- 16 Kasım 2021
- 89
- 12
- 22
- Konu Sahibi Olmazolsun
Bir daha asla zaten bu gogus agrisi falan da psikolojiktir dimi? Ve ne iyi gelir biliyor musunuz sanki kalbimi ağrıtıyorPsikolojik hepsi.
Madem korkuyorsunuz ,bulasmayin bu islere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir daha asla zaten bu gogus agrisi falan da psikolojiktir dimi? Ve ne iyi gelir biliyor musunuz sanki kalbimi ağrıtıyorPsikolojik hepsi.
Madem korkuyorsunuz ,bulasmayin bu islere
Yani oyledirBir daha asla zaten bu gogus agrisi falan da psikolojiktir dimi? Ve ne iyi gelir biliyor musunuz sanki kalbimi ağrıtıyor
Yani oyledir
Ne iyi gelir bilmiyor
Bende böyle hamile kaldım sürtündüm oldu
Hamile kalmaktan çok korkuyorsanız bu işi yapmayın buraya da Allah aşkına bu sekil olanlar yazmasın biz yıllardır evli olduğumuz halde olması gereken gibi yapıyoruz kalamadık sizin gibiler bizimle dalga geçer gibi buraya bu saçma şekilde yazıp atıyorsunuzBundan 1 buçuk ay önce bir ilişkim oldu surtunme yoluyla üstümüzde bisey yoktu fakat temas vardı o günden bugüne yaklaşık 20 test yaptım erken gebelik normal gebelik hepsi negatif adet de oldum iliskiden 1 ay sonra kırmızı geldi adetim kahverengiye dönük son zamanları her kadında olur tabi ama kısa sürdü ve öncekiler kadar çok değildi goguslerimde aşırı bir ağrı ve büyüme var şu an Hani dokunsam acıyor yatakta sırt üstü yatamıyorum damarlar belirgin ve yuvarlak kısmı çok buyudu hala içimde sıkıntı var hic gitmiyor sizce bisey var mıdır testi yanlış yapmiyorumdur dimi o da kafamı karıştırdı yardımcı olurmusunuz dalga geçmeden nolur çok kotuyum psikolojim alt üst hal
Peki iyi akşamlar...
Tesekkur ederim hemcinslerinize dalga geçerek destek olduğunuz için umarım bir gün siz de başka türlü kötü olursunuz ve sizinle de böyle dalga geçerler iyi günler
Demi ya nasil arzuyla istiyoruz biz gebe kalmayiHamile kalmaktan çok korkuyorsanız bu işi yapmayın buraya da Allah aşkına bu sekil olanlar yazmasın biz yıllardır evli olduğumuz halde olması gereken gibi yapıyoruz kalamadık sizin gibiler bizimle dalga geçer gibi buraya bu saçma şekilde yazıp atıyorsunuz
Hemde nsl bu tür msjlar gördüğümde çok sinir oluyorum saçma sapan şeylerDemi ya nasil arzuyla istiyoruz biz gebe kalmayi
Cahillikten işte yavrum naparsin. Allah ıslah eylesin. Bize de hayırlı evlatlar nasip etsinHemde nsl bu tür msjlar gördüğümde çok sinir oluyorum saçma sapan şeyler
Amin inşallah Rabbım duysun sesimizi bizi de sevindirsinCahillikten işte yavrum naparsin. Allah ıslah eylesin. Bize de hayırlı evlatlar nasip etsin
tribini sevsinlerPeki iyi akşamlar...
Canım hamile değilsin. Ama böyle stres yapıyorsun kendine yazık lütfen böyle ilişkilere girmeyin. Daha yaşınız da çok küçük. Eğitimine odaklan böyle şeylerle uğraşma kendine çok dikkat et. Sonradan pişman olması da var.Bundan 1 buçuk ay önce bir ilişkim oldu surtunme yoluyla üstümüzde bisey yoktu fakat temas vardı o günden bugüne yaklaşık 20 test yaptım erken gebelik normal gebelik hepsi negatif adet de oldum iliskiden 1 ay sonra kırmızı geldi adetim kahverengiye dönük son zamanları her kadında olur tabi ama kısa sürdü ve öncekiler kadar çok değildi goguslerimde aşırı bir ağrı ve büyüme var şu an Hani dokunsam acıyor yatakta sırt üstü yatamıyorum damarlar belirgin ve yuvarlak kısmı çok buyudu hala içimde sıkıntı var hic gitmiyor sizce bisey var mıdır testi yanlış yapmiyorumdur dimi o da kafamı karıştırdı yardımcı olurmusunuz dalga geçmeden nolur çok kotuyum psikolojim alt üst hala
Çok teşekkür ederim değerli düşünceniz için çok haklısınız bundan sonra öyle olucak zaten o kadar pişmanım kiCanım hamile değilsin. Ama böyle stres yapıyorsun kendine yazık lütfen böyle ilişkilere girmeyin. Daha yaşınız da çok küçük. Eğitimine odaklan böyle şeylerle uğraşma kendine çok dikkat et. Sonradan pişman olması da var.
Ben tövbe ettim abla çok teşekkür ederim Allah insallah affeder bir daha asla ve asla yapmicamYaşin küçüktür muhtemelen neyin ne olduğunu bilmiyorsun rahatlayacaksan bir abla olarak sana söyleyeyim gebe kalmak öyle kolay değil. Ama bu tür haram ilişkilerden uzak dur. Bunlar 7 büyük günahtan zina sayılıyor evlenince hayat arkadaşınla herşeyin en güzelini yaşarsın evlenince bekarken yaşananların gereksiz olduğunu anlarsin herşey zamaninda güzel bak nasil sıkıntıya girmişsin.
Allah nasip etsin üzülmeyin Allahtan ümit kesilmezHemde nsl bu tür msjlar gördüğümde çok sinir oluyorum saçma sapan şeyler
Bunlar sana ders olsun tövbe et namazını kıl bir daha yaklasma böyle seylere milletin abaza erkeklerine malzeme olmaBen tövbe ettim abla çok teşekkür ederim Allah insallah affeder bir daha asla ve asla yapmicam