yardımcı olurmusunuz lütfen konu sosyal medya

whocarescandy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2017
268
135
Merhaba arkadaşlar benim bir problemim var ben sosyal medyayı aktif olarak kullanan birisi değilim evet hesaplarım var fakat sadece hayattan çok geri kalmayayım diye kullanıyorum ama gerçekten birçok özelliklerini bilmiyorum çünkü paylaşım falan yapmıyorum aslında bunları söyleyerek birşey açıklamak istiyorum ben bu hesaplardan önceden tanıdığım ama bir şekilde görüşmediğim insanların profillerine bakıyordum şimdi instagramda hikaye kısmına kimin baktığı görülüyormuş işte benim sorunumda burada başlıyor çok utanıyorum benim baktığımı görerek benimle dalga geçiyorlarmış bense güçlüğüm aştım olayı modunda takılıyorum rezillik diz boyu anlamadığım şu profili açık herkes görebiliyorken nasıl olurda kimin baktığını görebilir sen zaten açmışsın herkese anlam veremiyorum ne zamandır var bu hikaye kısmına kimin baktığının görüldüğü?ayrıca başka bu tarz şeyler varmı mesela intagramda profile kimin baktığı görülüyormu ya da facebookta bu tarz şeyler varmı?ayyyy nasıl utanıyorum yaaa anlatamam lütfen yardımcı olun

Instagramda ya da facebookta gezindigimiz ve baktigimiz foto ve profiller bilinmez Ama her iki tarafta da hikaye ve video bölumüne kimlerin baktigi kisi tarafindan listeleniyor.
Ayrica diyelim ki uygunsuz bir videoya yorum ve begeni yaptiniz tüm takipçileriniz bunu görür.Böyle amcalar var ciplak fotolara of yavrum ah yavrum yaziyor .profiline girince yaninda torunlari ve karisi var tabi bu amca rezil oldu haberi yok gizli iş çevirdiğini saniyor

Bu insanlar da bir acayip, herkese açık ekliyorsun takipçin olmayan biri izlediğinde havaya giriyorsun.
Dalgaya almak da cabası.
Sanki instagram bir tek sana çalışıyor da insanlar sadece seni aratıyor.
Te allam.

bu hikaye kısmını öğrendim çok fena birşekilde fakat video kısmı neresi oluyor acaba?

eğer instagramda birinin profiline sürekli girerseniz,
profiliniz herkese açıksa: keşfetinde gönderileriniz çıkar
profiliniz gizliyse: önerilerde çıkarsınız.
hikayesindeki gönderilere bakınca zaten isminiz çıkıyor o direk ifşa :)

instada bildiğim kadarıyla hikaye kısmında görülüyor kimin baktığı onlarda 24 saatte siliniyor. diğer fotolarına baktığında kimin baktığını göremezsin. keza face de öyle.

Fotografimiza bakanlari goremiyoruz.sadece videoyu ve hikayeyi göruntüleyenleri görebiliyoruz.Facebooktada aynı.
Facebook u çok iyi bildiğimi sanıyordum off hiç bilmiyormuşum yeni özellikleri. İnst yı zaten bilmiyorum. Neresine tıklıcaz bakanları görmek için?

ben de yeni birşey keşfettim
cep telefonumdan faceye girince , messenger kısmında benim profilimi görüntüleyen kişiler cıkıyor
onların sayfasına tıklayınca da ; bu kişi sizin cep telefon numaranızı yazarak size ulastı yazıyor.

arada bayanlar da cıkıyor, bu bayanlar eşimin eski iş yerınde calısan hatunlar

ben eşimin eski numarasını kullandığım için onun nosunu aratıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…