• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi yardımınıza ihtiyacım var

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

gulcan_mirac

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2010
24
0
36
İstanbul
iyi günler arkadaşlar benim oğlum 5. ayına girdi biraz ayına göre zayıf ve ek gıdalara başlıcam
ne vermem gerekiyor vee tarif konusunda da yardım ederseniz çok memnun olurum birde yakınlarım bana esema mama yedir diyorr sizce nasıl olur dr tafsiyesi olmadan yedirsem sıkıntı olurmuu şimdiden çokkkk tşk ederim:kedi:

emziriyorsan sakın mama verme derim...ama emzirmiyosan günde 500-750 cc mama yemesi gerekli...ek gıdalara gelince...önce meyve ve yoğurtla başla...elmyı cam rendeden geçir..önce 1 çay kaşığı..hergün 1 çay kaşığı arttırarak 1 çay bardağı yiyecek duruma gelince ara öğün olarak yedirmeye başla...yoğurtta aynı şekilde..kendin günlük sütten mayala..taze olarak yedir bebeğine...bunlara alışıncada sebze çorbalarına başlayabilirsin...önce patates havuç pirinç haşlayıp püre yap..içine 1 çay kaşığı zeytinyağı...yine 1 çay kaşığı ile başlayıp arttır...2-3 gün buna alışsın sonra tek tek mevsim sebzelerinden ekle içine...afiyet olsun kuzucuğuna...

Back