yardiminiza ihtiyacim var kizlar

hzlgms

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
178
6
16
34
İstanbul
kizlar 2-3 gundur karnimin alt kisminda agri var gogus uclarim dolgun ve sut renginde sivi geliyo ne yesem bulanti yapiyo ve cok sık acikiyorum ayrica 2 gundurde akintim var seffaf renkte. esimle 29 ekimde iliskiye girdim ve 8 kasimda yani reglimden bigun once kahverengi kanama oldu 2-3 gun surdu ve kesildi regli sancisi gibiydi baslarken ama... vucudum yaniyo evin icinde sifir kol balkon acik oturuyorum esim hirkayla otururken ve surekli uyku hali icindeyim bana neler oluyor

Son düzenleme:
adet geçtiyse test yaptırın ya idrar testi yada kanda gebelik testi sonucu öğrenir rahatlarsınız

adet geçtiyse test yaptırın ya idrar testi yada kanda gebelik testi sonucu öğrenir rahatlarsınız

Iste 9 kasim regli gunumdu ama 8inde bi kanama geldi kiyu kahve hic oyle kanamam olmamisti doktor sayfasinda okudum bebegin rahme tutunmasinda olan bi kanamada olabilirmis regliden bi gun oncede olabiliyormus kafam cok karisti

Iste 9 kasim regli gunumdu ama 8inde bi kanama geldi kiyu kahve hic oyle kanamam olmamisti doktor sayfasinda okudum bebegin rahme tutunmasinda olan bi kanamada olabilirmis regliden bi gun oncede olabiliyormus kafam cok karisti

ooooo 9 kasım baya bi geçmiş hiç test yapmadınız mı ben olsam yapmıştım kan testi yaptırın o zaman çok merak ettimm bilgilendirin olurmu hayırlısı olsun diyeyim inşallah vardır

ooooo 9 kasım baya bi geçmiş hiç test yapmadınız mı ben olsam yapmıştım kan testi yaptırın o zaman çok merak ettimm bilgilendirin olurmu hayırlısı olsun diyeyim inşallah vardır

Canim yanlis yazmisim 8 ekim diye 8 kasimdi o regli gunum 9 kasimdi 8inde bende kahve rengi kan geldi regli oldugumda hic gelmemisti oyle bisey ve 2-3 gun surdu benim reglim normalde 5gun surer hep yani reglimden once kanama olmasi suphelendirdi beni acaba reglimi oldum yoksa bebegin keseye tutunma kanamasi mi diye dusundum idrar testi yaptim dun ama diger cizgi pembe degildi beyazdi ama cizgisi belliydi yani boyle kirik beyazdi. Simdide bu belirtilerm olunca acaba gebemiyim erken diye testmi gostermedi diye dusundumq

bence kan testi yaptırın en garantisi sağlık ocakları yapıyor anlamadım şimdi ne desem şaşırdım hayırlısı diyelim benim yatmam lazım iyi geceler sana cnm

Ablalarim Allah askina cewap werin bu konu yuzunden huzurum kalmadi esim hergun bu konuyu yuzume wrup duruyo neymis 4 aylik ewliyiz neden cocugun yok bi sene icnde olmassa ewlenecekmis.. ustelik sewerek ewlendik nolur bir cewap bir oneri

Ablalarim Allah askina cewap werin bu konu yuzunden huzurum kalmadi esim hergun bu konuyu yuzume wrup duruyo neymis 4 aylik ewliyiz neden cocugun yok bi sene icnde olmassa ewlenecekmis.. ustelik sewerek ewlendik nolur bir cewap bir oneri

Kusura bakma ama onun sevgısınden süphe duymak lazım sadece cocuk içinmi evlenmiş boyle insanlara dıyecek laf bulamıyorum sen uzulme canım allah yardımcın olur inş ama cok zor bır durum gercekten daha bır evlılıgın farkına varsın tamam hemen cocuk istenebılır ama 4 ay içinde olmuyor dıye yuze vurulmaz

Böyle tiplere sinir oluyorum 4 ayda neymiş ya sadece öneri olsun diye söylüyorum ki ben olsam hayatta yapmam Eşinle beraber bir kadın doğum doktoruna gidin sende bir sorun var mı yoksa eşin mi sorunlu öğrenirsiniz belki ikinizde de sorun yok yoktur ama rabbim ne zaman nasip ederse olur.Birde sitede Kadın doğum ve kısırlık konularına bak orada arkadaşlar hamile kalmak için denedikleri yöntemleri yazıyorlar.

