nerden yardım isteyeceğimi bilemedim. ben geçen yıl septum yani perde ameliyatı oldum histeroskopi yöntemiyle.yaklaşık bir senedir normal gebelik olmayınca doktora gittiğimizde hsg filmi istendi sipermiogram yapıldı ve sonuç olarak hem eşimde sperm değerleri düşük hemde bendeki septumun hala durduğu saptandı ve aşılama bile önermeden tüp bebek şart denildi. bu ay tekrar histeroskopi ve laparoskopi ameliyatı olucam ve daha sonrasında tüp bebek tedavisine başlanacak. eşim ve ben bu konuda çok kararsız ve deneyimsiziz. devlet hastanelrinde yeterince ilgilenilmediği söyleniyo, tüp bebek merkezleri içinde para için kullanabiliolar sizi deniliyo ne yapacağımızı bilmiyoruz.tüp bebek merkezlerine mi devlet hastanesinemi gitmeliyiz. yardımcı olabilirmisiniz lütfen karar vermemiz lazım artık.
öncelikle geçmiş olsun canım. hepimiz aynı şeyleri yaşadık ilk tedaviye başlarken nerde yaptıralım diye. sen hangi şehirdesin önce onu yazarsan sana daha çok yardımcı oluruz.tüp bebek günlüğümüz topiğine yazarsan orda daha çok kişi yardımcı olur sana.
ben ankaradayım devlet hastanesini pek düşünmedim dediğin gibi çok ilgilenilmezse diye bir de doktor odaklı oluyo aslında seçim. özel merkezlerin de çoğu para tuzağı. ben başkent ünv. hastanesinde oldum tedavi. özel hastane ama sgk anlaşması var fiyatlar biraz daha uygun. bir de bir çok özel merkezde doğum olmuyo, haliyle doktorunun yapmasını istiyosun. o da sıkıntılı başka yere gitmeye çok para alıyolar vs.vs. en önemlisi de yenidoğan yoğun bakımının olması. ben bu sebeplerle başkenti seçtim. tabi doğumu düşünmek erken oluyo aslında önce tedavi başarılı olsun da diyosun aslında.
teşekkür ederim bilgilerin için. haklısın bahsetmemişim , bende ankaradayım. bu arada çok sevindim hamileliğine allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin. ben çarşamba günü ameliyat olucam septumdan acaba kendi doktorumamı devam etmeliyim bilemiyorum. şuan cebeci tıp fakültesine gidiyorum ama tüp bebek kafamı çok karıştırıyor.
Canım benim 3 kaybım vardı sonra hamile kalamadım tüp bebek merkezine gittim histeroskobide septum olduğu anlaşıldı kayıplarımın ve olmayışının nedeni septum dedi doktorum transferim oldu ve 12. Haftamda dikiş atıldı rahime canım ben fertijine gidiyorum memnunum tedavileri çok güzel kaç doktora gittim kimse septum var dememişti
çok geçmiş olsun. peki sen septum ameliyatı oldunmu. bazı doktorlar septumun küçük olması nedeniyle gebeliğe sorun olmayacağını düşünüyolarda merak ettim.dikişler neden atıldı?
Evet canım histeroskobi de septum olduğu anlaşılmış ve açılmış hamileliğim 12. Haftasındada o açıklık kapatıldı doğuma yakın dikişler alınacak canım ben o kadar araştırmadım vaktim olmadı histeroskobide çıkınca halletmiş doktorum canım benimkide çok küçükmüş ama maalesef hiç sağlıklı gebeliğim olmamıştıçok geçmiş olsun. peki sen septum ameliyatı oldunmu. bazı doktorlar septumun küçük olması nedeniyle gebeliğe sorun olmayacağını düşünüyolarda merak ettim.dikişler neden atıldı?