Yardimci olurmusunuz dalga gecmeden lutfen

Kasimin ortasindan beri ayni dertten muzdaripsin. Hamile olsan smdiye anlamaz miydin? Hayir ne yiyip ne iciosunuz da bu kafaya erisiyosunuz. Milyon tane insan degilsin dedi en az 3 konunda. Bi o kadarimiz da dalga gectik. Ne iyi laftan ne kotu laftan anlamiosun. Insallah hamilesindir de bulursun hakettigini

Yaşin küçüktür muhtemelen neyin ne olduğunu bilmiyorsun rahatlayacaksan bir abla olarak sana söyleyeyim gebe kalmak öyle kolay değil. Ama bu tür haram ilişkilerden uzak dur. Bunlar 7 büyük günahtan zina sayılıyor evlenince hayat arkadaşınla herşeyin en güzelini yaşarsın evlenince bekarken yaşananların gereksiz olduğunu anlarsin herşey zamaninda güzel bak nasil sıkıntıya girmişsin.

Bundan 1 buçuk ay önce bir ilişkim oldu surtunme yoluyla üstümüzde bisey yoktu fakat temas vardı o günden bugüne yaklaşık 20 test yaptım erken gebelik normal gebelik hepsi negatif adet de oldum iliskiden 1 ay sonra kırmızı geldi adetim kahverengiye dönük son zamanları her kadında olur tabi ama kısa sürdü ve öncekiler kadar çok değildi goguslerimde aşırı bir ağrı ve büyüme var şu an Hani dokunsam acıyor yatakta sırt üstü yatamıyorum damarlar belirgin ve yuvarlak kısmı çok buyudu hala içimde sıkıntı var hic gitmiyor sizce bisey var mıdır testi yanlış yapmiyorumdur dimi o da kafamı karıştırdı yardımcı olurmusunuz dalga geçmeden nolur çok kotuyum psikolojim alt üst hal
Hamile kalmaktan çok korkuyorsanız bu işi yapmayın buraya da Allah aşkına bu sekil olanlar yazmasın biz yıllardır evli olduğumuz halde olması gereken gibi yapıyoruz kalamadık sizin gibiler bizimle dalga geçer gibi buraya bu saçma şekilde yazıp atıyorsunuz

Hamile kalmaktan çok korkuyorsanız bu işi yapmayın buraya da Allah aşkına bu sekil olanlar yazmasın biz yıllardır evli olduğumuz halde olması gereken gibi yapıyoruz kalamadık sizin gibiler bizimle dalga geçer gibi buraya bu saçma şekilde yazıp atıyorsunuz
Demi ya nasil arzuyla istiyoruz biz gebe kalmayi 😔

Bundan 1 buçuk ay önce bir ilişkim oldu surtunme yoluyla üstümüzde bisey yoktu fakat temas vardı o günden bugüne yaklaşık 20 test yaptım erken gebelik normal gebelik hepsi negatif adet de oldum iliskiden 1 ay sonra kırmızı geldi adetim kahverengiye dönük son zamanları her kadında olur tabi ama kısa sürdü ve öncekiler kadar çok değildi goguslerimde aşırı bir ağrı ve büyüme var şu an Hani dokunsam acıyor yatakta sırt üstü yatamıyorum damarlar belirgin ve yuvarlak kısmı çok buyudu hala içimde sıkıntı var hic gitmiyor sizce bisey var mıdır testi yanlış yapmiyorumdur dimi o da kafamı karıştırdı yardımcı olurmusunuz dalga geçmeden nolur çok kotuyum psikolojim alt üst hala
Canım hamile değilsin. Ama böyle stres yapıyorsun kendine yazık lütfen böyle ilişkilere girmeyin. Daha yaşınız da çok küçük. Eğitimine odaklan böyle şeylerle uğraşma kendine çok dikkat et. Sonradan pişman olması da var.

Canım hamile değilsin. Ama böyle stres yapıyorsun kendine yazık lütfen böyle ilişkilere girmeyin. Daha yaşınız da çok küçük. Eğitimine odaklan böyle şeylerle uğraşma kendine çok dikkat et. Sonradan pişman olması da var.
Çok teşekkür ederim değerli düşünceniz için çok haklısınız bundan sonra öyle olucak zaten o kadar pişmanım ki

Yaşin küçüktür muhtemelen neyin ne olduğunu bilmiyorsun rahatlayacaksan bir abla olarak sana söyleyeyim gebe kalmak öyle kolay değil. Ama bu tür haram ilişkilerden uzak dur. Bunlar 7 büyük günahtan zina sayılıyor evlenince hayat arkadaşınla herşeyin en güzelini yaşarsın evlenince bekarken yaşananların gereksiz olduğunu anlarsin herşey zamaninda güzel bak nasil sıkıntıya girmişsin.
Ben tövbe ettim abla çok teşekkür ederim Allah insallah affeder bir daha asla ve asla yapmicam

Kiz biz avuya kalkiyoz da olmuyo senin ki sürtünerek mi olcak imkansiz partnerinin spermler mermi hizinda olmalı dag tas delenden

X