Hsg mutlaka çektir canım tedavilerden önce rahmin durumunu bilmek işi kolaylaştırıyor. Ayrıca hormonların normalmiş zaten yeniden istemez diye düşünüyorum. Ben hangi doktora gitsem evde ne var ne yok götürürdüm eşimin sonuçları da dahil. Bence yaninday götür bütün sonuçlarını git gel zor olur zaten.Bundan yaklaşık 9 ay once doktora gıttım hormon testı herseyı yaptırdım . Herseyın normal oldugunu 3 ay daha deneyıp gebr kalamazsam hsg cekeceklerını soyledı doktorum . Ama benım o ilden tasınıp baska bı İLe yerlestım . Hala gebelık olmadı bende hsg cektırmek ıstıyorum . Burada ilk kez doktora gıdecegım ıcın benden tekrar hormon testı ıster mı yoksa ben hag cektırmek ıstıyorum dersem direk hsg mi çeker. Ben ilçede oturuyorum sureklı merkeze gıdemıyorum . Ne yapmam gerek yardım lütfen
9 ay önce bakmışlar hormonlara orayı atlamışım. Doktor isteyebilir yenisini her doktorun tedavi biçimi ayrı kimisi her şeyi baştan istiyor sen yine de götür yanındaBundan yaklaşık 9 ay once doktora gıttım hormon testı herseyı yaptırdım . Herseyın normal oldugunu 3 ay daha deneyıp gebr kalamazsam hsg cekeceklerını soyledı doktorum . Ama benım o ilden tasınıp baska bı İLe yerlestım . Hala gebelık olmadı bende hsg cektırmek ıstıyorum . Burada ilk kez doktora gıdecegım ıcın benden tekrar hormon testı ıster mı yoksa ben hag cektırmek ıstıyorum dersem direk hsg mi çeker. Ben ilçede oturuyorum sureklı merkeze gıdemıyorum . Ne yapmam gerek yardım lütfen
Siz testinizi götürün yanınızda yinede.doktor bakar gerek duymaz belkide doktora anlatın o size zaten yardımcı olacaktırBundan yaklaşık 9 ay once doktora gıttım hormon testı herseyı yaptırdım . Herseyın normal oldugunu 3 ay daha deneyıp gebr kalamazsam hsg cekeceklerını soyledı doktorum . Ama benım o ilden tasınıp baska bı İLe yerlestım . Hala gebelık olmadı bende hsg cektırmek ıstıyorum . Burada ilk kez doktora gıdecegım ıcın benden tekrar hormon testı ıster mı yoksa ben hag cektırmek ıstıyorum dersem direk hsg mi çeker. Ben ilçede oturuyorum sureklı merkeze gıdemıyorum . Ne yapmam gerek yardım lütfen
Benim ablam 6 ay önceki testini götürmüştü doktor tekrar istemedi ama o özele gitti devlette ne yaparlae bilmiyorum bu aralar cok karısık hastaneler bence imkn varsa özele gidinCok uzun zamn gecmıs ustunden derlerde yenıden hormon testi ister dıye dusunuyorum . 1 ay daha beklemek ıstemıyorum bi an once hsg çektırmek ıstıyorum .
Dr ister çunku artık onun gözetimi altında olacaksın her dr un tedavi şekli aynı değil Allah kolaylık versinBundan yaklaşık 9 ay once doktora gıttım hormon testı herseyı yaptırdım . Herseyın normal oldugunu 3 ay daha deneyıp gebr kalamazsam hsg cekeceklerını soyledı doktorum . Ama benım o ilden tasınıp baska bı İLe yerlestım . Hala gebelık olmadı bende hsg cektırmek ıstıyorum . Burada ilk kez doktora gıdecegım ıcın benden tekrar hormon testı ıster mı yoksa ben hag cektırmek ıstıyorum dersem direk hsg mi çeker. Ben ilçede oturuyorum sureklı merkeze gıdemıyorum . Ne yapmam gerek yardım lütfen
Özele gıdecegım canım .Benim ablam 6 ay önceki testini götürmüştü doktor tekrar istemedi ama o özele gitti devlette ne yaparlae bilmiyorum bu aralar cok karısık hastaneler bence imkn varsa özele gidin
İlçede hormon testı yapılmıyormus. Canım yanı anlatamaycagım kadar kotu bı ılcedeyız . Yanı ımkan yok burda. Şark gorevı ıcın geldık ama yanı cok kotu burası.Hormon testlernizi ilçede yapıp öyle gitseniz merkezdeki doktora?
İlçede hormon testı yapılmıyormus. Canım yanı anlatamaycagım kadar kotu bı ılcedeyız . Yanı ımkan yok burda. Şark gorevı ıcın geldık ama yanı cok kotu burası.
Canım devlet hastanesı var ama hc bırsey yapamıyorsun .merkeze gıdın dıyorlar. Yanı hormon testı ve dıger hıc bırseyı yapamıyorsun. Zaten burayı nasıl ilçe yaptılar anlamıyorum .köy gıbışaka mı ilçede devlet hastanesi yok mu
böyle şeyler duydukça çok şaşırıyorum gerçekten.
Hormon testiyle rahim filminin alakası yok zaten doktora her zaman adetin 2 ve ya 3. Günü git sen normal günde gitsen bile o günde özellikle çağırıyorlar çünkü hormonlar çok değişken zaten bi kan alacak rahim filmi içinde gün verecektir o da genelde adetten hemen sonra çekilir ve öncesinde korunmalı ilişki isterler ki gebelik oluştuysa zararı olur diyeCok uzun zamn gecmıs ustunden derlerde yenıden hormon testi ister dıye dusunuyorum . 1 ay daha beklemek ıstemıyorum bi an once hsg çektırmek ıstıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?