Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Yardımcı olurmusunuz bakıcı mı kreşmi

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

AYSEECE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.989
3
116
İzmir
Arkadaslar oğlum 27 aylık ve krese vermek istiyorum.kresle görüştüm çok hoşuma gitti.2 yıldır bakıcım vardı.bu sene anlaşamadık.baska caremde yok kres dısında.sizce cokmu erken

benim oğlum da 28 aylık ananesine bakıcı geliyordu artık evde çok sıkıldığını düşünerek kreşe vermeye karar verdim.ilk 3 gün 1 er saat gitti alışsın diye cuma günüde tam gün gitti.hiç uyku uyumamış öğlen.ayakta sallayarak uyumaya alışık çünkü. kreştekilerde sallamamış.yemeğini yedi dediler ama çocuk eve geldiğinde kurt gibi açtı normalde nazlanarak yiyen çocuk 2 tane puaça 1 tane şeftali yemiş gelir gelmez.şuandada kara kara düşünüyorum devam etsemi yoksa göndermesemmi diye.eğerki çocuğunuzun uyku ve yeme alışkanlığı zor değilse verin derim.çünkü bakıcıların bildiği sadece televizyon izletmek.

Çocuğunuzla bire bir ilgilenecek bir bakıcı olursa çok daha iyi kreşlerde kendi ifade eden kendini zorla sevdiren dikkatleri üstüne gekmeyi seven bir çocuk değilse çocuklar mutsuzluk yaşıya biliyorllar kendilernideğersiz bir kenara atılmış gibi hissede biliyorlar

benim oğlum da 28 aylık ananesine bakıcı geliyordu artık evde çok sıkıldığını düşünerek kreşe vermeye karar verdim.ilk 3 gün 1 er saat gitti alışsın diye cuma günüde tam gün gitti.hiç uyku uyumamış öğlen.ayakta sallayarak uyumaya alışık çünkü. kreştekilerde sallamamış.yemeğini yedi dediler ama çocuk eve geldiğinde kurt gibi açtı normalde nazlanarak yiyen çocuk 2 tane puaça 1 tane şeftali yemiş gelir gelmez.şuandada kara kara düşünüyorum devam etsemi yoksa göndermesemmi diye.eğerki çocuğunuzun uyku ve yeme alışkanlığı zor değilse verin derim.çünkü bakıcıların bildiği sadece televizyon izletmek.

her bakıcı aynı değil oğlumda sık bakıcı değiştirdik zorunlu sebeblerle.birinden üst komşu şikayetçi oldu ,;bağırtıları bize kadar geliyor ,çocuğu sindiriyor,siz gider gitmez eve misafir alıyor ve siz gelmeden dağılıyorlar diye .onu çıkardık.sonra ki bakıcımız çok iyiydi.oğlumla oyunlar oynuyordu.uyurken terleyince üstünü değiştiriyordu.beraber faaliyet yapıyorlardı.evinde yaptığı bazıı şeyleri oğlumda yesin diye getiriyordu.çok ilgili ve anlayışlıydı.ama rahatsızlandı,ameliyat oldu.sonrada eşi izin vermedi.sonraki iki bakıcımızda iyiydi ama onlarda ailevi sebebleri dolayısıyla bırakmak zorunda kaldılar.geçen sene ekimde son bakıcımızda bel fıtığı çıkınca oğlumu keşe verdim.3 yaşındaydı ama hiç sevmedi ne zaman bitecek bu okul diyordu.tırnak yemeye başladı.gerçi kardeşi oldu ona da bağlanabilir.çok özenli seçilmeli bakıcı,herşeyi başta açık açık konuşmalısınız.ve hep dikkatli olmalısınız.

Back