YARDIMCI OLURMUSUNUZ

Döngün 28 günse çıkabilir canım ama çok düşük bi. Değer çıkar adeti gününü beklemen en sağlıklısı canım.

Döngün 28 günse çıkabilir canım ama çok düşük bi. Değer çıkar adeti gününü beklemen en sağlıklısı canım.
Şehir dışına cikicaz acilerdede bakmıyorlar kadın doğumlarida biliyoruz çok geç randevu veriyorlar acaba erken yapsam çıkar mı diye düşündüm

Regli gününü bekle akıl karıştırıcı sonuçlar çıkabilir

Yani canım yaparsın çıkarsa bile 2 günde bir jan vermen gerekecek. Onun dışında değer düşük olduğu için kese vs görülmeyeceği için işte bu kimyasal gebelik mi dolu gebelik mi vs çok akıl karıştırıcı oluyor. Eğer gideceğin yol adet gününe kadar döneceksen bence bekle kan verme. Ve yapacağın yolculuk araba yolculuğuysa 2 saat bir mola verin

Bende hamileydim bilmiyordum ama 24 saatlik yola çıktık dönüşü de 26 saat Allah korumuş valla 😁 sadece kafaya takma ve stres olma 🥰

Yani canım yaparsın çıkarsa bile 2 günde bir jan vermen gerekecek. Onun dışında değer düşük olduğu için kese vs görülmeyeceği için işte bu kimyasal gebelik mi dolu gebelik mi vs çok akıl karıştırıcı oluyor. Eğer gideceğin yol adet gününe kadar döneceksen bence bekle kan verme. Ve yapacağın yolculuk araba yolculuğuysa 2 saat bir mola verin
Yaklaşık 2 hafta evime gelemicem çokta heyecanlanıyorum geçen ay denedigimizde olmadi inşallah bu ay olur 🥺

Yolda ne gibi sıkıntı oluyor bilmiyorum açıklar mısınız?
Canım bazı yollar düz olmayabiliyor ne bilim çukurlu falan onun dışında sürekli aynı pozisyonda oturman da iyi değil iki saatte bir bi benzinliğe falan insen yürüyüş yaparsan 5 dk falan ne bilim bir ihtiyacını giderirsin yeterli oluyor yani.

X