• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olurmusunuz

Combativeenemy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
2.110
904
73
32
Herkese merhaba kardeşim bulunduğum şehre atandı ev tuttuk sayılır lakin ev sahibi yurtdışında abonelik için kira sözleşmesi istiyorlar bir bilgimiz yok bu konuda biz sözleşmeyi nerden alacağız kendimiz doldurup ev sahibine imza için göndersek olur mu birde noter de onay şart mı çünkü orayada ücret verecekmiş bir yardımcı olursanız seviniriz

Herkese merhaba kardeşim bulunduğum şehre atandı ev tuttuk sayılır lakin ev sahibi yurtdışında abonelik için kira sözleşmesi istiyorlar bir bilgimiz yok bu konuda biz sözleşmeyi nerden alacağız kendimiz doldurup ev sahibine imza için göndersek olur mu birde noter de onay şart mı çünkü orayada ücret verecekmiş bir yardımcı olursanız seviniriz
İyi de ev sahibi o. O hazırlasın siz imzalarsanız.

Ya da ben anlamadım konuyu. Neyin aboneliği? Size mi lazım sözleşme , ev sahibine değil mi?

Siz evi kimden tuttunuz

Onda vekalet varsa sözleşme onunla da olur

Abonelikler açık mı bazen ev sahibi adına da oluyor abonelikler

Siz kimden tuttunuz evi

Ev sahibi yurt dışında da size kim gösterdi vs
Benm arkadaşım kalıyor suan da kendisi çıkacak ben arkadaşmdan tuttum o da ev sahibi ile görüşürsnz işlemleri dedi kendisi yurt dışından gelecek imza işi falan varsa dedi bende sırf imza gelsin istemedim

Ev sahibi hazırlamalı siz imzaliycaksınız. Olur olmadık bişey yazmasın sonra kafasına göre sözleşmeye. Yapmaz demeyin yaparlar :)

Yok illa yapıcam derseniz de kırtasiyelerde bulunur veya 1 milyoncu gibi yerlerde senet filan da satıyorlar oralarda mutlaka bulursunuz

Back
X