How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Yardımınıza ihtiyacım var :(

BAL_2

GüLe SevdaLı
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
88
1
86
İstanbul
Arkadaşlar öncelikle merhaba..

2 gündür beynimi kemiren bir sıkıntım var aslında buzamana kadar kafama taktıklarımın karsılıgı belkide..

24 yasında genç bir kızım.. Annemin hastalıgı nedeniyle cok sıkılıp stres yaptım ve dört aydır az adet görme sorunu yasıyordum 2 gün sürüp kesiliyordu. internetten baktıgım kadarıyla normal bisey olmadıgının farkına vardım ve solugu doktorda aldım.. tabii ilk sorunumu anlattım ve ultrasonda bakılıp biseyimin olmadıgını yumurtalıklarımın gayet iyi calıstıgını söyleyip hormon testi istedi. adetimin 3. günü 6 agustosta bu testi yaptırdım ve 10 gün sonra gelmem istendi.. 2 gün öncede netten sonuclara baktım.. Doktor olmasamda netten arastırdıgım kadarıyla pek iyi gibi durmuyor.. ve bende sonuclar böle olunca rahat duramıyorum persembe gunu rabbim nasip edersem sonucları göstermeye gidicem
ama bide size sorim dedim
sonuclar şöyle;

benim degerlerim ve referans aralıkları
testosteron, serbest:1.76 __ 0.45_3.17
17_OH progesteron:1.08 __ 0.15-1.10

tsh:4.18 __ 0.5_5.4
fsh:11.62 __ 3.0_10.9
lh:4.22 __ 2.1_12.8
estradiol(e2):49.70 __19.5_144.2
dhea_s:138.59 __ 25.9_460.2
prolaktin:21.62 __ 3.4_29.8

burdan baktıgım kadarıyla fsh degerim yüksek bekarım suanda ama bu degerin yuksek cıkmasının bir sebebi de yumurtalıklarının az calısmasıymıs acıkcası tedirgin oldum elbette doktordan baskası dogru sonucu diyemez ama yıne de soyleyip en azından aynı durumda olanlar yasayıp bilenler yardımcı olur diye dusundum..

Back