• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımcı olurmusunuz acil

smiley04

Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
637
200
133
Merhaba arkadaşlar ben 2 seneye yakın evliyim genetal bölgemde yanma Kaşıntı kızarıklık var 2 aydır çocuk istiyoruz adet zamanım bir gün geçse umutlaniyorum sonra adet oluyorum benim hastanenin hangi bölümünden randevu almam lazım sorunun ne olduğunu ve çocuk sahibi olmam için bir sorun olup olmadığını öğrenmem için şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar ben 2 seneye yakın evliyim genetal bölgemde yanma Kaşıntı kızarıklık var 2 aydır çocuk istiyoruz adet zamanım bir gün geçse umutlaniyorum sonra adet oluyorum benim hastanenin hangi bölümünden randevu almam lazım sorunun ne olduğunu ve çocuk sahibi olmam için bir sorun olup olmadığını öğrenmem için şimdiden teşekkürler.

Bir kadın doğum uzmanından randevu alabilirsin. Bence doktora görünmelisin.

Kadın doğum uzmanına gideceksin ve kontrol olacaksın.

Kadın Hastalıkları ve Doğum a gitcen önce canim o gerekirse infertiliteye yollar seni zaten

Back