Herkese merhabaaa
Nişanlıma karşı sanırım biraz soğuğum. Bunu da bir önceki konumda beni yerin 7 kat dibine kadar gömerek siz de belirtttiniz zaten
Şimdi 10 gün sonra onun dogum günü. Ona güzel bi hediye almak istiyorum. Ama ne almalıyım hiç bir fikrim yok
Bana yardım eder misiniz? Ne yapayım? Ne alayım?
Nişanlını ekip durmasaydın belki daha iyi tanıyıp onun zevkine, ihtiyacına hitap edecek bir şeyi öğrenmiş olurdun.
Böyle özel bir hediyenin fikri verilmez bence.
Nişanlını ekip durmasaydın belki daha iyi tanıyıp onun zevkine, ihtiyacına hitap edecek bir şeyi öğrenmiş olurdun.
Böyle özel bir hediyenin fikri verilmez bence.
Saat al baktığında hep seni hatırlasın.offf bu demodeliğimden ne zaman kurtulacağım bilmiyorum.bunun konuyla alakası ney onu da bilmiyorum.saat ve parfüm her zaman ideal hediyelerdir
Daha onceki konunuzu okumadim sanirim hediye fikri icin onun sevdigi seyleri siz bilirsiniz mesela fanatik bir taraftarsa forma alabilirsiniz kullaniyosa tesbih alabilirsiniz saat alabilirsiniz onu mutlu edecek seyler cercevesinde bisey olabilir
Saat al baktığında hep seni hatırlasın.offf bu demodeliğimden ne zaman kurtulacağım bilmiyorum.bunun konuyla alakası ney onu da bilmiyorum.saat ve parfüm her zaman ideal hediyelerdir
Kaşkol biraz bana klişe geldi
Ben olsam galiba güzel bir defter alıp, onunla ilgili hislerimi, geçirdiğimiz güzel anları vs yazardım. Gerçi bu da liseli ergen tarzı mi oldu bilemedim
Kaşkol biraz bana klişe geldi
Ben olsam galiba güzel bir defter alıp, onunla ilgili hislerimi, geçirdiğimiz güzel anları vs yazardım. Gerçi bu da liseli ergen tarzı mi oldu bilemedim