Saç Rengi ve Saç Boyama yardimci olurmusunuz ? bileniniz var mi ?

burhaninaysesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
1.186
1
66
Almanya
kizlar sacimi ortadaki renge boyadim aslinda buna boyamayacaktim iki tane boya almistim ama kestaneye boyadim ve sacim simdi ayni böyle oldu ortadaki resimdeki gibi kestane-palette 650 ve ben ya burdaki 1.resimdeki gibi ya da 3.resimdeki gibi istiyorum sizce hangi boya ve numaralari kullanmaliyim ne yapmam gerekir karisima ihtiyac var mi ? kesin kararimi verdim bu ikisinden birini yapcam su an ortadaki gibi sacim ama cok az bi kizil var fakat cok az lütfen yardimci olun bu 1. vre 3.resimdeki renkler icin iyi bileneniz varsa yardimlarini esirgemesin lütfen herkese simdiden cok tesekkür ederim.

canım sanırsam saçını daha yeni boyadın az önce başka bir konuda hangisine boyayım die sormuştun şimdi onu begenmedin başka renge döndün madem acık renk istiyodun neden koyu renge boyadın bence biraz bekle hemen saçını boyama bu arada gün aşırı saçını yıka boyanın rengi aksın 15-20 gün sonra saçını ya açıcıyla aç yada piyasadaki en açık 12.1 yada loreal 03 le boya bu aşamada saçın biraz daha açılır saçında kızıllık var demişsin açılırken turunculşacaktır eger turunculuk çok olursa 7.1 ve 8.1 karıştırırsın az olursa 8.1 le 9.1i karıştırırsın

canim evet bi kac saat önce baska bir konu daha acmistim aslinda digerine boyuyacaktim canim ama annem digerini acmis onu sürmüs ben karar verene kadar banada kala kala bu kaldi rengi cok hos aslinda ama ben degisiklik olsun istiyorum ondan o renkleri istiyorum cok hosumada gitti acikcasi bugün buldum bu renkleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…