• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

ahdemet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014
6
1
1
Denizli
Daha önce merak ettiğim çoğu şeyi buraya bakarak çözdüğüm için şimdi bir sorunum var onu da size danışmak istedim.

Geçen ay reglim 30 Martta bitti ve bunun arkasına gelen 3 ya da 4 gün erkek arkadaşımla korunmasız ilişkiye girdik. Geri çekilme yöntemini kullandık. Daha sonraki dönemde hiçbir zaman prezervatifsiz ilişkiye girmedik. Prezervatifle dahi olsa -afedersiniz- içeri boşalma gibi bir durum söz konusu olmadı. Ovulasyon dönemini de göz önünde bulundurup o zamanlar daha dikkatli davrandık. Her zaman prezervatifin sağlam olduğunu kontrol ettik.
Bu ay ayın 25inde regl olmam gerekirken 4 gün oldu ve gecikti. 2-3 kez gebelik testi uyguladım ve negatif sonuç aldım. Son testi bugün uyguladım yine negatif sonuç verdi. Yarın doktor randevum var neden reglimin geciktiğine dair bilgi almak için.

Yine de bir türlü rahat nefes alamadığımdan sizlere sormak istedim. Hamile olma ihtimalim nedir? Korunmasız ilişkiye girdiğim zaman zevk suyu ile hamile kalmış olsam gebelik testinde üstünden 2-3 hafta geçtiği için gözükmesi gerekmez miydi? Yoksa tamamen stresten ve mevsimsel değişiklikten kaynaklanıyor olabilir mi?

Zevk suyu ile hamile kalma ihtimali var diye biliyorum ama o kadar testte cikmamasi garip. Belki stresten gecikmistir

hamile değilsin :30::30::30::30:
bu kadar basit olsa , 1 yıldır bende kalırdım :19:

Hamile kalmak kolay değil de bu yardım edin diye açılan başlıklarda insanların gözünü korkutan mesajlar oluyor falan. Okudukça korkuyorum şahsen ben. Tüplerimi bağlattım yine de hamile kaldım diyen çıkacak diye tırsıyorum. :)
Teşekkür ederim umarım dediğin gibidir.

Ya size bisey danismak istiyorum hamile olan biri iliskisinden 19 gun sonra adet olmaz dmi? Ki iliskide degil.. sadece kendi organina dokunduktann sonra benimkine elledi

Back