- 20 Mart 2009
- 653
- 307
-
- Konu Sahibi Mutlu_sonn
Canım dur bir bismillah, hemen kendinizi bebek olmuyor psikolojisine sokmayın. Yaşınız kaç, eşiniz kaç yaşında. Ovulasyon testi kullanıyor musunuz? Doğru günlerde mi ilişkiye giriyorsunuz bunların hepsi önemli bebiş için haa korunmuyorum diyince bebiş tık diye olmaz ki :)
Bildigim kadariyla korunmayi biraktiktan sonra bir yil bekleyin diyor doktorlar. Bana oyle soylemisti doktorum ama siz gidecekseniz esinin ürolojiye gitmesi lazim o bolum ilgileniyor...
cenım 25 yaşındayım eşim de 27.ovulasyon testi hiç kullanmadım ama doğurgan günlerimi hep takip ediyorum telefonda takvimim var.Ya korunmayı bırakınca hemen olanlar da var benim neden olmuyo diye düşünüyorum.Bir sıkıntı olduğunu düşünmeye başladım bile
Ben gittigimde sende bi sorun yok dedi doktor bir yil gecmeden cocugum olmuyo demeniz dogru degil dedi folik asit veriyolar ama hamile kalmadan en az uc ay once kullanmaya baslamak lazim dedi doktor bide bebege odaklanip strese girmeyin olur dedi 2 ay sonra oldu cok sukur simdi 39 uncu haftamizdayiz allah sanada nasip etsin dua ederim sizin icin beklemek gercekten zorTeşekkür ederim caanım.Ya bi sene çok uzun geliyo bana ben hemen gidicem galia doktora.Bir yıl olmayınca acaba bir yıl olunca mı gel der doktor?
Ben gittigimde sende bi sorun yok dedi doktor bir yil gecmeden cocugum olmuyo demeniz dogru degil dedi folik asit veriyolar ama hamile kalmadan en az uc ay once kullanmaya baslamak lazim dedi doktor bide bebege odaklanip strese girmeyin olur dedi 2 ay sonra oldu cok sukur simdi 39 uncu haftamizdayiz allah sanada nasip etsin dua ederim sizin icin beklemek gercekten zor
illa doktora gitmek istiyorsan 1.5 yıldır korunmuyoruz de yoksa gerisin geri gönderirler, eşinin ürolojiye senin de kadın doğuma görünmen lazım.
Takvimdeki günlerle gerçek yumurtlama günü çoğu zaman uyuşmuyor.cenım 25 yaşındayım eşim de 27.ovulasyon testi hiç kullanmadım ama doğurgan günlerimi hep takip ediyorum telefonda takvimim var.Ya korunmayı bırakınca hemen olanlar da var benim neden olmuyo diye düşünüyorum.Bir sıkıntı olduğunu düşünmeye başladım bile
Korunmadan bir sene bekletmisti doktorumbeni. Bir sene ggeçmeden pek birşey yapmıyorlar. Ancak eşini urolajiye görünmesi gerekiyor. Seninde bir sene geçtikten sonra rahim filimi cekiliyor tüpler in acıkmı diye. Allah yardımcın olsun. Herşey dua ya bakıyor. Allah istemeyini bil ben veririm der. İnşallah olur dualarım seninle.
14 haftalık hamileyim tedaviyle iki sene sonunda. Dualarimim seninle. Hic beklemediğiniz bir anla sürpriz olur inşallah. Allah evlat hasretiyle sınamasin kimseyi
Yaa aslında bana mı öyle doktorlar denk geldi bilmiyorum ama 6 ayı doldurunca olmazsa gel dediler.
Eşim için de bebek düşünmeye başlayınca her türlü önleme karşı bir muayene olsun dediler. Gerçi eşim olmazsa giderim, şimdiden gitmem dedi ama.
Yani bebeğimiz olmuyor gibi değil de kontrol mantığıyla gidilebilir diye düşünüyorum.
Takvimdeki günlerle gerçek yumurtlama günü çoğu zaman uyuşmuyor.
Ovülasyon testi deneyin bence. Doktora gitmek için erken ama illa gideceğiz diyorsanız siz kadın doğuma gideceksiniz, eşiniz ürolojiye gidecek.