• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olurmusunuz

dyguuus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2020
52
53
38
Uzun süredir kafama bisey takılıyor ben evde çok aktif bir ev hanımıyım sabah öğle akşam yemek hazırlamakla ev temizlemekle ve üstüne sınava çalışmakla geçiyor günüm tartıya her çıktığımda zayıfladığını görüyorum hastaneye gidicem pandemiden dolayı gidemiyorum . Midem de bakteri vardı acaba omu zayıflatıyor yoksa evde çok çalışıyorum omu zayıflatıyor hiç bilmiyorum sizde de böyle olan var mı ? Bu Arada evlendiğimde 75 kilo idim 2 yıl geçti aradan suan 60 kiloyum boyum 174

Bu kadar harekete gayet normal. Ben de sizin gibiyim.

Yazlıktaydım 3 aydır. İstanbul’daki kaos ve hareket orada olmadığı için 6 kg almışım. Çok bunalıma girdim ama neyse ki döndük. Koşturmaya devam!

Midenizde bakteri varsa doktora görünün mutlaka annemdede vardı ülser yapabilir, feci mide ağrıları oluyordu antibiyotik tedavisiyle geçer inşallah. Kilonuza gelecek olursak keşke yerinizde olsam 🤪 60 kilo korkulacak bir kilo değil bence ama bu zayiflama devam ederse o zaman bi uzmana danışın tabi.

Uzun süredir kafama bisey takılıyor ben evde çok aktif bir ev hanımıyım sabah öğle akşam yemek hazırlamakla ev temizlemekle ve üstüne sınava çalışmakla geçiyor günüm tartıya her çıktığımda zayıfladığını görüyorum hastaneye gidicem pandemiden dolayı gidemiyorum . Midem de bakteri vardı acaba omu zayıflatıyor yoksa evde çok çalışıyorum omu zayıflatıyor hiç bilmiyorum sizde de böyle olan var mı ? Bu Arada evlendiğimde 75 kilo idim 2 yıl geçti aradan suan 60 kiloyum boyum 174
Evlilik zayıflatıyor Be nce.

1.75e 60 kilo bende ideal. Ben de 163um 50 kiloyum. Hiç dert etme bile , ne güzel. Dengeli yedikçe , hareket ettikçe kilo veriyorsun işte.
Şimdilik dert değil ama 55lere falan düşersen pandemiye bakmayan Özel bir hastanede kan tahlili falan yaptirirsin

Anormal olan kısmı anlamadım?
75 kilo iken kiloluymuşsunuz şimdi ise boy ve kilo oranınız gayet normal?
Yani ne duymak hoşunuza gider anlayamadım şuanda temponuzu yavaşlatıp bolca yemek yiyin falan mı demeliyiz

Bu kadar harekete gayet normal. Ben de sizin gibiyim.

Yazlıktaydım 3 aydır. İstanbul’daki kaos ve hareket orada olmadığı için 6 kg almışım. Çok bunalıma girdim ama neyse ki döndük. Koşturmaya devam!
Anormal olan kısmı anlamadım?
75 kilo iken kiloluymuşsunuz şimdi ise boy ve kilo oranınız gayet normal?
Yani ne duymak hoşunuza gider anlayamadım şuanda temponuzu yavaşlatıp bolca yemek yiyin falan mı demeliyiz
Birsey duymak istemiyorum hanımefendi demek istediğimi hiç anlayamamışsınız benim sorduğum soru tempodan sizde mi zayıflıyorsunuz sorusu idi.. lütfen baska taraftan laf anlamayın. Kilom normal birsey demiyorum ama gün geçtikçe kendiliğinden zayıflıyorum acaba dedim tempodan mıdır diye . Umarım şimdi size güzelce anlatabilmişimdir

E çok aktifseniz kilo vermeniz normal değil mi? Kilonuz da gayet normal iyi olmuş bence vermeniz dert etmeyin :) Ama şeyi merak ettim 2 senelik evlilikte her gün her gün neyin temizliğini yemeğini yapıyorsunuz iki kişiye? Günah valla yazık ediyorsunuz kendinize bu hayata aktif ev hanımlığı yapıp kendimizi paralamaya gelmedik. Siz zayıflarken kocanız da kilo almıştır eminim...

Belki eskiden hareketsizdin daha çok sağlıksız besleniyordun o zaman fazla kilon vadı, şimdi ideal kilona geldin. Ama yaşam tarzın hep böyle idiyse bir ihtimal stres yüzünden olabilir.

E bu dert değil ki :işsiz:

Birsey duymak istemiyorum hanımefendi demek istediğimi hiç anlayamamışsınız benim sorduğum soru tempodan sizde mi zayıflıyorsunuz sorusu idi.. lütfen baska taraftan laf anlamayın. Kilom normal birsey demiyorum ama gün geçtikçe kendiliğinden zayıflıyorum acaba dedim tempodan mıdır diye . Umarım şimdi size güzelce anlatabilmişimdir
Ben sizi gayet iyi anladım emin olun, üslubunuza bi dikkat edin önce.
Bunun cevabı doktorda hanımefendi.
Kimse müneccim değil yediklerinizden temponuzdan haberdar olup yorum yapsın.Açılmak için açılan bir konu daha😒

Tempo insanı zayıflatıyor işe ilk başladığımda 52 kiloydum ki senelerdir hep aynı kilodayımdır (boyum 162) Tempolu çalıştığım için bir ay içinde 48 kilo olmuştum. Şuan çok temposuz ve masa başı çalışıyorum, eskisinden daha hareketsizim verdiğimi hatta fazlasını geri aldım 54 oldum :D kilonuz eskisine göre daha normal ancak mide sorununuz varsa doktora görünün yine de

Ben sizi gayet iyi anladım emin olun, üslubunuza bi dikkat edin önce.
Bunun cevabı doktorda hanımefendi.
Kimse müneccim değil yediklerinizden temponuzdan haberdar olup yorum yapsın.Açılmak için açılan bir konu daha😒
Su açtığınız konudan sonra böyle yazmanız da biraz abes oldu 🙂

İnsanlar hareketli olduğu dönemlerde kilo verir genelde. Ama midenizle ilgili sorundan kaynaklandığını düşünüyorsanız doktora görünün.

Midedeki helicobakterdir ve zayıflatmaz, aksine içiniz kazınır yersiniz, bu durumu oluşturmadığına göre yüksek seviyede değil demek ki. Gün içinde evde yalnızsanız vakit nasıl geçiyor anlamıyor insan, iş güç derken yemeyi atlıyorsunuz muhtemelen. Şu an ki kilonuz gayet iyi bence ancak unutkanlık, kronik yorgunluk, ağız yaraları vs.. gibi şikayetleriniz varsa kan değerlerinize baktırın, zaten normalde yılda bir baktırmalısınız

Su açtığınız konudan sonra böyle yazmanız da biraz abes oldu 🙂
Hanımlar cevap yazmak zorunda değilsiniz halden anlayanlar saolsunlar yazmışlar gene de sizlere teşekkür ediyorum iyi günler 😊

Back