Yardımcı olurmusunuz?

Silik çizgi var gibi görünüyor çizgi hemen çıktı mı yoksa beklediniz mi

Silik çizgi var gibi görünüyor çizgi hemen çıktı mı yoksa beklediniz mi
Testi yapıp ellerimi yıkayıp odaya gittim hızlı bir şekilde sonra bı baktım ikinci çizgi silik etrafımdakiler hamile değilsin falan dedi ama 6 aydır deniyoruz daha öncelerde yapmistim.boyle olmamıştı ama emin olamıyorum

Ben de böyle silik çizgiyle öğrendim de ama bazı testler yalancı pozitif gösterebiliyormuş. Kan testi yaptırabilseniz aslında en doğru sonuç orada belli olur.

Ben de gecikmenin 5. Gün sabahında yapmıştım baya silikti ama kanda yüksek çıktı baya 900 yakındı sabah ilk idrarda daha çok birikmiş oluyormuş hormon isterseniz onu deneyin yarın sabah ama var gibi kan testi vermekte faydalı olabilir şimdiden hayırlı olsun inşallah

Canım yüksek ihtimalle hamilesin, benimde böleydi kan testi verdim 109 çıktı doktorum düşük buldu artışına bakmamız gerekiyor dedi beklemedeyim umarım güzel sonuç alırız hepimiz
İnşallah hamileyimdir şehir dışında olduğum için hastaneye de gidemiyorum kaldığım yer hastaneye uzak eşim de yanımda değil sabırsızlıkla bekliyorum

Teşekkür ederim.en kısa zamanda kan testi yapicam
Aynen kan tahlili daha doğru olur en azından eminde olursun bende 5. Günümde test yaptım pozitif çıktı gidip akşamına kan verdim 1090 felan çıkmıştı ki benim ki sürpriz gebelikti hamileliğim den emin olduktan sonra kadın doğuma gittim meyersem 2 aylık mış benim haberim yokmuş ben 1 aylık diye biliyordum direk kalp atışını duydum darısı senin başına inşallah bizide haberdar et

İnşallah hamileyimdir şehir dışında olduğum için hastaneye de gidemiyorum kaldığım yer hastaneye uzak eşim de yanımda değil sabırsızlıkla bekliyorum
Senin kaç gün gecikti
Acile mi gittimiz

Senin kaç gün gecikti

Acile mi gittimiz
Aynen acilde kan tahlili yaptık hamile olup olmadığımdan emin olmak için kan tahlilinde de hamile olduğum kesinleştikten sonra kadın doğuma gittim adetim 5 gün geçtiği için kesin 1 aylık felan var dedim ama meyersem 2 aylık hamileymişim direk kalp atışını duydum bebeğin

Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına almak Allah nasip etsin ben acile gittiğimde İstanbul'da yapmadılar kadın doğuma git dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…