- 9 Temmuz 2015
- 860
- 428
- 103
- Konu Sahibi Tek varligim oglum
-
Çok acırmı lazer bana çok fazla acıdığonı söyledilerdi.Lazerle kurtulabılırsın evet , yakın zamanda arastır gıt . Her ay acıyacagına ılerde rahat edersın .
Sacın ıcın cesıtlı kurler deneyebılırsın .
Dermatoloğa mı gitmem gerekiyorÖncelikle saç dökülmesi için kan,tiroit ve hormon testi yaptırın.
Ayrıca çok aşırı tüyleriniz varsa yine hormonlarla ilgili bi sorununuz olabilir.
Test sonuçlarına gore doktor tedavi önerebilir.
Çok acırmı lazer bana çok fazla acıdığonı söyledilerdi.
Ömür boyu aviyacagina 1 kere acisin canik lazer yaptırSevgili bayanlar benim derdim küçük bir dert ama bana yardımcı olmanızı istiyorum.
Benimde derdim tüylerim.. offf ya hayatta en nefret ettiğim şeydi tüylü olmak ve abartısoz çok tüylüyüm..
Tüylerimi epilasyon makinesiyle sürekli temizliyorum hiç uzamasına izin vermiyordum ama bu defada kıl batıkları başıma bela oldu bacaklarım koltuk altım mahvoldu..
Çok iğrenç görünüyor ne yaptıysamda bir çözüm bulamadım birde o kıl batıkları iltahaplanmış krem kullandım ama sonuç hüsran bacaklarımda koca koca sivilceler varmış gibi görünüyorr
Tek derdimde bu değil saçlarımda dökülüyor nerdeyse kel kalacam ve ben daha 22 yaşındayım
Siz bakımlı bayanlardan yardım istiyorum ne yapacam ben ya.
Lazer epilasyonla bunlardan kurtulabilirmiyim?
Saçım için ne yapabilirim? Lazere gitsem çok canım acır mı tecrübeli ve bakımlı bayanlardan bana yol göstermesini istiyorum
Esmer değilim buğday tenliyim zaten o yüzden de tüyler beni çok rahatsız ediyor ve tüylerimde simsiyahhormon testlerini yaptır
bir de çok tüylüyüm diyorsun da esmer misin tenin ve kılların ne renk
zira eğer esmer isen tüylü olman normal çoğu kişi esasen kıllı da epilasyon vs idare ediyor
Doğru söylüyorsunuz zaten her ay o acıyı çekiyorumMılletın sozune bakacaksan , yaptıranlar olduguna gore ? Demek kı acısı öldürmüyor . Ee öldürmeyen acı kuvvetlendırır . Hiç bir şey olmaz . Neye acımıyor dıyo kı o soyleyenler ?
Canik lazer ?Ömür boyu aviyacagina 1 kere acisin canik lazer yaptır
Evet kesinleştiHamile olmadığın kesinleşti mi, çünkü hamileyken lazer olmuyo benim bildiğim
Esmer değilim buğday tenliyim zaten o yüzden de tüyler beni çok rahatsız ediyor ve tüylerimde simsiyah
Benim eşim kıllardan nefret eder çok titizdir benim temizliğimlede ilgilidir şuranı niye temizlemedin buran niye böyle ellerimi yıkayıp yıkamadığıma bile dikkat eder kendiside kıllarını makineyle keseryani sarışın değilsin
bak ben beyaz ama siyah tüylüyüm
bakınca tüyler görününr
ama öyle sürekli almam
biraz uzamasına izin veririm daha az batar o zaman
uzayacağı zaman pantolon giyerim; askılı değil de kısa kol giyerim vs vs
bu arada ama sevgilim, eşim vs demeyin evliyim de adamın hiç de umrunda değil yani iki milimlik kıl
Canım lazer yazmak istedim yanlış yazmışımCanik lazer ?
Tüm vücutmu yaptırdınızOnce bir endokrine git hormonlarına baktır benim de tüy sorunum vardı lazer girmeden batırdım 6 seans lazere gittim kesin çözüm.
Bende dayanıklıyımdır acaba dayanamazmıyım bide ben tüm vücut düşünüyorumben de buğday tenliyim
lazere gittim ama alexandirate midir nedir o çok işe yaramadı 3 seans gittiğim için olabilir
(bikini bölgesi için gitmiştim) gerçekten çok acıyor. canı tatlı biri değilim halbuki. dayanması zordu.
şimdi epilasyona gidiyorum sir ağda mis. ayda 1 gitsem yetiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?