• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olurmusunuz??

Tüy konusunda bence hormonlarla alakalı bişeyler olabilir doktora da bir görünün derim. Saç konusunda ise hindistan cevizi yağı ve sarımsaklı şampuan önerebilirim. Hindistan cevizi yağını ben bakım için kullanıyorum mesela küçük küçük saçlar çıkartmış ve kullanmadan önce bir süre araştırmıştım, saç çıkarttıklarını söyleyenler vardı. Sarımsaklı şampuanı da yakın bir arkadaşım deneyimledi, çok seyrek saçları vardı bir kaç ay sonra gördüğümde cidden gözle görülür bir gürlük artışı olmuştu. Şaşırmıştım hatta bayağı o kızın saçları hiç gürleşmez gibime geliyordu. Bir de zaten az çok siz de duymuşsunuzdur sarımsaklı şampuanın namını, kullanıp memnun kalan çok kişinin yorumlarını da okumuştum.

Tüy konusunda bence hormonlarla alakalı bişeyler olabilir doktora da bir görünün derim. Saç konusunda ise hindistan cevizi yağı ve sarımsaklı şampuan önerebilirim. Hindistan cevizi yağını ben bakım için kullanıyorum mesela küçük küçük saçlar çıkartmış ve kullanmadan önce bir süre araştırmıştım, saç çıkarttıklarını söyleyenler vardı. Sarımsaklı şampuanı da yakın bir arkadaşım deneyimledi, çok seyrek saçları vardı bir kaç ay sonra gördüğümde cidden gözle görülür bir gürlük artışı olmuştu. Şaşırmıştım hatta bayağı o kızın saçları hiç gürleşmez gibime geliyordu. Bir de zaten az çok siz de duymuşsunuzdur sarımsaklı şampuanın namını, kullanıp memnun kalan çok kişinin yorumlarını da okumuştum.
Saçım ve tüylerim için dermatolokla mı göşmem gerekiyor

Bende dayanıklıyımdır acaba dayanamazmıyım bide ben tüm vücut düşünüyorum

ya şöyle bişey var bana en yüksek 14 joule mi ne ışın verdiler bayağı acılıydı
en yüksek verebileceğimiz değer bu çünkü tenin beyaz değil cildin yanar dediler .
bacaklarım zaten uygun değilmiş (tüyler ince olduğu için)

sen bi git danış bence deneme atışı yapıyolar
ben özel hastanede yaptırmıştım

ya şöyle bişey var bana en yüksek 14 joule mi ne ışın verdiler bayağı acılıydı
en yüksek verebileceğimiz değer bu çünkü tenin beyaz değil cildin yanar dediler .
bacaklarım zaten uygun değilmiş (tüyler ince olduğu için)

sen bi git danış bence deneme atışı yapıyolar
ben özel hastanede yaptırmıştım
Çokmu acıdı yarın bir kliniğe gitmeyi düşünüyorum ama sizce hastanede mi yapmak iyidir yoksa bu işi yapan yerler var oraya mı gitmeliyim

Saçım ve tüylerim için dermatolokla mı göşmem gerekiyor
Saçlar için dermatolog evet ama tüyler konusunda emin değilim. Doktor değilim tabiki buradan teşhis koyamam ama hormon bozukluğunuz var gibi duruyor. Endokrinoloji bakıyor bunlara saç ve tüyler için yani, en doğru adres bu olur sanırım.

Tuyler konusunda en mantiklisi lazer.
Arastir bul.
Sacin dokulmemesi icin sarmisak oneririm.
Kaslarimi yanlis almistim, cok cok ufak rendelenmis sarmisak kullandim.4 uncu gun kaslarim yerine geldi hemen.

Çokmu acıdı yarın bir kliniğe gitmeyi düşünüyorum ama sizce hastanede mi yapmak iyidir yoksa bu işi yapan yerler var oraya mı gitmeliyim
ya acıdan ölmüyosun tabi :) dayanılmayacak bişey değildi benim için.bazı arkadaşlar emla krem falan sürüyolarmış uyuşturmak için. ben kullanmadım
yaptırdıktan sonra bi yarım saat yanma falan oluyor bepanthene sürüyosun zaten bol bol.

bence git gez hepsini madem tüm vücut yaptıracaksın bi sürü para vereceğin için git hangisini gözün tutarsa orada yaptırırsın

ya acıdan ölmüyosun tabi :) dayanılmayacak bişey değildi benim için.bazı arkadaşlar emla krem falan sürüyolarmış uyuşturmak için. ben kullanmadım
yaptırdıktan sonra bi yarım saat yanma falan oluyor bepanthene sürüyosun zaten bol bol.

bence git gez hepsini madem tüm vücut yaptıracaksın bi sürü para vereceğin için git hangisini gözün tutarsa orada yaptırırsın
Tüm vücud 1000 liraya yapılıyor kampanya yapmışlar özel bir hastanede onu düşünüyorum

merhaba ben beşiktaş da liatris güzellik merkezine gidiyorum. epilatör de kullandım daha önce. şimdilerde memnunum. diyot marka cihaza giriyorum. ütüleme sistem. gayet memnunum seanslarım daha yarı olmadı epeyce seyreldi tüylerim ve geç çıkmaya başladı.

Back