• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımcı olurmusunuz? resimli

DarkAngellotti

BeN ONa ReSMeN AŞıĞıM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
896
6
116
36
İstanbul
arkadaşlar ikeadan böyle 2 tane raf aldım biri antreye koycam diğerini mutfağa antreye koyduğumun üstünde ufak tarihi karakterler koyucam o tamam ama mutfağa koyucağım rafa nası süsler koymalıyım muallakta kaldım ufak yapay çiçekler düşündüm ama başka fikirlerede ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz?

tepe homea baktınız mı cok hos seyler var etamın yapmayı bılıyorsanız eger netten cupcake olarak sablon aratıp yapabılır cerceveletıp rafa koyabılırsınız
guzel renklı bardaklar

sağolun arkadaşlar imp tepehome bakıyorum ama içlerinden seçemıyorum.
bana resimli olarak yardımcı olursanız inanın çok memnun olucam.
mrveva çok sağol canım ama nası çiçek koymaıyım ne boyda olmalılar karar veremıyorum.

Ben yemek odamdakı rafta anneannemden kalan fıncan takımının sütlük şekerlik vslerini sergilemiştim.
çiçek de güzel fikir yemek kitapları renkli kaseler vs de olaılır

sağolun arkadaşlar imp tepehome bakıyorum ama içlerinden seçemıyorum.
bana resimli olarak yardımcı olursanız inanın çok memnun olucam.
mrveva çok sağol canım ama nası çiçek koymaıyım ne boyda olmalılar karar veremıyorum.

hımm evet o da zor bi seçim... görsellerden karar verebilirsin ancak benmde aklıma bir şey gelmedi

Mutfak için küçük şirin biblolar olabilir çiçek olabilir renkli renkli olandan.

bende de mutfakta 2 tane kroıdorda 2 tane bu raflardan var.
mutfaktakının alt rafında tuzuk,mınık yaglık,pecetelık ve afrıkalı adam bıblosu duruyor, üst rafında isde ikeadan renkı uzun vazo + çiçek ve ortadında kaktus duruyo
kordıdordakılerde mum+cerceve+ahşap kedıler duruyo.
gule guel kullanın ben cook severek kullanıyorum :))

canım benimde mutfağımın boş duvarına böyle bir raf yaptırdım.Üzerine tam orta kısmına yapay bir çiçek koydum.Vazosuda ıkeadan aldığım kova şeklinde emaye bir kap içine sarı renkte minik güller yerleştirdim. kenarlarınada minik çok güzel porselen tencereler koydum.Raf biraz geniş olunca arka kısmınada kocaman şampanya bardakları koydum.Yazarken belki sana kalabalık gibi gelsede çok hoş bir havası oldu.Alt kısmınada 1mt çelik ray yaptırdım.Üzerine nescafe fincanları birde baharatlık astım çok güzel bir detay oldu mutfak için.

canım merhaba,

sürekli içtiğin bir içecek varsa - kahve gibi mesela- onun fincanlarını falan koyabilirsin..
yapma çiçek tavsiye etmem, çünkü tozlanır, mutfakta hijyenik olmaz, hem de uğraşması da problem..
oraya sürekli kullandığın şeyleri koymanı tavisye ederim...ya da sürekli bulaşık makinesinde rahatlıkla yıkanabilecek şeyleri..çünkü raf açık olduğu için kolay tozlanacak..

Ben iki tane raf yaptirdim alt alta degil de biri alta bittigi yerin biraz ustune de ikinciyi koyduracagim ustune cay kahve kavanozlarimi koyayim dedim ama onunde masam var koysam mi koymasam mi bilemedim sadece sus koymak icin raf yaptirmak pek mantikli gelmedi bana

benim bu rafların bi benzerinden hem antremde hem mutfağımda hemde oturma odamda var...gerçekten çok kullanışlı bişeymiş...keşke daha önce alsaydım dedim hep aldıktan sonra :)
antremdekilerde kitap sıralı...yani bi nevi ufak kitaplık gibi...zaten o amaçlı almıştım kitaplarıma yer yoktu evimde...
oturma odamdaki rafta eşimle isimlerimizin hat yazılı olduğu büyük bir supla tabağı var ayaklı... hemen yanında da babamın hediye ettiği estetik bir biblo var...çok şık herkes beğenir o rafımı..
mutfağımdakinde de fincan askısı var, sirkelik yağlık ve cam turşu bibloları var.. turşu biblolarından alabilirsin...hani cam şişe içinde doğranmış sebzeleri biblo gibi yapıyorlar ya ondan..çok seviyorum ben...

Back
X