Yardımci olurmusunuz hiç bir bilgim yok

Ay çok şükür 10 gündür takip ediyorum ama bu son 2 tanesi çok yoğun çıktı yarın yine test yapacam ve bundan sonra siliklesmesi lazım deeğer

Ay çok şükür 10 gündür takip ediyorum ama bu son 2 tanesi çok yoğun çıktı yarın yine test yapacam ve bundan sonra siliklesmesi lazım degilm
Eğer en alttaki bugüne aitse yarında bugün gibi iki çizgi çikar
Bugün ki test böyle bı anda bu kadar siliklesmesi normal mi
Normal çünkü yumurtanın çatladı canım💗 bugünüde değerlendir

Eğer en alttaki bugüne aitse yarında bugün gibi iki çizgi çikar

Normal çünkü yumurtanın çatladı canım💗 bugünüde değerlendir
Dün gece ciddi anlamda sağ kasigim çok ağrıdı sabah kalktığımda hafiflemisti ama vardı şu an hiç kalmadi ağrı normal degilmi bunlar

Benim zaten de 10. Güne daha 3 günüm var ama negatif görüp üzülmekten sıkıldım için bu ay kendime söz verip zırt pırt test yapmıycam
10 gününde bence bir erken gebelik yap ben korkmuyorum sadece üzülmek istemiyorum çünkü bu kadar takip edip olmazsa diye çünkü eşim şimdiden babalık moduna girmiş durumda 😔ya olmazsa diyorum sonra hayırlısı deyip kafamı dağıtıyorum çalışıyorum eğer bebiş gelecekse işten ayrılmayı düşünüyorum yani herşeyi bebise göre ayarliycam onun rahatı için

10 gününde bence bir erken gebelik yap ben korkmuyorum sadece üzülmek istemiyorum çünkü bu kadar takip edip olmazsa diye çünkü eşim şimdiden babalık moduna girmiş durumda 😔ya olmazsa diyorum sonra hayırlısı deyip kafamı dağıtıyorum çalışıyorum eğer bebiş gelecekse işten ayrılmayı düşünüyorum yani herşeyi bebise göre ayarliycam onun rahatı için
Evet bende üzülüyorum benimde elimde çok istiyo allah bilir en iyisini inşallah ikimizde bu ay gebe oluruz Aminn💗

Back