- 21 Ekim 2014
- 1.534
- 1.006
- 248
Öncelikle hepinize merhabalar. Benim derdim ders çalışamamak!
Üniversiteye hazırlanıyorum fakat hazırlanmak denirse.
Nedendir bilmiyorum ama hayatımın hiçbir zamanındada ders çalışan bir öğrenci olmadım..
Sınava son gün bile değil, bir önceki derste falan çalışırdım. Üstelik zayıf bile düşecek olsa çalamazdım.
İçimde gram ders çalışma hevesi, sevgisi, isteği yok ve ben bunun nedenini merak ediyorum..
Hedefim var üniversiteyi kazanmayı özelliklede ekonomik açıdan özgür olmayı her şeyden çok istiyorum.
Ama söylenilen tavsiyeler, verilen gazlar, motiveler hiç işe yaramıyor..
Gün boyu evdeyim ders çalışmak için ortam, ve vakit bol ama sanki bir güç beni ders çalışmaktan alıkoyuyo
Kazanmayı çok istiyorum ama hiçbir şey yapamıyorum.. Bunun nedeni ne olabilir? Ne yapmam lazım? Fikirlerinize çook ihtiyacım var.
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Nedendir bilmiyorum ama hayatımın hiçbir zamanındada ders çalışan bir öğrenci olmadım..
Sınava son gün bile değil, bir önceki derste falan çalışırdım. Üstelik zayıf bile düşecek olsa çalamazdım.
İçimde gram ders çalışma hevesi, sevgisi, isteği yok ve ben bunun nedenini merak ediyorum..
Hedefim var üniversiteyi kazanmayı özelliklede ekonomik açıdan özgür olmayı her şeyden çok istiyorum.
Ama söylenilen tavsiyeler, verilen gazlar, motiveler hiç işe yaramıyor..
Gün boyu evdeyim ders çalışmak için ortam, ve vakit bol ama sanki bir güç beni ders çalışmaktan alıkoyuyo
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)