Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 2 ay famera kullandım ama olmadı bu ay çatlatma iğnesi denemek istedim doktorla görüşmeden kullandım yarın da vurulacağım folik asit kullandınız mı pekiBen catlatma ignesi olmadan femara ile hamile kaldim. Onerim sperm kalitesini dusurmemek icin doktorun soyleyecegi gunleri beklemeniz. Tam zamaninda daha cok ve kaliteli sperm birikir
Merhaba ben bu ay femara kullandım bugün doktor 17 18 19 mm 3 yumurtam olduğunu söyledi aşılamaya gerek yok güzel büyümüş kendi haline bırakalım dedi adetinin 12 ve 21 gün arasında hergün ilişki olsun dedi ama gün aşırı ilişki öneriliyor normalde sizin sürecinin nasıl oldu doktor böyle birşey dedimiBen catlatma ignesi olmadan femara ile hamile kaldim. Onerim sperm kalitesini dusurmemek icin doktorun soyleyecegi gunleri beklemeniz. Tam zamaninda daha cok ve kaliteli sperm birikir
Benim biri 21 cm biri 19 du ilk diye yapmamıştı bu ay da aynı cm güzel büyümüş dedi çatlatma iğnesi vurulmaya gidiyorum şimdiMerhaba ben bu ay femara kullandım bugün doktor 17 18 19 mm 3 yumurtam olduğunu söyledi aşılamaya gerek yok güzel büyümüş kendi haline bırakalım dedi adetinin 12 ve 21 gün arasında hergün ilişki olsun dedi ama gün aşırı ilişki öneriliyor normalde sizin sürecinin nasıl oldu doktor böyle birşey dedimi
Merhaba femara kaö günde büyütüyor yumurtaları ben yarın kullanmaya başlayacağım sabah akşam olacak şekilde 5 gün dedi 12 şubatta ilaç bitecek bana 14 şubatta gel tekrar yumurta ölçümü yapalım dediBenim biri 21 cm biri 19 du ilk diye yapmamıştı bu ay da aynı cm güzel büyümüş dedi çatlatma iğnesi vurulmaya gidiyorum şimdi
Benim yumurtalarim 16 ve 17mm iken doktor 2 gun sonra iliski olsun ve gun asiri olacak sekilde 1 hafta devam edin dedi. Hergun istemiyorlar sperm kalitesi sebebiyle ki spermler 2-4 gun canli kalabiliyor zaten. Aslinda doktorunuzun dedigi tarihlere denk geliyor bana soylenilen. Tek fark ben gun asiri olacak sekilde takip ettim. Hergun olmasi bu yogunlugumuzda cok da mumkun degildi vallaMerhaba ben bu ay femara kullandım bugün doktor 17 18 19 mm 3 yumurtam olduğunu söyledi aşılamaya gerek yok güzel büyümüş kendi haline bırakalım dedi adetinin 12 ve 21 gün arasında hergün ilişki olsun dedi ama gün aşırı ilişki öneriliyor normalde sizin sürecinin nasıl oldu doktor böyle birşey dedimi
Bana önermedi diye yaptırmadım ovulasyon testi yapıyorum ama bugün 2 çizgi vardı yarına çatlar diye düşünüyorumBenim biri 21 cm biri 19 du ilk diye yapmamıştı bu ay da aynı cm güzel büyümüş dedi çatlatma iğnesi vurulmaya gidiyorum şimdi
Bana hergün dedi bana çok saçma geldi bildiğim gibi gün aşırı devam ediyorumBenim yumurtalarim 16 ve 17mm iken doktor 2 gun sonra iliski olsun ve gun asiri olacak sekilde 1 hafta devam edin dedi. Hergun istemiyorlar sperm kalitesi sebebiyle ki spermler 2-4 gun canli kalabiliyor zaten. Aslinda doktorunuzun dedigi tarihlere denk geliyor bana soylenilen. Tek fark ben gun asiri olacak sekilde takip ettim. Hergun olmasi bu yogunlugumuzda cok da mumkun degildi valla
Ben 3-4 doktor gezdim hepsi gun asiri dedi ki ben de bu sekilde hamile kaldim. Daha akla yatiyor gun asiri ama gene sizin icinize nasil sinecekse oyle yapin tabi. Gonlunuzce olsunBana hergün dedi bana çok saçma geldi bildiğim gibi gün aşırı devam ediyorum
Hamile kalmak için ekstra bişey yaptınızmı pekiBen 3-4 doktor gezdim hepsi gun asiri dedi ki ben de bu sekilde hamile kaldim. Daha akla yatiyor gun asiri ama gene sizin icinize nasil sinecekse oyle yapin tabi. Gonlunuzce olsun
pcos oldugum icin inofolic kullandim. Sanirim yumurta kalitesini destekleyen bir folik asitti. Onun disinda birliktelik sonrasi ayaklanmadim. Genelde uyudum sonrasinda hic kalkmadim. Baska birseye dikkat etmedim. Femaranin 2. Ayinda hamile kaldim. Totalde 3 ay denedim zatenHamile kalmak için ekstra bişey yaptınızmı peki
Hmm ben 3 ay inofolic kullandım bu ay femara kullandım ilk kez inofolic bende etki etmedipcos oldugum icin inofolic kullandim. Sanirim yumurta kalitesini destekleyen bir folik asitti. Onun disinda birliktelik sonrasi ayaklanmadim. Genelde uyudum sonrasinda hic kalkmadim. Baska birseye dikkat etmedim. Femaranin 2. Ayinda hamile kaldim. Totalde 3 ay denedim zaten
İnofolic tek basina bi anlam ifade etmiyor anladigim kadariyla. Yani bi femara değil. Beni doktor ikisine aynı anda başlattı. Gebelik olunca değiştirdi. Femara gercekten güzel bir ilaç. Baska bir sorun yoksa sizde veya eşinizde, gebelik yakındır.Hmm ben 3 ay inofolic kullandım bu ay femara kullandım ilk kez inofolic bende etki etmedi
İnşallah cnm aralıkta hsg de çekildi ondada bir sorun çıkmadı eşimde sıkıntı yok benim fsh ve lh 10 12 arası amh 3.7 pcos görünümü var başka bir sıkıntımız yokİnofolic tek basina bi anlam ifade etmiyor anladigim kadariyla. Yani bi femara değil. Beni doktor ikisine aynı anda başlattı. Gebelik olunca değiştirdi. Femara gercekten güzel bir ilaç. Baska bir sorun yoksa sizde veya eşinizde, gebelik yakındır.