• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olurmusunuz

adakizi1907

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
190
2
16
34
Balıkesir
Merhaba ben 1bucuk senelik evli bir bayanım eşimle hiç korunmadik cocuk istiyoruz fakat hala birsey yok bana tavsiyeleriniz nelerdir ne yapmam gerek iliskiden sonra kalkma dediler ayaklarını kaldır dediler hepsini denedik anne olmak istiyorum yardım edin lütfen

Merhaba ben 1bucuk senelik evli bir bayanım eşimle hiç korunmadik cocuk istiyoruz fakat hala birsey yok bana tavsiyeleriniz nelerdir ne yapmam gerek iliskiden sonra kalkma dediler ayaklarını kaldır dediler hepsini denedik anne olmak istiyorum yardım edin lütfen

ovulasyon gunlerinde iliskide olmak gerek yalniz o gunler bebek sahibi ola bilirsin.. baska gunler asla shans yok

Ama bende adet sürekli atiyo tarih hesaplayiyoruz ki ayrica ne bicim bi laftir o asla sansin yok diye kestirip attin

Canım ben de yaklaşık 1.5 senelik evliyim.biz de hiç korunmadık.korunmadığımız halde neden olmuyo diye korkup doktora gittim.bi problem çıkmadı.yıllardır akıntım var,sanırım onu düzene sokmam gerekiyo.evet ovulasyon günü önemli..son gördüğün adetinin ilk gününnden saymaya başla.yüksek ihtimal 14.gün ovulasyon günün.1 altı veya 1 üstü de olabilir tabi.ama ben arkadaşa katılmıyorum.Hiç şansın yok diye bişi olamaz bence.rabbim nasip etmişşse adet bitiminden hemen sonra bile olabilir.nitekim böyle tanıdıklarım da var.ilişkiden sonra hemen kalkmamak lazımmış,birçok kişiden duydum.yarım saat falan sırtüstü,dizlerimi bükerek yatıyorum ben.bi de şunu duydum.eşine bol bol türk kahvesi içir.sperm kalitesini artırıyomuş.ben de çok istiyorum.allah en kısa zamanda hayırlı bebeişler nasip eder inşallah bize..

canım bende 1 yıllık evliyim çok istiyrum bebişim olsun diye doktora bende gittim doktor bişey yok dedi.... bende kime sorduysam stres yapma niye olmuyo etmiyor diye dediler birazda stresten ötürüymüş.... hatta bir kız arkadaşım vardı eşinde sorun vardı ameliyat olması gerekti ama eşi biraz inatçı çıktı ameliyat olmadı ..... sonra tabi arkadaşımda doktara gitmeyi bıraktı zaten kocam ameliyat olmadan olmayacak diye beyninden bebek konusu atmış ve 2 3 ay sonra hamile kaldı .... o arkadaşım özellikle öle dedi çoçuk düşüncesini at beyninden dedi..... ilişkiden sonra yatacakmıssın biraz birde evet öle diyolar ben bilmiyordum hemen kalkıyordum drek dusa gidiyordum sıcak suyla karnımı ovuyodum :) kii çok yanlışmış.... böle zamanla öğreniyorum .... yarım saat kadar yat ovulasyon günü daha yüksek kalma günü takip et birde duşuda ilişkideb sonra alacaksanda çok sıcak suyla alma .... ben öle yapıyorum en azından 15 gündür. :)))

Kesinliklee stres çok önemli bir faktör..onu söylemeyi unuttum.arkadaşım çok doğru söylemiş.ne zaman beynimi tamamen bu konuyla doldursam,sıkıntı yapsam adetim 5-6 gün gecikiyo..ki normalde düzenlidir.psikolog arkadaşım da bunu söyledi.kafanı rahat tutacaksın ki bebeğin rahat bünyede meydana gelsin..çok doğru..

Back