cok tesk ederim cewap werdginz icin bu arads yasim henuz 18 bilg ogretmnligi hazrliktayim onun bu acelesi canimi cok skiyo.. inanin artik uyuyamiyorum bile.. birdd bnde akut sistit wardi yane idrar yolu enfeksyonu acaba omu engel olan

cok tesk ederim cewap werdginz icin bu arads yasim henuz 18 bilg ogretmnligi hazrliktayim onun bu acelesi canimi cok skiyo.. inanin artik uyuyamiyorum bile.. birdd bnde akut sistit wardi yane idrar yolu enfeksyonu acaba omu engel olan

Neden hemen kendınde sorun arıyorsun esın seni suclayacagına kendısı bır gıtsın bakalım doktora belki ikinızdede sorun yok belki vaktı zamanı degıl elbet allahımın nasip ettıgı bır zaman vardır

ablacim yasim kucuk dye kayin validemle oturuyorz we oda istemiyo smdlik cocugumzn olmasini korkudan artk doktara bile gdemiyorm.. gerek yokmus ona gore susuyorum.. ama cdden artk bunalima grdim.. dedginz gbi rabbim kismt eddcegi gnu bkliyo.. Allahin iznyle tum ewlat sahbi olmk istyenler hayrli ewlat nasip olur

Ah yavrum be bu yasta koca kayınvalide dırdırı valla cok uzuldum yapacak bırsey yok kocanın anlayıslı olması gerekir inş düzelir hersey

Kuzum benim sen kobaymisin be yavrum ne demek cocuk olmazsa evlenirim baskasiyla nesin sen o karaktersiz kocan kendini ne saniyo yakinda dogurmadigin icin elde kaldirir sana ve kendi gitsin bi doktora belki spermi yetersiz grliyo belki kisir terbiysiz yaa sinirde olcem burda benim ilk bebegim anne karninda öldu ama kocam bana kalkip ne bicim kadinsin demedi suandada cocul icin ugrasiyorz belki benden daha cok istiyor ama olmuyor diyede seni bosicam baskasiyla evlencem demiyor... sen cocuk dogurma boyle adama kiz daha cok ufaksin bak bisey gormemissi hayattan aramizda 10 yas var deneyimlere kulak ver ablacim

cok dgru konusuyosnz cok tesk ederim desteginiz icin ablalarim.. rabbim gonlunuze gore wersin ins.. birde bnim skntim daha war, ben eylul 29da regl oldum 6gunluk kanamam oldu daha son adetten 10 gun gecmeden bir daha oldm ondada gne 6 gun srdu onun uzerindende iki hafta sora bir daha oldum yane 24 ekimde oldum o ise 4 gun we az kanamali gcti acaba bunun nddeni nedr

Kist olabilir belki ama kesin sonuc alman icin bi doktora gitmen lazim ablacim surekli regli gormen normal degil

kadını aşağılayıcı sözler bunlar çocuk olmazsa boşarım seni ne demek ya,senin hamile kalacağın varsada kalamazsın bu sitresle yavrum sana bişey diyimmi bu adamdan sana yada başkasına koca olmaz bu senin beben olsada senin üstüne evlenir bak unutma bunu

afyonluyuz arkadaşım doğru söylüyor canım o seni şimdiden aşağılamaya başladıysa sonrasında neler yapmaz sen bebeğin olunca rahat edeceğini mi sanıyorsun o zaman da başka bişey çıkarır bu çok üzüldüm canım durumuna daha yaşın küçük evliliğiniz yeni ne acelesi varmış ki ben 6 yıllık evliyim hala çocuğum yok bi ara bunalıma girip ayrılmak bile istedim benim yüzümden bebeğimiz olmuyo diye eşim öyle bi şefkatle yaklaştı ki bunu düşündüğüme pişman oldum hani benimki bırak boşanmayı hergün destek oluyor bana geçecek diye eş dediğin böyle olur benim bildiğim sana köstek yerine destek olmalı bu hayatı beraber paylaşacaksınız sonuçta.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…