yardımınıza ihtiyacım var kızlar :(((

Gölgem merhaba,

Siteye uzun süredir giremedim; ama haberlerine çokkk sevindim şimdi okuyunca:) Senin gibi güzel yürekli bir insanın varlığından haberdar olmama vesile oldu bu tatsız konu en azından...
Seni ve köpeğini koccaman öpüyoruz Raja'yla:)

Sevgilerimizle

ps. 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü bugün; hiç değilse senede bir gün sevmeyi, merhamet etmeyi denese keşke kalbi bencillikten kaskatı kesilmiş insanlar di mi...

zabıtalar geldi..havlama huyu varmı diye sordu kesinlikle yok dedim. şikayetçinin eviyle aramızdaki mesafeyi görünce adamda pek umursamadı.insanların işi gücü kalmamış uğraşcak insan arıyolar diyip güldü:)))ses ölçümü yapılsın çok dert ettiyse kendine dedim.. gerek yok ddi.belediyeye kayıt ve tabela astırın apartmanının belli yerlerine dediler ve gittiler.bizde hemen yaptırdık. belediyedeki veteriner tanıdığımız.gölge'nin aşılarınıda o yaptı. biz bıktık onlar bıkmadı sorun yaratmaktan , insanlarla uğraşmak zor dedi. bi daha bi sorun olursa onlardan önce sen hakkını ara ki onlarada ders olsun ddi. bende bi gazla avukata gidip dilekçe yazdırdım..tehdit bildirimli.. kalkıp çocuğumu dışarı salarım bişi olduğunda sizden bildiririm demenin hesabınıda o versin :)) ardındanda gölge'yle tatile çıktık 1 haftalığına.stres atmak onada banada çok iyi geldi:21: demekki uğraşanla uğraşılırmış gerektiğinde..o evladının derdine düştüyse bende düşerim.. sanırım ona gereken bildirimler geldiğinde bana sarar..eee o çocuğunu 7/24 dışarı salmak ve başına olay geldiğinde masum bi köpekten ve aileden hıncını almaya kalkışırsa kendince , gölgenin aileside bunun önlemini alırrr :))))) allah kimseye böyle sorunlar yaşatmasın.. insan ister istemez yıpranıyo.. yeterince dışarıdan tepkiler alıyoruz..olayı ciddi boyutlara getirenler neyle uğraşmak istediklerini bilmeyenler.! sadece acıyorum öyle insanlara! ömürleri boyunca gerçek sevginin ne demek olduğunu bilmiycekler...

tbrk ederim cnm seni. ne güzel gölgenin savunmuşsun.çok sanşlı bir köpek:KK66: allah sizi ayırmasın. valla şu devirde ben hayvancıklara üzülüyorum çocuklar kedilerin arkasından koşuyorlar, köpeklere taş atıyorlar, hayvan sevgisinden yoksunlar, sevgisiz büyüyorlar:KK20:.allahım tüm hayvancıkları korusun.

X