Doktora gidiceksin.. doktora sana depresiyon hapi vericek.
Ama depresiyon hapini onermem...
Bende depresiyondaydim 24 saat uyurdum 1 2 sene surdu..
Sonra ise kendime geldim..
Kendi yolunu kendinde bulabilirsin..zaten farkina varmisin depresiyonda oldugunu..
Eglenceli seyler yap.. okuyorsan okulda arkadaslarinla gez toz..calisiyorsanda kendi kazandigin paranla guzel seyler yap al..
Psycholooga git yinede gercekten olmuyorsa ..
Kaç yaşındasın ? Hayatın belli dönemlerinde depresyon artık o kadar olağan bir durum ki.
Arkadaşlarınla vakit geçirmeye çalış, kendine bir hobi edin, spor yap, kitap oku.
Kendine başka uğraşlar bulduğunda da düzelirsin.
Biraz zaman geçiyor ama emin ol bu durum kalıcı değil
evet geç oldu ve farkına vardım bende değişiklikler oldunu önceden bir anlam veremiyordum bu hallerime önemsemiyordum ama bu hallede devam edemem kendime zarar veriyorum ağlama nöbetleri uykusuzluk eve kapanma yanlızlık en önemliside kendim baş edemiyorum en çokta takıntılarım beni bıktırdı keşke dediklerini yapabilsem eğlenebilsem ama olmuyor kimseyle konuşmak istemiyorum ruhen o kadar çok yorgum ki
ilaç tedavisi çok uzun sürer mi yada ilaçsızda tedavi uygulayamaz mı bana tatlım
Seni depresiyona surukliyen sey ne ? Once onu cozmelisin.. depresiyon genelde, yapmak istedigin seylerin yoluna gitmemesi.
hayat okadar kisa ki.. depresiyona girmekle gecirme hayatini.. guzel bak etrafa.. senden degerli hic bsy yok.. kendini onemse..
Depresiyon cok zor bsy cok pis birsey..
Ben depresiyon yuzunden okulu biraktim
Pismanim evet.. bak yasim 23.. cok sey kaybettm depresiyon yuzunden. daha hayatin basindasin.. bunun evliligi var coluk cocugu var kocanin kahrini cekmesi var ohooo sen smdiden mi girdin :)) kendine gel bir an once
canım geçmiş olsun.
ne kadar süredir böylesin
okuyo musun çalışıyor musun kaç yaşındasın çevren var mı bunlar çok önemli önce bunlardan bahset.
bende depresyon hastasıyım ama intihara kalkışmadım Allah korusun. ama sen bunu denemişsin bide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?