Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Olsan şimdiye testlerde çıkardı, 28subatta yapılan vajinal muayenede kesin çıkardı, sonradan ilişki olduysa bikac gün sonra kan ver netleşir olup olmadığı, hakkında hayırlısı olsun
Olsan şimdiye testlerde çıkardı, 28subatta yapılan vajinal muayenede kesin çıkardı, sonradan ilişki olduysa bikac gün sonra kan ver netleşir olup olmadığı, hakkında hayırlısı olsun
Bu ne biçim üslup, güzelce cevap verdim sana, tekrar tekrar ayni konuyu acmak yasak o yüzden diyoruz sana ama direkt bı sataşma derdindesiniz, bunlar ne biçim tavırlar anlamadım gitti. Cevap verende hata haklısın.
Bu ne biçim üslup, güzelce cevap verdim sana, tekrar tekrar ayni konuyu acmak yasak o yüzden diyoruz sana ama direkt bı sataşma derdindesiniz, bunlar ne biçim tavırlar anlamadım gitti. Cevap verende hata haklısın.
8 aylık evliyim gebelik düşünüyorum en son regl günü 7 ocaktı .28 şubatta doktora gittim yumurta tembelliği var dedi 59 gün oldu adet görmedim daha hamilemiyimdir