yardımcı olurmusun lütfen?

sweetgirl61

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2015
6
4
1
31
Merhaba. Kaç gündür kafam cok karıştı ben bakireyim geçen ağda yaparken bacağımı kaldirdim agda yaparken çis yaptigim yerin altın da yani zarin oldugu kisim zannediyorum ki akınti geliyordu ordan hic bise anlamiyorum vajinama yabanci hic bir sey sokmadim. Ama bi delik gibi bisey vardi yani tam acik degil ama kafam cok karisti yardimci olur musunuz lütfen

Akıntı da ne akıyo kanmıı yoksa herkeste olan bi akıntı mı sonrasında adet olduysanda problem yoktur heralde kansa eğeer akan

yani, sorun bekaretının gidip gitmedıgı mı, soruyu anlamadım tam?
Sorun bekaretiyse bile hala bâkire olduğunu rahatça söyleyebiliriz, deliğin ne olduğunu çözemediyse o vajina girişi, onun olması gerekiyor regl için, ilerde evlenip gebe kalabilmek için.
Beni hayrete düşüren bunu 22 Yaşında bir Kızın bilmemesi, eskiden biz bilemiyorduk çünkü ayıptı soramıyorduk internet gibi bir nimette yoktu ki araştırıp öğrenelim, şimdi herşey var.

birden çok soru içeriyor gizli sorularda var
dalga gecılmek için açılmış gibime gelıyor

Bence bu da bizle dalga geçmek için sorulmuş bir soru. Şaka dimi, nereye el sallayayım ))))))

Nutkum tutuldu! Adet kanamanin da "cis yaptigin" yerden mi geldiini dusunuyosun? Bi ufacik soru daha eminim biyoloji gormussundur de merak ettim cocuk nasi yapilio bilio musun? Hayir ben bi zamanlar nikah masasinda dogru imza atilirsa gelio atilmazsa bi yamuk olursa gelmio saniodumda o zamanlar 6 yasinda falandim 16 yasima geldigimde butun gercekleri ogrenmistm sanirim ki bu kadar teknoloji yoktu elimizin altinda simdiki gibi bisileri okuyup gorelim de ogrenelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…