- 12 Aralık 2011
- 143
- 8
-
- Konu Sahibi zeyneppcim
Öncelikle cvp için teşekkürler.zaten korkumda ilaç böyle birşey düşünmeye sebep olurmu? Anksiyete işte bir türlü düşüncelere engel olamıyorum.birde internette pek çok kafa karıştırıcı Bilgi var genelde hep antidepressanlar intihar ettirir inancı hakim yani işin içinden çıkamadığım İçin sizlere danışmak istedim belki daha önce benim gibi düşünen korkan biri olmuşsa bir çıkış yolu gösterir diye..Bütün antidepresanların prospektüsünde intihar girişimi olabilir diye uyarı var ama 18 yaş altında oluyor diye biliyorum.bide öyle bi düşüncen yoksa niye korkuyorsun ki.ilacı içince öyle bi düşüncen zaten olmaz.korkma :) paxil kullanan çok kişi var gayet iyi bir ilaç
Hayır hiç korkma öyle bir düşünceye sebep olmaz.çünkü öyle bişey düşünmekten dahi korkuyorsun.biliyorum bu hastalığın oyunu bu.düşünmekten bile korktuğumuz,olmayacak şeyleri ya başımıza gelirse diye tedirgin oluyoruz.bide netten araştırma arkadaşım.inan nette herşeyin en kötüsü yazıyor.zaten bugün hastaysalığımız kronikleşmişse netten araştırmamızın payı büyük.korkumuza korku katıyoruz.antidepresanlar intihar ettirmez.düşünsene öyle olsa dünyada insan kalmazdı.çünkü artık leblebi gibi antidepresan kullanır oldu insanoğlu..Öncelikle cvp için teşekkürler.zaten korkumda ilaç böyle birşey düşünmeye sebep olurmu? Anksiyete işte bir türlü düşüncelere engel olamıyorum.birde internette pek çok kafa karıştırıcı Bilgi var genelde hep antidepressanlar intihar ettirir inancı hakim yani işin içinden çıkamadığım İçin sizlere danışmak istedim belki daha önce benim gibi düşünen korkan biri olmuşsa bir çıkış yolu gösterir diye..
cnm kaç yaşındasın? cipralex kullanmıştım cipralex kullandığım süre içinde ağır ama ağır panik atak geçirmiştim.....Öncelikle cvp için teşekkürler.zaten korkumda ilaç böyle birşey düşünmeye sebep olurmu? Anksiyete işte bir türlü düşüncelere engel olamıyorum.birde internette pek çok kafa karıştırıcı Bilgi var genelde hep antidepressanlar intihar ettirir inancı hakim yani işin içinden çıkamadığım İçin sizlere danışmak istedim belki daha önce benim gibi düşünen korkan biri olmuşsa bir çıkış yolu gösterir diye..
cnm kaç yaşındasın? cipralex kullanmıştım cipralex kullandığım süre içinde ağır ama ağır panik atak geçirmiştim.....
Sizi o kadar iyi anlıyorumki. Paniğe dayanamadığım zaman xanax ya da ativan kullanıyorum bu seferde ya ölürsem diye paniklemeye başlıyorum alakası olmadığı halde. Bir süre sonra ölürsem rahat ölüyorum be diyip ferahlıyorum ilaç etki edinceÖncelikle cvp için teşekkürler.zaten korkumda ilaç böyle birşey düşünmeye sebep olurmu? Anksiyete işte bir türlü düşüncelere engel olamıyorum.birde internette pek çok kafa karıştırıcı Bilgi var genelde hep antidepressanlar intihar ettirir inancı hakim yani işin içinden çıkamadığım İçin sizlere danışmak istedim belki daha önce benim gibi düşünen korkan biri olmuşsa bir çıkış yolu gösterir diye..
Bide tavsiyem merakta etseniz açıp ilaçların şeylerini okumayın internetten çok şükür bu huyuma son verebildim. Çünkü okuduklarım kafama yer ediyordu olmayan belirtileri vücudumda yaratıp sonra da ecel terleri dökmeye başlıyordumarkadaşlar 7 yıldır anksiyete panik atak ve okb rahatsızlığım var. Bu senenin başına kadar cipralex kullandım hatta hamileliğimde ve emzirirkende dahil. Forumda mesajlarım mevcut okuyanlar hatırlar.
Fakat hastalığım tekrar etti uzun ilaç denemelerinden sonra doktorum beni paxil e koydu sabahları 20 mg. Akşamda uykusuzluk İçin ozaprin 5mg.
Daha önce cipralex içermende ilaç korkum vardı şimdi yine hortladı. Paxil ile ilgili genel olarak yorumlar iyi ama ne bilim intihara yol açıyor diyorlar korkuyorum.
Biraz uzun oldu ama lütfen bilgisi olanlar cvp yazsın paxil öyle birşey yaptırırmı?biliyorum ilaçların hemen hepsinde yazıyor ama anksiyete işte çok huzursuzum ilacı korkarak içiyorum .adsm gibi bir makale bulamadım okuyup rahatlıyım. Dr sordum onun dediği intihar düşüncesi olanlar ilk başta eylemi gerçekleştirecek gücü bulamaz ilaç önce o gücü verir sonra duyguları düzeltir onlar duyguların düzelmesini beklemeden bunu eyleme dökerler diyor. öyle bir düşüncem Yok çok şükür ya olursa ya yaparsam diye çok huzursuzum.
