Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KondomNasıl korunuyorsunuz?
KondomNasıl korunuyorsunuz? Doğum kontrol hapı mı?
Teşekkür ederimmÇift korunma yapmanız lazım. Spiral+kondom şeklinde.
Teşekkür ederimm.kondomla nasıl kalıyorsunuz ya ? kondom+ spiral ya da kondom+hapla devam edin bari.
Teşekkür ederimm
Fazla çabuk ikna oldunuz, hiç mi aklınıza gelmedi çift korunma kullanmak da bi anda aydınlandınızTeşekkür ederimm.
Aydınlandığımdan ya da ikna olduğumdan değil yorumları için teşekkür ettim.Fazla çabuk ikna oldunuz, hiç mi aklınıza gelmedi çift korunma kullanmak da bi anda aydınlandınız
1 düşük yaptım 3 çocuğum vardiğer dördünü doğurdunuz mu? hepsine korunarak mı hamile kaldınız? ne kadar zamandır korunuyorsunuz ama hamile kalıyorsunuz?
çift koruma önerilmiş ama ben ilk etapta kondomu doğru kullandığınıza da ikna olmadım. penetrasyon öncesi takmanız gerek, kondomsuz başlayıp boşalma öncesi kondom takarsanız pek korunmuş sayılmıyorsunuz. bu ilk değilse kondomu kullanamadığınızı fark edip yeni bir yönteme neden geçmediniz?
Niye suçlayıcı konuşuyorsunuz çözümle gelseniz daha iyi olmaz mı?Demekki korunmayı beceremiyosunuz. 4 çocuğa kadar bunu sorgulayamadınız mı? Çift yönlü korumayı araştırmadınız paso hamile mi kaldınız? Böyle böyle 10 a kadar gidersiniz
çözümü ilk defa korunmaya rağmen hamile kaldığınızda aramanız bulmanız gerekiyordu neyse, dünyada yiyecek ekmeği varmış diyelim başka bir şey demek düşmezNiye suçlayıcı konuşuyorsunuz çözümle gelseniz daha iyi olmaz mı?
Eşimle korunsak da hamile kalıyorum. 5.ciye hamile kaldım. Aldırmak da ayıp geliyor günah işliyormuşum gibi. Sizce ne yapmalıyım. Çok üzgünüm bu konuda