Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi bi hastane iyi bi doktor bul... İnşallah hersey yolunda gider...manisada yaşıyorum inş ya belirsizliklerle yaşıyorum resmen ya
Cnm cikolata kistin mi vardi onceden ne kadardi ve nasil gecti?
Bende de ilk ay ilaçsız takip yaptiriyordum o zaman 23 mm kist olmuş catlamayan yumurta dedi ama birsey yapmaya gerek yok adetle gider dedi bir de klomene ilk baslanacagi zaman günde bir tane verilir yumurtaliklarin cevabina göre doz ya artırılır ya da sabit tutulur 11.gün catlatma durumuna geliyormuş ya senin yumurtan ilacın dozu fazla gibi geldi çünkü ben ve tanıdığım arkadaşlar en erken 14.gun de falan buyuyordu hatta benimki günde iki tane ictigim halde 18.gün catlatma ignesi yapılacak duruma geldi cunku yumurtaliklarim tembel seninki maşallah iyi calisiyormus tabi her bünye farklıdır ben Dr değilim belki senin kistin adetle atilamayacak durumdadır.Bir arkadaşımda kist oluşmuştu kist buyukmus 3 ay kullandi doğum kontrol hapini en son adetin bitiminde soğan kuru başladı ve o ay gebe kaldı. Aklını karıştırmak istemem Dr una guveniyorsan memnunsan sorun yok. Adet bitiminde hemen başla soğan kürüne. Dr una guveniyorsan başka bir Dr daha dene
Evet canım bakildi geçen yıl sorun gorulmedi ondaEşinizden sperm testleri istedikermi hiç? Bizde aynı sizin gibi 5 yıl korunduk 2 yıl istedik olmadı bendeki polikistikoverin dışında hersey yolunda görünüyordu ama meger esimde sperm sorunu varmış...
Ahh cnm ya denedim ama etkisi olmadi bu ay yine deneyecem sagda 4,5 cm bi anda cikti anlamadm bende adetle atilmiyo dediler bana keske benimkide gecse tedavisiz gittimi kendiliginden sende ?Valla bende bilmiyorum adette attı sanırım ama bende baya bi kac yıl kaldi kolay kolay gitmiyo ama soğan kurunu dene istersen cikolata kisti 2 cm di sol da
Doktora gittim defalarca izmirde bi doktor varmış buca kadın dogum devlet hastanesi kayinvalidem illa gidelim dedi gittik şok oldum yok diyince inşallah seninde adetle geciverip gider canmAhh cnm ya denedim ama etkisi olmadi bu ay yine deneyecem sagda 4,5 cm bi anda cikti anlamadm bende adetle atilmiyo dediler bana keske benimkide gecse tedavisiz gittimi kendiliginden sende ?
Insallah arkadasim insallah 5 ay once ogrendim dunyam karardi...Doktora gittim defalarca izmirde bi doktor varmış buca kadın dogum devlet hastanesi kayinvalidem illa gidelim dedi gittik şok oldum yok diyince inşallah seninde adetle geciverip gider canm
Doğru tabi Dr dan memnunsan sıkıntı yok ama ilaçin dozu mu fazla geliyor diye bir sor istersen soğan kürüne başla o zaman adet olunca bırak adet bitiminde tekrar başla.Fazla çalışmasınada iyi olmuyo demekki herşeyin kararı işte bu durumda ...
ilk içtiğimde yumurtlama kanaması yaşadım o kadar şişti ki yumurtaliklarim anlatamam dr konusuna gelirse daha öncede brlirttigim gibi tesadüf oldu ama doktor beni germiyo rahat hissediyorum o da önemli degilmi sence
Bu arada soğan kurune başlasam olurmu sence
İyi bi hastane iyi bi doktor bul... İnşallah hersey yolunda gider...
Canım benim arkadaşımın ablası o kadar büyük (8cm) çikolata kisti ile hamile kaldıki anlatamam hem önceden gittiğim doktor demişti ki çikolata kisti çok engel değildir olupta hamile kalan çok hastam oldu dedi inşallah geçer bitanem bol bol fatiha süresini oku Rabbbimizin sifasi üstünde olsun çok üzülme olurmu her karanlık günün aydınlığı olur .Insallah arkadasim insallah 5 ay once ogrendim dunyam karardi...
Tamam canım malum bu durumda 12 gün sonra adet olmam gerekirken doğum kontrol hapı yüzünden 20 gün sonra olucam 5 gün sonra başlayayım bariDoğru tabi Dr dan memnunsan sıkıntı yok ama ilaçin dozu mu fazla geliyor diye bir sor istersen soğan kürüne başla o zaman adet olunca bırak adet bitiminde tekrar başla.
Cnm sagol dualarn icin Allah razi olsun.Iste benim birde yumurtam catlamiyor o yuzden bilemiyorum hamile kalamama sebebimi rabbim aratmasn hepimize nasip etsnArkadasimin ablasinda biri
Canım benim arkadaşımın ablası o kadar büyük (8cm) çikolata kisti ile hamile kaldıki anlatamam hem önceden gittiğim doktor demişti ki çikolata kisti çok engel değildir olupta hamile kalan çok hastam oldu dedi inşallah geçer bitanem bol bol fatiha süresini oku Rabbbimizin sifasi üstünde olsun çok üzülme olurmu her karanlık günün aydınlığı olur .
Cnm hangi ilaci kullaniyosnBenim yarın adet günüm doğum kontrol hapı kullanırken Adet olunmaz diye biliyorum leke gelmeye başladı benden korkuyorum bu durumu yaşayan oldumu ? kistimmi atıyor yoksa bünye
Cnm hangi ilaci kullaniyosn
Adet oluyisn cnm d.kontrok ilacinda adet olunuyocerazette 28 kullanıyorum canım şu an da leke leke geliyo
Adet oluyisn cnm d.kontrok ilacinda adet olunuyo