• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olurmusunuz kızlar

414141i

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2025
177
14
13
23
İyi akşamlar kızlar en son 7 ocak adetim hala daha adet olmadım duphaston kullandım bitti hala daha olmadım birliktelik oluyor en son 19 unda gittim doktora değerler normal gözüküyor hcg <1.20* var hamilelik te istiyorum sizce hamile kalabilirmiyim adet olmadan

İyi akşamlar kızlar en son 7 ocak adetim hala daha adet olmadım duphaston kullandım bitti hala daha olmadım birliktelik oluyor en son 19 unda gittim doktora değerler normal gözüküyor hcg <1.20* var hamilelik te istiyorum sizce hamile kalabilirmiyim adet olmadan
Yani tam olarak detaylı bilgim yok ama kesin bir durum var. Adet dediğimiz şey bizim doğurganlığımız ile eş değer bişey. Yumurtalama olur birleşme olmazsa o yumurta kan ile atılır. Ama ortada bir yumurtlama yoksa reglde olmaz. Çocukta istiyorsanız bence bir doktora gidin hali hazırda gittiğinizden farklı bir doktora da gözükmeniz iyi olur başka uzman görüşü muayene edişi diğerinin görmediğini görmesi vs bunlar hep ihtimal dahilinde. Allah inşallah gönlünüze göre verir hayırlısı hayırlı zamanda nasip olur

Yani canım 3 aya yakın çok uzun bi süre yumurtlama takibi yapman gerekiyor acaba yumurtlamıyormusun öyleyse doktora başvurman gerekir hamile kalmamız için yumurtlamamız gerekiyor yumurtlayınca da 14 gün sonra adet oluruz genelde

Yani canım 3 aya yakın çok uzun bi süre yumurtlama takibi yapman gerekiyor acaba yumurtlamıyormusun öyleyse doktora başvurman gerekir hamile kalmamız için yumurtlamamız gerekiyor yumurtlayınca da 14 gün sonra adet oluruz genelde
Göğüslerimde hassasiyet var hamile olamam diye düşünüyorum

Back
X