• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri yardımınıza ihtiyacım var lütfen :(

mysteryroses

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2013
49
5
18
ben istanbul da yaşıyorum yazın düğünüm olacak nişan elbisemde çok sıkıntılar yaşadım gelinlikte de aynı sıkıntıları yaşarım diye tedirginim özel dikim gelinlik istiyorum ama güvenemiyorum anadolu yakasında bildiğiniz önerebiliceğiniz bir yer var mı? teşekkürler ..

Pendik narin moda evi nasıl sizce kızlar gelinliģini orda diktiren var mi

Bende nişan elbisemi daralttırma işleminde sorun yaşamıştım bu yüzden dikime güvenemedim ve hazır modellerden aldım hemde üzerine giyip yakışıp yakışmıcağını görüyosun hemde strese girmiyosun :40: bu arada gelinliklerin çoğunun artık sırtı ipli olduğundan dolayı bir çok beden oluyo :34:

ben istanbul da yaşıyorum yazın düğünüm olacak nişan elbisemde çok sıkıntılar yaşadım gelinlikte de aynı sıkıntıları yaşarım diye tedirginim özel dikim gelinlik istiyorum ama güvenemiyorum anadolu yakasında bildiğiniz önerebiliceğiniz bir yer var mı? teşekkürler ..

Merhaba,

Ben Kadıköy'de İlknur Moda Evi'ne diktiriyorum. Başta çok endişeliydim modelin birebir çıkacağı konusunda, Akay'da beğenmiştim bir model. İlknur Hanım beni ikna etti ve başladık. Oldukça kısa bir sürede içimi o kadar rahatlattılar ki.. Ne istediğini anlıyorlar, aynı zamanda tavsiyede de bulunuyorlar vücuda gidecek model konusunda. Annemler de oraya diktiriyor hatta. Ve ben de gelinliğimi gördükten sonra kına elbisemi de kendilerine emanet edeceğim :)

Kolaylıklar dilerim:16:

Çok teşekkür ederim ben kilolu oldugum için diktirmrm en iyisi benimde senin gibi ilk yaşadığın korkular var :) ilk bakacağim yerler arasında çok sagol sen ne kadara diktirdin peki

Mutlaka git derim :) Orda gördüğün modelleri beğenmeyebilirsin, hatta bazıları kabus gibi :) Ama onlar da müşteri istekleri doğrultusunda hazırlanmış şeyler diye takılmadım hiç. Ve götürdüğüm modeli tam da vücuduma uygun şekilde ortaya çıkarttıklarını görünce tamamdır dedim :16:

Modele, işlemesine, danteline vs. göre değişir. Benim beğendiğimde dantel çok fazla yoktu, 2.750'ye hazırlıyorlar şimdi. Modeli götürdüğünde fiyatla ilgili bilgi alabilirsin :34:

Yeri de, Hasanpaşa tarafından Altıyol'a çıkarken solda.

Mutlaka git derim :) Orda gördüğün modelleri beğenmeyebilirsin, hatta bazıları kabus gibi :) Ama onlar da müşteri istekleri doğrultusunda hazırlanmış şeyler diye takılmadım hiç. Ve götürdüğüm modeli tam da vücuduma uygun şekilde ortaya çıkarttıklarını görünce tamamdır dedim :16:

Modele, işlemesine, danteline vs. göre değişir. Benim beğendiğimde dantel çok fazla yoktu, 2.750'ye hazırlıyorlar şimdi. Modeli götürdüğünde fiyatla ilgili bilgi alabilirsin :34:

Yeri de, Hasanpaşa tarafından Altıyol'a çıkarken solda.

Teşekkürler canim :)

Back