adet geçtiyse test yaptırın ya idrar testi yada kanda gebelik testi sonucu öğrenir rahatlarsınız
Iste 9 kasim regli gunumdu ama 8inde bi kanama geldi kiyu kahve hic oyle kanamam olmamisti doktor sayfasinda okudum bebegin rahme tutunmasinda olan bi kanamada olabilirmis regliden bi gun oncede olabiliyormus kafam cok karisti
ooooo 9 kasım baya bi geçmiş hiç test yapmadınız mı ben olsam yapmıştım kan testi yaptırın o zaman çok merak ettimm bilgilendirin olurmu hayırlısı olsun diyeyim inşallah vardır
Canim yanlis yazmisim 8 ekim diye 8 kasimdi o regli gunum 9 kasimdi 8inde bende kahve rengi kan geldi regli oldugumda hic gelmemisti oyle bisey ve 2-3 gun surdu benim reglim normalde 5gun surer hep yani reglimden once kanama olmasi suphelendirdi beni acaba reglimi oldum yoksa bebegin keseye tutunma kanamasi mi diye dusundum idrar testi yaptim dun ama diger cizgi pembe degildi beyazdi ama cizgisi belliydi yani boyle kirik beyazdi. Simdide bu belirtilerm olunca acaba gebemiyim erken diye testmi gostermedi diye dusundumq
bence kan testi yaptırın en garantisi sağlık ocakları yapıyor anlamadım şimdi ne desem şaşırdımhayırlısı diyelim benim yatmam lazım iyi geceler sana cnm
Ablalarim Allah askina cewap werin bu konu yuzunden huzurum kalmadi esim hergun bu konuyu yuzume wrup duruyo neymis 4 aylik ewliyiz neden cocugun yok bi sene icnde olmassa ewlenecekmis.. ustelik sewerek ewlendik nolur bir cewap bir oneri
Ablalarim Allah askina cewap werin bu konu yuzunden huzurum kalmadi esim hergun bu konuyu yuzume wrup duruyo neymis 4 aylik ewliyiz neden cocugun yok bi sene icnde olmassa ewlenecekmis.. ustelik sewerek ewlendik nolur bir cewap bir oneri
cok tesk ederim cewap werdginz icin bu arads yasim henuz 18 bilg ogretmnligi hazrliktayim onun bu acelesi canimi cok skiyo.. inanin artik uyuyamiyorum bile.. birdd bnde akut sistit wardi yane idrar yolu enfeksyonu acaba omu engel olan
ablacim yasim kucuk dye kayin validemle oturuyorz we oda istemiyo smdlik cocugumzn olmasini korkudan artk doktara bile gdemiyorm.. gerek yokmus ona gore susuyorum.. ama cdden artk bunalima grdim.. dedginz gbi rabbim kismt eddcegi gnu bkliyo.. Allahin iznyle tum ewlat sahbi olmk istyenler hayrli ewlat nasip olur
ablacim yasim kucuk dye kayin validemle oturuyorz we oda istemiyo smdlik cocugumzn olmasini korkudan artk doktara bile gdemiyorm.. gerek yokmus ona gore susuyorum.. ama cdden artk bunalima grdim.. dedginz gbi rabbim kismt eddcegi gnu bkliyo.. Allahin iznyle tum ewlat sahbi olmk istyenler hayrli ewlat nasip olur
cok dgru konusuyosnz cok tesk ederim desteginiz icin ablalarim.. rabbim gonlunuze gore wersin ins.. birde bnim skntim daha war, ben eylul 29da regl oldum 6gunluk kanamam oldu daha son adetten 10 gun gecmeden bir daha oldm ondada gne 6 gun srdu onun uzerindende iki hafta sora bir daha oldum yane 24 ekimde oldum o ise 4 gun we az kanamali gcti acaba bunun nddeni nedr
cok dgru konusuyosnz cok tesk ederim desteginiz icin ablalarim.. rabbim gonlunuze gore wersin ins.. birde bnim skntim daha war, ben eylul 29da regl oldum 6gunluk kanamam oldu daha son adetten 10 gun gecmeden bir daha oldm ondada gne 6 gun srdu onun uzerindende iki hafta sora bir daha oldum yane 24 ekimde oldum o ise 4 gun we az kanamali gcti acaba bunun nddeni nedr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?