Gebeliğe Hazırlık Yardımcı olurmusunuz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

BakiBurcuBuse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2017
12
1
1
34
Arkadaşlar hamilelik için soğan kürü deneyen varmı
Benim 1 yıldır bebeğim olmuyor ve soğan kürüne başladım bugün 11.günüm ve yaklaşık bir haftadır göğüslerime sancı giriyor uçları acıyor damarlarım sızlıyor sanki süt sancısı gibi adetime daha 2 hafta var ama ara sıra midem bulanıyor belim ağrıyor kasıklarımda batma oluyor sizce bu kürün etkisimi kendimi hamile gibi hissediyorum ama test yapmaya da cesaret edemiyorum :( böyle şeyler yaşayan varmı :110:

sogan basli basina dusuk sebebi. eger 28 gunde bir adet oluyorsaniz zaten susiralar yumurtlama zamanlariniz olmali ancak bu zamanda hamile kalabilirsiniz.iliski yasarsaniz yani suanda ne hamilesiniz ne de degilsuniz.

Belkide :( bi kızım var 5 yaşında ve ikinci bebeğimiz için 1 yıldır deniyoruz bi sıkıntı da görünmüyor doktorum rahim filmi istedi korktuğum için yaptıramadım ve soğan kürü ile hamile kalan insanları duyunca bi ümit deniyorum umarım benimde derdime çare olur

Bir çocuğunuz var sanırım.
Bu konuyla ilgili topikler var kimi regl düzenlenmiş kimi başka türlü faydasını görmüş tek önerim ovulasyon testi,sakinlik piskoloji olarak ve sabır ...

Yasadigin seyler tamamen piskolojik daha 2 hafta varmis adetine. Hamile kalinca belirtilen hemen aninda belli olmuyor arkadaslar ben 6 haftalik hamileydim ogrendigimde ve hic bir belirti yoktu aradan 2 3 hafta gecti daha sonra migde bulantisi kasik agrisi bel agrisi basladi. Simdi ikinciye hamileyim bunda da ayni sekilde biraz daha bekle testte cikmaz zaten adetinin gecmesini bekle

Evet biliyorum ama acaba geçen aydan kalmış olabilirmiyim diye de düşünmeden edemiyorum psikolojik de olabilir tabi çok isteyip beklemek de zor doktora gidiyorum evet bi sıkıntı görünmüyor ovulasyon testi de denedim olmadı son çare soğan kürünü deniyorum kısmet

Ben de içiyorum canım. Rahimi temizliyor.
Geçen ay adetin yoğun kan seklinde mi geldi, damla damla kan ve farkli renkte akıntı şeklinde mi..
Hamileysen soğan suyu düşüğe yol açabilir aman diyim.

Ben de içiyorum canım. Rahimi temizliyor.
Geçen ay adetin yoğun kan seklinde mi geldi, damla damla kan ve farkli renkte akıntı şeklinde mi..
Hamileyseniz soğan suyu düşüğe yol açabilir aman diyim.
Geçen ay yumurtlama dönemimde çok sancım oldu ve günümden iki gün önce normal adetim geldi 6 gün sürdü herzamanki gibi oldu ama öncesinde başlayan bel ağrısı ağızda değişik bi tat geçmedi henüz yaklaşık bir haftadır falanda göğüslerime sancı giriyor şiş değil ama süt sancısı gibi soğan suyundan mı acaba diyorum emin de olamıyorum :(

Geçen ay yumurtlama dönemimde çok sancım oldu ve günümden iki gün önce normal adetim geldi 6 gün sürdü herzamanki gibi oldu ama öncesinde başlayan bel ağrısı ağızda değişik bi tat geçmedi henüz yaklaşık bir haftadır falanda göğüslerime sancı giriyor şiş değil ama süt sancısı gibi soğan suyundan mı acaba diyorum emin de olamıyorum :KK43:
Sizde ne gibi etkileri oldu peki

Back