Kizlar hepinize merhaba Aralık ayinda bir kimyasal gebelik geçirdim 16 Aralık'ta adet kanamasiyla beraber betada sıfırlanmisti ayın 20 sinde uzerine daha adet gormedim ama benim kimyasal gebelik kanamasından hemen hemen on on beş gün sonra göğüslerim aşırı dolgunlasti ilk zamanlarda aciyordu da şuan acı yok ama dolgun olduğu çok net belli onun dışında beş altı gün önce sol kasigim ve sol bacagim ani ani 3 4 sn. Sürecek şekilde ağrılar giriyordu beyaz süt kivaminda akıntım vardı tam dedim kesin yumurtlama oldu ondandir ama arada belime ağrılar sırtıma ani bir şekilde ağrılar giriyor dediğim gibi göğüs dolgunluğu hiç geçmedi hâlâ dolgun bugün de sağ bacağımın üstüne yani alt karının hemen altına ayağımı attıkça kramp tarzında ağrılar girdi bu biraz uzun sürdü ani değildi bundan bir iki gün öncede adet olacakmisim gibi ağrı çektim bı aksam bı sabah ve sabah kalktigim da günlük pedimde çok hafif bı pembelik gördüm şeffaf akıntı karisikti idrar rengimde baya bı koyu ve kopuruyor şuan test yapma imkanım yok bunlar hamilelik belirtisi mi ayrıca kimyasal dan sonra adet gormeden hamile kalinabiliyormu uzun oldu kusura bakmayın