Yardiminiza dusuncelerinize ihtiyacim var

melisa1212

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2016
82
29
Selam kizlar hepinizin fikrine ihtiyacim var. Yakin zamanda 3 4 aylik bir iliskim oldu. Bir sekilde sogudum vazgectim. Konusmak istemedigimi soyledim surekli konusmaya çalıştı mesaj atmaya devam etti. Farkli sehirlerdeyiz. Ben universite okuyorum. O sinava hazirlaniyor. Sinavdan sonra ayrildigimi kesin olarak soyleyecegim bu arada ben baskasini sevmeye basladim. Cunku bu olanlar gecen seneydi ben baskasini seviyorum ama ya o benden vazgecmezse napicam bilmiyorum...

Selam kizlar hepinizin fikrine ihtiyacim var. Yakin zamanda 3 4 aylik bir iliskim oldu. Bir sekilde sogudum vazgectim. Konusmak istemedigimi soyledim surekli konusmaya çalıştı mesaj atmaya devam etti. Farkli sehirlerdeyiz. Ben universite okuyorum. O sinava hazirlaniyor. Sinavdan sonra ayrildigimi kesin olarak soyleyecegim bu arada ben baskasini sevmeye basladim. Cunku bu olanlar gecen seneydi ben baskasini seviyorum ama ya o benden vazgecmezse napicam bilmiyorum...
Zaman insanların isteklerini değiştirir kabullenicektir ya nie korkuyorsun psikopat mı

Bilmiyorum bana cok baglandi cok seviyor. Insallah dediginiz gibi olur sagolu
Korkma cnm ya onlarda bir anda bırakıyolr yani biz bişe ypıomuyuz kabullenmk zprunda kalıorz kocan mı senin kendini ne sanıyor vazgecicektir bizler zatn hep bu korkuyla evlenidigimiz bile olmştr kendimize yapıoruz asla taviz verme bitmişse BiTTii herkesin yolu acık olsn

Icime su serptiniz hep o dusunce var zaten ya evlenmek zorunda kalirsam. Benim sehrime okumaya gelmeyi dusunuyor oysa ben sevmiyorum pismanim baska birini seviniyorum

Ona umit verdim konustum evet. Ama 3 4 ay sonrakonusmayacagimi soyledim. Aradan 6 7 ay gecti ben baskasini seviyorim o hala beni unutmus degil

X