- 31 Ağustos 2021
- 136
- 18
- 13
- 24
- Konu Sahibi minikmucizem22
-
Geciksin adet gününüz, ev testinde gayet net çıkıyor oylelikleReglim 8 subat ama normalde erken oluyorum bir kac gun. Once gecen ay tam gununde oldum sogan suyundan blki duzene girdi bilmiyorum bu y da incir havuc kuru kullandimm nyse suan kasiklarimda batma oluyorr ve bi kac gun once adet sancisi gbi sanci geldi lekelendim suanda cok ayakta gezince bel agrim ve kasiklarimda batms oluyor afedersiniz idrar yaparken kasiklarima sanki bisey batiyor kabizligim var kac gundur gogslerim hassaiyet ve cok hafif bastirinca agri normalde goguslerimde hic agri olmaz adete yakin bile agrmazdi sizce hamilelik olabilirmi test ne zamn ypaym
Varsa kan tahsiline çıkar kaset teste regl gecikince çıkar Hakkınızda hayırlısı olsun bu arada kaşıkla agri batma diyorsunuz bu kasık bölgesini bir türlü anlayamadım tam olarak neresi oluyorReglim 8 subat ama normalde erken oluyorum bir kac gun. Once gecen ay tam gununde oldum sogan suyundan blki duzene girdi bilmiyorum bu y da incir havuc kuru kullandimm nyse suan kasiklarimda batma oluyorr ve bi kac gun once adet sancisi gbi sanci geldi lekelendim suanda cok ayakta gezince bel agrim ve kasiklarimda batms oluyor afedersiniz idrar yaparken kasiklarima sanki bisey batiyor kabizligim var kac gundur gogslerim hassaiyet ve cok hafif bastirinca agri normalde goguslerimde hic agri olmaz adete yakin bile agrmazdi sizce hamilelik olabilirmi test ne zamn ypaym
Lekelenmeden hemen sonra yaptm cikmadi erkenmi davrandimGeciksin adet gününüz, ev testinde gayet net çıkıyor oylelikle
Ben adet gecikince tes yapıyorum lekelenme adet öncesi oluyor ?Lekelenmeden hemen sonra yaptm cikmadi erkenmi davrandim
Karnin alt kismi bide sag ve sol taraflari geneldeVarsa kan tahsiline çıkar kaset teste regl gecikince çıkar Hakkınızda hayırlısı olsun bu arada kaşıkla agri batma diyorsunuz bu kasık bölgesini bir türlü anlayamadım tam olarak neresi oluyor
Sanirim erken davrandmBen adet gecikince tes yapıyorum lekelenme adet öncesi oluyor ?
Anladm tskler8 şubata daha var. Simdiden test yapmayin. Gecikene kadar bekleyemezseniz 6 7 subat gibi test yapin.
Benimde genelde o bölgelerde ağrım cok var bu ay 5 yumurtam oluştu gonal f ignesiyle acaba kist mi yoksa gebelik mi diye düşünüyorumKarnin alt kismi bide sag ve sol taraflari genelde
Beklemek zor biliyorum ama sağlıklı bir sonuc için az sabır:)Sanirim erken davrandm
Haklisiniz esim asker hep yanimda olmuyor o yuzden bu acelemBeklemek zor biliyorum ama sağlıklı bir sonuc için az sabır:)
İnsallah vardir Allah bizede hayirli bi evlat nasip ederBenimde genelde o bölgelerde ağrım cok var bu ay 5 yumurtam oluştu gonal f ignesiyle acaba kist mi yoksa gebelik mi diye düşünüyorum
Aminİnsallah vardir Allah bizede hayirli bi evlat nasip eder
Anlamadmki bnde hala olmadm sancim dun cok vardi bugun gectiBen 8 aydir deniyorum olmuyor her ay Gebelik belirtisi yaşamaktan cok yoruldum umarim sizinde pms değildir
Aynısının birebirini bende yaşıyorumReglim 8 subat ama normalde erken oluyorum bir kac gun. Once gecen ay tam gununde oldum sogan suyundan blki duzene girdi bilmiyorum bu y da incir havuc kuru kullandimm nyse suan kasiklarimda batma oluyorr ve bi kac gun once adet sancisi gbi sanci geldi lekelendim suanda cok ayakta gezince bel agrim ve kasiklarimda batms oluyor afedersiniz idrar yaparken kasiklarima sanki bisey batiyor kabizligim var kac gundur gogslerim hassaiyet ve cok hafif bastirinca agri normalde goguslerimde hic agri olmaz adete yakin bile agrmazdi sizce hamilelik olabilirmi test ne zamn ypaym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?