• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardiminiza ihtiyacim var... hamilemiyim

EdanurVelim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2015
34
5
1
29
Son 1 haftadır sol kasigimda ağrı oluyor batiyor bacaklarimi toplayıp oturamiyorumsusürekli ya ağlıyorum yada guluyorum beyaz köyü bir akintim var goguslerimde karıncalanma oluyor ve sürekli ateş basiyor bel agrim oluyor uzun sure ayakta kaldigimda adet olmama 3 gün var sizce test yapmalı miyim

Her zamankinden farklı bir belirtilerse belki...
Çok bekliyorsanız bu durumu psikolojik de olabilir..
Herkeste belirtiler farklı olur..
Bunu düşünerek yazıyorum..
Bende de o kasık batmaları olmuştu, göğsümde hassasiyet olmuştu ve beyaz koyu bir akıntı geliyordu..
Ve bat günüme bir gün kala bir sabah sağ kasığımda şiddetli bir batmayla uyanmıştım ve hemen geçmişti..
Ben de adet dönemimde böyle belirtiler olmazdı..
Bu yüzden o ay bat günümde idrar testinde ikinci çizgi kopkoyu çıkmıştı..
Merak ediyorsan yarın sabah ilk idrarınla test yap varsa yüksek ihtimal çıkar..
Gönlüne göre olsun inşallah..

Her zamankinden farklı bir belirtilerse belki...
Çok bekliyorsanız bu durumu psikolojik de olabilir..
Herkeste belirtiler farklı olur..
Bunu düşünerek yazıyorum..
Bende de o kasık batmaları olmuştu, göğsümde hassasiyet olmuştu ve beyaz koyu bir akıntı geliyordu..
Ve bat günüme bir gün kala bir sabah sağ kasığımda şiddetli bir batmayla uyanmıştım ve hemen geçmişti..
Ben de adet dönemimde böyle belirtiler olmazdı..
Bu yüzden o ay bat günümde idrar testinde ikinci çizgi kopkoyu çıkmıştı..
Merak ediyorsan yarın sabah ilk idrarınla test yap varsa yüksek ihtimal çıkar..
Gönlüne göre olsun inşallah..
Evet istiyorum ama. Normalde çok üşüyen bir insanım ateş basmaları kaşık ağrılarında adet günumde oluyordu verdiğiniz fikir içinde tesekkur ederim

="ROSE ROSE, post: 43528530, member: 647820"]adetine 1-2 gün varsa idrar testinde de kan testinde de çıkar[/QUOTE]
Teşekkür ederim sigara kullanan bir insanım eğer varsa ve kullanmaya devam ediyorsam vicdanım hiç rahat etmez :-(

Yapicam ama husran olmak istemiyorum geçen ay çok umitlenmistim ama husran oldu

Kendini böyle strese mi sokuyorsun her ay bence yapma..
Bu stresle psikolojik belirti çok yaşarsın..
Akışına bırak..
Eninde sonunda öğreneceksin zaten..
Bunu uzatmanın ne anlamı var..
Yap rahatla.. Sonrasına bak..
Rabbim gönlüne göre versin inşallah..

="ROSE ROSE, post: 43528530, member: 647820"]adetine 1-2 gün varsa idrar testinde de kan testinde de çıkar
Teşekkür ederim sigara kullanan bir insanım eğer varsa ve kullanmaya devam ediyorsam vicdanım hiç rahat etmez :-([/QUOTE]
bırak sen de :)

Son 1 haftadır sol kasigimda ağrı oluyor batiyor bacaklarimi toplayıp oturamiyorumsusürekli ya ağlıyorum yada guluyorum beyaz köyü bir akintim var goguslerimde karıncalanma oluyor ve sürekli ateş basiyor bel agrim oluyor uzun sure ayakta kaldigimda adet olmama 3 gün var sizce test yapmalı miyim

benim gebelik belirtilerimde seninkiyle aynıydı. alkol, sigara, ilaç falan içenler için bir doktor videosu izlemiştim. ilk aylarda bebek anneden beslenmediği için pek problem olmazmış. yinede en yakın zamanda bırak durumu öğrenene kadar.

Back