• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acill bakarmısınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

414141i

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2025
93
6
1
23
59 gündür adet olmuyorum 28 şubatta alttan muayne oldum en son adetim 7 ocak hala daha olmadım kasık ağrım var hamile olabilirimmiyin

Olsan şimdiye testlerde çıkardı, 28subatta yapılan vajinal muayenede kesin çıkardı, sonradan ilişki olduysa bikac gün sonra kan ver netleşir olup olmadığı, hakkında hayırlısı olsun

59 gündür adet olmuyorum 28 şubatta alttan muayne oldum en son adetim 7 ocak hala daha olmadım kasık ağrım var hamile olabilirimmiyin
Bugün ikinci konun farklı cevaplar gelmeyecek:)

Olsan şimdiye testlerde çıkardı, 28subatta yapılan vajinal muayenede kesin çıkardı, sonradan ilişki olduysa bikac gün sonra kan ver netleşir olup olmadığı, hakkında hayırlısı olsun
Sonradan ilişki oldu ama hala daha adet yok ve kasık ağrım akıntı var beyaz

Sonradan ilişki oldu ama hala daha adet yok ve kasık ağrım akıntı var beyaz
O zaman test yap on beş gün falan geçtiyse, ayrıca cidden aynı konuyu açmışsın zaten çok farklı cevaplar gelecegini zannetmiyorum,

Yorum yapamayabilirsiniz o zaman
Bu ne biçim üslup, güzelce cevap verdim sana, tekrar tekrar ayni konuyu acmak yasak o yüzden diyoruz sana ama direkt bı sataşma derdindesiniz, bunlar ne biçim tavırlar anlamadım gitti. Cevap verende hata haklısın.

Bu ne biçim üslup, güzelce cevap verdim sana, tekrar tekrar ayni konuyu acmak yasak o yüzden diyoruz sana ama direkt bı sataşma derdindesiniz, bunlar ne biçim tavırlar anlamadım gitti. Cevap verende hata haklısın.
Üslubumda birşey olduğunu düşünmüyorum ben tekrar aynı konuyu açmak yasak diye bir bilgi gelmedi bana

Üslubumda birşey olduğunu düşünmüyorum ben tekrar aynı konuyu açmak yasak diye bir bilgi gelmedi bana
Aynı konuyu 5 kere açmışsınız, lütfen defalarca aynı içerikle konu açmak yerine ilk konunuzu takip edin üyeler size yorum yazmış orada.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X