• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardimciya ihtiyacim var kararsizim

zanaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
1.930
1.018
63
Arkadaslar calismak zorunda oldugumu hepiniz biliyorsunuz...
Is yerinde yardimciya ihtiyacim var bazen isler beni asiyor aslinda cogu zaman zor yetisiyorum..cok sukur islerimde iyi gidiyor ama yeni basladigim icin kazanci bize yetiyor yardimci alsam cok masrafli olcak cimrimiyim ne kazancimiz ancak bize yeter artiya gecemem yukum baya hafifler ama caliscak kisi benim gibi calisamaz da hemde guvenilir birini bulmakda zor bulsam bide baska birini isime dahil etmek mesele onunda sorunlari sorumlulugu uzerime binerse isim zor hemde bu kisi cocuklarimlada muhatap olcak ailemizle ic ice olcak ne yapsamki..gucum yettigi kadar idare etsem mi yardimci tutsam,mi ne tavsiye edersnnz...
Not.ayri.yasadigim esim dogumdan sonra onbes gun yardimci olmayi dusunuyor

E senin bu esin diger konunda kapilara dayanmiyormuydu. Korkuyorum demistin.

E senin bu esin diger konunda kapilara dayanmiyormuydu. Korkuyorum demistin.

O zaman oyleydi simdi senin icin degil cocuk icin on bes gin izin aldim sana yardim etcem biraz kendini toplayincaya kadar diyor..hic istemiyorum aslinda birde soyle bir mevzu var su durumda ayri oldugumu cok az kisi biliyor herkese ayriyim.diye ilan etme geregi duymadim elegune dosta dusmana karsi dogumdan sonra yanimizda gorunmesi iyide olurdu bilemiyorum ki ne yapsam

Eşiniz sizi tehdit falan ediyodu galiba dimi.
Hallettinizmi o

Kismen haloldu..aramiz iyi degil ama sartlar dogum derken bi mecburiyet var ikimiz icinde.islerim ters giderse erisan oluruz onunda yuku artar istemez yani isimin bozulmssini menfaati geregi

ne zamana kadar birine güvenmeyeceksin ? Ailen hayattaysa eğer onlardan yardım iste ... Birini bulmana onlarda yardımcı olabilirler

Part time çalışacak bir öğrenci bulsanız. Okulunu falan bilirsiniz. Hem ona destek olmuş olursunuz hemde daha uygun fiyata anlaşırsınız.. doğuma çok az kalmış. Sezeryan mı olcak?

Back
X