- 8 Temmuz 2024
- 1.052
- 426
- 38
- 38
- Konu Sahibi silatansueco
-
Yumurtlama yakınmıştı zaten görmüş olabilirsiiz yumurtlamayı biraz geçmiş ama salı günü paylamıışşsınızMerhaba hanımlar 2 gündür ovulasyon testi yapıyorum üstteki dün alttaki bugüne ait sizce yumurtlama yakın mı bu konuda çok tecrübesizim daha önce hiç yapmadım
Buda bugüne ait en yoğun renk ayın 9 ait ama yumurtlama gunum 16 olması lazımdı bu nasıl oluyo anlamadımYumurtlama yakınmıştı zaten görmüş olabilirsiiz yumurtlamayı biraz geçmiş ama salı günü paylamıışşsınız
Ve yumurtlama sonrası bel ağrısı olurmu dün ve bugün müthiş bel ağrım ve sağ kasıkta ağrım var kramp tarzında oturduğum zaman kasik batiyo resmen bı kaç dakika içinde geciyoYumurtlama yakınmıştı zaten görmüş olabilirsiiz yumurtlamayı biraz geçmiş ama salı günü paylamıışşsınız
Bende yumurtlama dönemindeyim şuan aynısı var bende de canımVe yumurtlama sonrası bel ağrısı olurmu dün ve bugün müthiş bel ağrım ve sağ kasıkta ağrım var kramp tarzında oturduğum zaman kasik batiyo resmen bı kaç dakika içinde geciyo
Regl başlangıç bitiş bide kaç günde bir oluyosun bide testlerin gün gün yazdığın fotosu varmıBuda bugüne ait en yoğun renk ayın 9 ait ama yumurtlama gunum 16 olması lazımdı bu nasıl oluyo anlamadım
Başlangıç tarihim 1 temmuz bitiş 4 temmuz öğlen 29 günde bir adet oluyorum resimleri atıyorum aşağıya ilk ikili olan resim üstteki ayın 8 alttaki 9 ait sonraki 10 diğeri 11 yakın çekim olanda bugüne aitRegl başlangıç bitiş bide kaç günde bir oluyosun bide testlerin gün gün yazdığın fotosu varmı
İnşallah güzel haberler alırız ay sonunda desene beraber öğreneceğiz gibiBende yumurtlama dönemindeyim şuan aynısı var bende de canım
İnşallah canım benim daha piki görmemişsin ama 1 2 güne görüceksin kasıklarındaki ağrı da çok normal ben ayın 10 da piki gördüm ama 6 sında ağrılrım başladı bide testi aynı saatlerde yapmaya özen gösteriyosun demi bide Yapmadan 2 saat önce sıvı almıyosun bride ilk ısrarla yapıyosunİnşallah güzel haberler alırız ay sonunda desene beraber öğreneceğiz gibi
Bunlarda farklı markadan yaptığım bugün ki testler internet ayın 15 yada 16 da ovulasyon yaziyoİnşallah canım benim daha piki görmemişsin ama 1 2 güne görüceksin kasıklarındaki ağrı da çok normal ben ayın 10 da piki gördüm ama 6 sında ağrılrım başladı bide testi aynı saatlerde yapmaya özen gösteriyosun demi bide Yapmadan 2 saat önce sıvı almıyosun bride ilk ısrarla yapıyosun
Bugün çok mutlu oldum testim silikti hep internete göre bugün ve yarın yumurtlama günüm test yaptım ve sonucum baya koyu ilk defa bu kadar koyu ama neden anlamadım çok kötü baş dönmem var yumurtlama yapiyomu dönme bilmiyorumİnşallah canım benim daha piki görmemişsin ama 1 2 güne görüceksin kasıklarındaki ağrı da çok normal ben ayın 10 da piki gördüm ama 6 sında ağrılrım başladı bide testi aynı saatlerde yapmaya özen gösteriyosun demi bide Yapmadan 2 saat önce sıvı almıyosun bride ilk ısrarla yapıyosun
Senin yumurtlama oldumu canım sonuç nedirBende yumurtlama dönemindeyim şuan aynısı var bende de canım
Sizde gebelik varmıİnşallah canım benim daha piki görmemişsin ama 1 2 güne görüceksin kasıklarındaki ağrı da çok normal ben ayın 10 da piki gördüm ama 6 sında ağrılrım başladı bide testi aynı saatlerde yapmaya özen gösteriyosun demi bide Yapmadan 2 saat önce sıvı almıyosun bride ilk ısrarla yapıyosun
Senin yumurtlama oldumu canım sonuç nedir
Benim yumırtlama oldu canım adetime daha 10 gün var Rabbimden hayırlısı bakalımSizde gebelik varmı
Bugünleri değerlendirin yarın daha köyü görürsün muhtemelenBugün çok mutlu oldum testim silikti hep internete göre bugün ve yarın yumurtlama günüm test yaptım ve sonucum baya koyu ilk defa bu kadar koyu ama neden anlamadım çok kötü baş dönmem var yumurtlama yapiyomu dönme bilmiyorum
Sizde gebelikİnşallah canım benim daha piki görmemişsin ama 1 2 güne görüceksin kasıklarındaki ağrı da çok normal ben ayın 10 da piki gördüm ama 6 sında ağrılrım başladı bide testi aynı saatlerde yapmaya özen gösteriyosun demi bide Yapmadan 2 saat önce sıvı almıyosun bride ilk ısrarla yapıyosun
Sizce bugYumurtlama yakınmıştı zaten görmüş olabilirsiiz yumurtlamayı biraz geçmiş ama salı günü paylamıışşsınız
Darısı bana inşallahBenim yumırtlama oldu canım adetime daha 10 gün var Rabbimden hayırlısı bakalım
Evet canım alttaki pikHanımlar internette yazdığına göre bugün yumurtlama günüm resim atıyorum sizce pik mi bu testim adet başlangıç 1 temmuz bitiş 4 temmuz çok heyecanlandım bakarmisiniz lütfen üstteki düne alttaki bugüne ait lütfen yorum arkadaşlar
Ay çok şükür 10 gündür takip ediyorum ama bu son 2 tanesi çok yoğun çıktı yarın yine test yapacam ve bundan sonra siliklesmesi lazım degilmiEvet canım alttaki pik
Bugün ki test böyle bı anda bu kadar siliklesmesi normal miEvet canım alttaki pik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?