Lütfen yardımcı olun
Evet bende 19 yaşındayım 30 mg paxera kullanıyorum sabahları, geceleri uyku için norodol damla , acil durumlar içinde yanımda hep xanax bulunduruyorum.Sizler ilaç kullanıyormusunuz?
Ne zamandır paxera yı ve norodol u kullanıyorsunuz?bende ativan bulunduruyorum acil durumlar içinEvet bende 19 yaşındayım 30 mg paxera kullanıyorum sabahları, geceleri uyku için norodol damla , acil durumlar içinde yanımda hep xanax bulunduruyorum.
Ativan piyasada bulunmuyormuş artık çok nadir bulunuyor ondan bende xanaxa geçiş yaptım. 10 aydır kullanıyorum arada paxeranın dozu düşürülüp venegis xr eklendi yanına uyku içinde atarax verildi sonra en iyisi norodol ve paxera gibi geldi onlarda karar kıldık. Nervium da kullandım bir ara acil durum için ama hiç etki etmedi bıraktım.Ne zamandır paxera yı ve norodol u kullanıyorsunuz?bende ativan bulunduruyorum acil durumlar için
Ativan konusunda bende öyle bişeyler duydum ama zaten Psikiyatri yazmadan alınmıyormuş sanırım bende mümkün olduğunca kullanmamaya çalışıyorum antidepressan ve antipsikotik kombini genelde çok iyi geliyormuş araştırmalarım sonucu bunu anladım. Atarax eskiden çok kullandım ama en son panik ataklarımı tetikledi o yüzden bıraktım.gerçi o zaman anafranil de kullanıyordum belki ikisi bir arada olmamış olabilirAtivan piyasada bulunmuyormuş artık çok nadir bulunuyor ondan bende xanaxa geçiş yaptım. 10 aydır kullanıyorum arada paxeranın dozu düşürülüp venegis xr eklendi yanına uyku içinde atarax verildi sonra en iyisi norodol ve paxera gibi geldi onlarda karar kıldık. Nervium da kullandım bir ara acil durum için ama hiç etki etmedi bıraktım.
Evet doktorun yazması gerekiyor benzodiazepin türevi ilaçları ativan xanax vs gibi. Yeşil reçeteyle alınıyor zatenAtivan konusunda bende öyle bişeyler duydum ama zaten Psikiyatri yazmadan alınmıyormuş sanırım bende mümkün olduğunca kullanmamaya çalışıyorum antidepressan ve antipsikotik kombini genelde çok iyi geliyormuş araştırmalarım sonucu bunu anladım. Atarax eskiden çok kullandım ama en son panik ataklarımı tetikledi o yüzden bıraktım.gerçi o zaman anafranil de kullanıyordum belki ikisi bir arada olmamış olabilir
10 ay olmuş ilacınıza başlayalı baya farkettirdimi bu sürede ??benim altı ay oldu ama şu ya yaparsamlar çok oluyor ?!Evet doktorun yazması gerekiyor benzodiazepin türevi ilaçları ativan xanax vs gibi. Yeşil reçeteyle alınıyor zaten
İnanır mısınız bazen evden çıkmaya korkar oluyorum. Banyo yaparken yalnız kalamıyorum annemi ya da teyzemi bekletiyorum başımda ya bayılırsam ya birşey olursa diye. Sanırım bu ya olursalar asla hayatımdan çıkmayacak. Ama şunu söyleyebilirimki bir süre sadece venegis xr da kullandım, paxera baş tacım, paxera dostum :)10 ay olmuş ilacınıza başlayalı baya farkettirdimi bu sürede ??benim altı ay oldu ama şu ya yaparsamlar çok oluyor ?!
İnanırım çünkü bende aynı yollardan geçtim :) benimde düşünsel anksiyetelerim fazla bir konuya takılıp kalıyorum ilk mesajımda söylediğim gibi şimdi antidepressanlsra takıldım ya intihar ettirirse diye bu düşünce çok rahatsız ediyor beni aslında mantıksız ama onu Nike düşünürken ya mantıklı geliyorsa diyorum o dereceyimİnanır mısınız bazen evden çıkmaya korkar oluyorum. Banyo yaparken yalnız kalamıyorum annemi ya da teyzemi bekletiyorum başımda ya bayılırsam ya birşey olursa diye. Sanırım bu ya olursalar asla hayatımdan çıkmayacak. Ama şunu söyleyebilirimki bir süre sadece venegis xr da kullandım, paxera baş tacım, paxera dostum :)
Maalesef hastalığımız çok zorİnanırım çünkü bende aynı yollardan geçtim :) benimde düşünsel anksiyetelerim fazla bir konuya takılıp kalıyorum ilk mesajımda söylediğim gibi şimdi antidepressanlsra takıldım ya intihar ettirirse diye bu düşünce çok rahatsız ediyor beni aslında mantıksız ama onu Nike düşünürken ya mantıklı geliyorsa diyorum o dereceyim
Amin sizlerinde canımMaalesef hastalığımız çok zorallah sizin de yardımcınız olsun