• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardimci olur musunuz?

Seyda1507

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
7
0
1
28
Merhaba 1 aydir regl olamıyorum zaten hiç düzenli değildi. Ama bu ay iki hafta gecikti 1 ya once adetmin ilk günü Nisanlimla iç çamaşırlarim varken sürtünme yaşadım ama sadece zevk sıvısı Zibin ima geldi. Adet olmak için 3 gün önce ilaç kullandım göğüslerimde şişkinlik var adet donenimde çektiğim ağrılar var ama adet olamıyorum yardimci olur musunuz?lütfen

Psikolojik olarak gelirmen bile adetini geciktirir bir an önce sakinleş çünkü beynin sen böyle gerildikçe adet olurken ki hormonu salgılamadığı için adet döngün başlamıyor ki zıbınına gelmiş nasıl hamile kalabilirsin oraya gelme gibi bir şüphen varsa test yaptır ama sanmıyorum streslerinden dolayı olmuyorsun

Psikolojik olarak gelirmen bile adetini geciktirir bir an önce sakinleş çünkü beynin sen böyle gerildikçe adet olurken ki hormonu salgılamadığı için adet döngün başlamıyor ki zıbınına gelmiş nasıl hamile kalabilirsin oraya gelme gibi bir şüphen varsa test yaptır ama sanmıyorum streslerinden dolayı olmuyorsun

Büyük ihtimalle sınav dönemlerin üst üste geldiğinde galiba zaten hiç düzenli olmadı. Sınavlarım bitince doktora gitmeyi düşünüyorum

Piskolojiktir. Bizler okadar ugrasiyoruz hamile kalamiyoruz. :) surtunme ile ki ustelil camasir varmis nasil hamile kalacaksin? Camasir olmamis olsa yine neyse...
Zaten kuru yerde spermler ölür diye biliyorim. Zibindan gecebilecegini hic dusunmuyorum.icin rahat olsun bence.
Hamilemiyim acaba diye dusununce bizlerin bile gecikiyor umutlaniyoruz bosu bosuna.

Şu aralar çok zor stresten uzak durabilmem. KPss okul da finaller stresle yakın arkadaş oldum

Biliyorum cok düşük bir ihtimal ama insan korkuyor maalesef

Ya korku normal :) ben hic birsey yapmadigim halde (nisanli iken) adetim gecikti diye korkmustum. Korktukca dahada cok gec geliyor relg :)))
Beyin sinyal falan gonderiyor. Nedense bu beyinde hep kotu seylerde vucuda sinyal gonderiyor :) ve uyguluyor beden bunu.
Ama kac aydir hamileyim diye düşünüyorum birturlu beyin bedene sinyal gonderemedi :))))

Haklısınız inşallah dediginiz gibi olur sınavlarım bitene kadar beklicem artık inşallah sizde en kısa sürede hamile kalırsınız

Back